Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
![]() ![]() ![]() |
Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
1400 de lei de persoana pe an ridicatul gunoiului, cica de 5 ori mai raudecat la altii...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Zici ca doar de 5 ori? La mine costa 11.42 RON/luna de persoana. Adica sub 140 de lei pe an de persoana.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Habba @ 10 Jun 2021, 14:05) Prefectu' e USR+(mai exact +ist) de-a lor, nu labaral. Mea pulpa. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
@Ironick
În continuare nu cred că scumpirea parcărilor amenajate va conduce automat la dispariția mașinilor staționate ilegal (trotuare, banda 1 etc). Accept ideea de a strânge bani cumva pentru întreținere și dezvoltare, dar latura punitivă lipsește cu desăvârșire, așa e când la butoane vin șomeri ONG-isti timorați de golanii cu mașini "pă avarii". |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
@RDK Firmele in sect. 1 au majoritatea contract cu Romprestul, cel putin cele stradale. Cand vine cineva in control de la primarie iti cere contractul de salubritate.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Teoretic așa e.
Eu l-am citat pe Romprest. Tu ce cifre ai? În altă ordine de idei, primăreasa voastră a aflat acum o oră că.. nu există contract. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Nu e primareasa mea. Eu am doar afacerea in sectorul 1. Iar pe mine nu ma intereseaza cum il cheama pe primar. Eu am relatii cu primaria sectorului 1 si pentru ca sunt pe Calea Victoriei si cu primaria generala. Din punctul meu de vedere spagile au ramas aceleasi, s-au schimbat doar buzunarele. Iar Romprestul sa ma lase ca ne-a fost impus, a venit cu preturi duble fata de Rebu, si ia minim 150 lei de la firme care au 1/2 sac de gunoi pe saptamana.
Si chiar nu stiu carciuma, magazin sa alta afacere in jurul meu care sa nu aiba contract. Eu le fac copii la acte nu de alta. This post has been edited by b34uen: 10 Jun 2021, 21:12 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
RDK |
![]()
|
La 6 e primarul meu, restul sunt primarii voștri.
Nicușor Dan e primarul nostru. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Evident ca exista, dar mai este o hotarare judecatoreasca de anulare, emisa acum cativa ani si, se pare, ignorata de absolut toata lumea. Cum a fost posibil nu stiu, ramane sa vedem.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Dualitatea contractului care este dar mu este.
Este cand vrem, dispare in ceata cand nu ne convine si reapare miraculos. Medicamenteee. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
RDK |
![]()
|
Alice în Țara Minunilor, versiunea românească.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.593 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu PSD-ul zicea caComisia de la Venetia e rea. Acum este buna?
Intre timp, Tudorel Bubosul il face sef pe fi-su. Merita, dupa ce a maltratat legile justitiei si a favorizat infractorii. Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”: Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader este unicul candidat pentru un post de lector universitar / Cum a reușit Ionuț Toader să bifeze criteriile – cheie în mare viteză This post has been edited by IRONICK: 23 Jun 2021, 14:45 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.593 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 23 Jun 2021, 14:44) Nu PSD-ul zicea caComisia de la Venetia e rea. Acum este buna? Pai da, dar PNL si ceilalti spuneau ca ce spune comisia e litera de lege. Stai sa vedem acum ce litere se aplica....... 23 Jun 2021, 14:53: QUOTE(IRONICK @ 23 Jun 2021, 14:44) Intre timp, Tudorel Bubosul il face sef pe fi-su. Merita, dupa ce a maltratat legile justitiei si a favorizat infractorii. Le o cam trage, deci.......... Ha, pai cum frate.......cine i la putere? Si usr nimic? Nici o fata(director ceva) cu fundul de pamant? Bot tace? Dar Ceausescu? Hmm, nu i bine, dl Geo, nu i bine This post has been edited by bgdrenault: 23 Jun 2021, 14:53 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ti-ai reparat "u"-ul de la laptoc?
![]() Pai aia au intrebat ceva (n-au acuzat, n-au protestat), cred c-o sa primeasca raspuns. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bgdrenault |
![]()
|
Nu, nu se poate repara, sau ma rog, la ce il folosesc, nu merita.
VAd ca Orban fuge de intrebarea reporterilor vizavi de scrisoarea comisiei. Dar tare mai fuge........... This post has been edited by bgdrenault: 23 Jun 2021, 20:58 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 23 Jun 2021, 14:51) Pai da, dar PNL si ceilalti spuneau ca ce spune comisia e litera de lege. Stai sa vedem acum ce litere se aplica....... <span class='edit'>23 Jun 2021, 14:53:</span> Le o cam trage, deci.......... Ha, pai cum frate.......cine i la putere? Si usr nimic? Nici o fata(director ceva) cu fundul de pamant? Bot tace? Dar Ceausescu? Hmm, nu i bine, dl Geo, nu i bine Pai aia au pus o intrebare! Nu le-au zis sa faca nimic, ce litera de lege sa aplice? O sa le raspunda ca Renate Weber s-a comportat fix invers ca un avocat al poporului, a fost avocatul infractorilor. Vezi ca te-ai mozolit iar la gura. This post has been edited by IRONICK: 24 Jun 2021, 11:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Mai usor cu pianul pe scari, stimabile........
CA parca pe don bucatzel l am vazut activ PAi vad ca au cam luat o in gura Acum asteapta decizia curtii constitutionale. Iar la Venetia, exact, trabuie sa trimita litera de lege, nu "stim noi". Bine, la urma urmei, nici nu trebuie sa respecte decizia lor, dar.....stii cum e, tipau acum ceva vreme. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ce iti imaginezi tu este altceva.
Nu asteapta nimic, sunt proceduri. Numirea nu se face peste noapte ca la PSD. Ca hotii. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Sigur
Sunt hoti de noapte, hoti de zi, etc 24 Jun 2021, 12:16: Primul capăt de acuzare este cel referitor la conflictul de interese în care se găsește doamna Renate Weber - un slujbaș al statului și al poporului ar trebui să fie care acționează împotriva poporului și împotriva statului. Practic, doamna Renate Weber, prin acel atac la Curtea Constituțională a României, își protejează propria pensie specială de care beneficiază în calitate de Avocat al Poporului, Tanarul pensionar de 49 de ani, de etnie maghiara ce se doreste avocat al poporului roman, nu are si el saracaul pensie speciala? Doar intreb...... This post has been edited by bgdrenault: 24 Jun 2021, 12:16 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
si ceilalti alesi tot din popor fac parte.... Si nu mi se pare ok sa propiui cuiva"hai baga 4 ani de mandat, ca dupa primesti X beneficii la sfarsit pentru ca iti abandonezi caeriera sau afacerea" si dupa ce termina sa ii zici, "hai ca ne-am razagandit, nu mai iei".
Adica sa se aplice, dar nu retroactiv. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 24 Jun 2021, 12:54) si ceilalti alesi tot din popor fac parte.... Si nu mi se pare ok sa propiui cuiva"hai baga 4 ani de mandat, ca dupa primesti X beneficii la sfarsit pentru ca iti abandonezi caeriera sau afacerea" si dupa ce termina sa ii zici, "hai ca ne-am razagandit, nu mai iei". Adica sa se aplice, dar nu retroactiv. La cine te referi? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
si renate webber si alti viitori propietari de pensii speciale acum in mijlocul mandatelor. Sau aia care au fost parlamentari si acum sunt pensionari speciali.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
retroactiv nu te prea lasa legea......e greu.
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si talica cam ce crezi ca ii mana in lupta decat interesele materiale.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 01:08 |