Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
![]() ![]() ![]() |
Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Gata, l-au exmatriculat pe Catu...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
L-au ejaculat!
![]() Am asa un feeling ca dupa consultarile de ochii lumii pe care le va face presedintele, se va hotara sa mai dea o sansa PSD-ului... si asa va renaste USL. Si Iohannis si Citu ii iubesc pe useristi ca sarea-n ochi. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai normal ar fi sa ii cheme Johannis la o partida de golf si sa primeasca postul de prim sinistru cel care joaca cel mai bine.
psd 157 pnl 134 usr 80 aur 43 udmr 29 minoritati 18 neafiliati 5 Cel mai simplu e sa fie un guvern PSD+PNL, adica USL ; Ar mai fi PNL + AUR, UDMR , minoritati, neafiliati + 3-4 tradatori Ar mai fi PSD + AUR, UDMR , minoritati, neafiliati PNL+USR, cei de pana acum nu prea au sens, ca de-abia s-au scuipat |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Dupa foarte previzibila cadere a guvernului, presedintele convoaca partidele la consultari.
Saptamana viitoare ![]() Pai care e graba, serios?!? Guvernul e picat dar exista, nu e nici o problema. Pandemia e la apogeu, dar Citu e bine-sanatos, la fel si presedintele, si asta e tot ce conteaza. Orban a zis ca de la inceputul anului presedintele pare ca e inlocuit cu o sosie, dea dracii daca nu e asa. LE La felul in care i-a invinovatit direct pe useristi ca 'au iesit de la guvernare', fara sa aminteasca in nici un fel de cauzele care au dus la iesire (mai e si fizician, conceptul de cauza si efect pare ca ii e complet strain), n-am dubii ca va face USL 2.0 This post has been edited by Bicicleta galbena: 5 Oct 2021, 17:18 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Criză guvernamentală peste criza economică, parfum!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dizzy |
![]()
|
Peste criza medicala, parol!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce a fost scos la inaintare Ionel Scriosteanu de la PNL ca mare realizator de infrastructura.
Cat sa il sape pe Drula. --- nat.jpeg ( Size: 124.39k ) Number of downloads: 404 Smile and waves boys. Smile and wave. maxresdefault.jpg ( Size: 83.48k ) Number of downloads: 413 This post has been edited by IRONICK: 13 Oct 2021, 13:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cu Bode si la centrare (Interne) si la finalizare (Justitie), merg treburile unse.
Rusine, Stelian Ion! |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cand alimentez masina cu carburant, ma cam scarpin prin buznar, banuiesc ca nu sunt singurul...
Un rahat de conserva de pasta de rosii, Sultan, 70 g, asta vara ma costa un leu si un pic. Azi m-a costat 2,89 lei. Un pachet de unt ma costa 7, 8 lei. La Viena costa cca. 1 euro... In Viena maojoritatea produselor alimentare sunt mai ieftine ca in Ro... Mi-e groaza de ce facturi o sa-mi vina la iarna la gaze... Citu zice ca de la iarna o sa ne inunde bunastarea. Oare ce fumeaza asta? Vreau si eu sa fiu happy, sa mi se rupa de toate si sa astept sa ma inunde bunastarea.. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.593 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Pai a zis ca deja se vede bunastarea.
Astia sunt bolnavi, dar e bine......... |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Astept cu nerabdare iarna sa ma inunde bunastarea. Deocamdata resimt doar asa o seceta prin buzunare...
Zicea Citu, ca vrea sa adopte ca o masura de sprijin pentru IMMuri o reducere a TVAului la energie pentru sase luni de la 19 la 5%. Nu stiu, nu sunt eu foarte falmiliarizat cu chestiunile contabile, dar n-am prea inteles in ce consta ajutorul acesta. Platesc factura la energie, inclusiv TVAul, iar la sfarsitul lunii, contabila, din incasarile pe care le am deduce TVAul. Ca-i 19 sau 5 % cu ce ma ajuta? In buzuunarul firmei nu raman mai multi bani... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
Cutzu e pe faras. O stie si el.
Numai ca, fara o alianta nu popate guverna nici un partid la ora asta; Sunt unii care cred ca pot... dar nu pot This post has been edited by dizzy: 18 Oct 2021, 09:29 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 18 Oct 2021, 09:41) Astept cu nerabdare iarna sa ma inunde bunastarea. Deocamdata resimt doar asa o seceta prin buzunare... Zicea Citu, ca vrea sa adopte ca o masura de sprijin pentru IMMuri o reducere a TVAului la energie pentru sase luni de la 19 la 5%. Nu stiu, nu sunt eu foarte falmiliarizat cu chestiunile contabile, dar n-am prea inteles in ce consta ajutorul acesta. Platesc factura la energie, inclusiv TVAul, iar la sfarsitul lunii, contabila, din incasarile pe care le am deduce TVAul. Ca-i 19 sau 5 % cu ce ma ajuta? In buzuunarul firmei nu raman mai multi bani... masura e menita sa ii ajute consumatorii casnici cu facturile de incalzire, ca tu iti deduci astea pe firma ca e sediu e alta problema. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Daca ar fi cum zici tu ar fi foarte bine. Consumatorul casnic ramane cu TVAul in brate, o reducere de la 19 la 5% ar insemna o reducere a facturii de 14% ceea ce n-ar fi de lepadat.
Dar, postul la care am auzit eu stirea zicea explicit ca masura este exclusiv pentru IMMuri. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nah...o sa creasca pretul cat sa inghita reducerea, si ceva in plus, ca sa poata spune "daca nu reduceam TVA-ul era si mai rau".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE "Decizia BEx al PNL, luată în unanimitate, e una clară: propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru este președintele partidului, Florin Cîțu." Suna a anticipate si presedinte suspendat. Nevoia de furt ii forteaza sa mearga pana in panzele albe. Nici mortii nu mai conteaza. Daca wuhanis face asta, este cel mai prost presedinte. Cel mai prost dintre cei mai prosti. Cum s-a ridicat el din ura fata de PSD, asa si o sa pice de repede. This post has been edited by IRONICK: 20 Oct 2021, 16:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
Fiecare pasare pre limba ei piere...
Citu este rupt de realitate. Pretul la carburanti creste precum aluatul proapspat. La energie tot la fel, la produsele alimentare cresc preturile zilnic. Puterea de cumparare este in cadere libera si puletele asta iese pe sticla si ne vorbeste de un tzunami de bunastare care ne va inunda la iarna... Tariceanu cand nega cu vehementa cresterea pretului la carburanti a fost copil inocent... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Variantele de maine, de la discutii:
1. USL 2.0, care are o mare problema: Citu vrea el sa fie premier. Pai ba drogatule, in scenariul asta PSD ar revendica perfect justificat si premierul (Rafila, un nume) si programul de guvernare, in cea mai mare parte. 2. PLN-USR-UDMR, cu alt premier liberal. Aici e delicat, ca Iohannis va trebui sa aiba curajul asta, si din ce am vazut pana acum curajul politic l-a aratat o singura data in 7 ani (elefantii lui Grindeanu). Putin, foarte putin. Nume liberale: Bolojan (ideal, dar nu il inghite Iohannis), Boc (n-o sa credeti cata lume a uitat ce catastrofa a fost), Bode somnorosul (new entry). *Corectat cu PLN (sau PNȚL, ca incolo se duce...). Turcan, awwww ![]() This post has been edited by Bicicleta galbena: 20 Oct 2021, 20:16 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
dizzy |
![]()
|
Bici, cre'ca uitași PLN din pct 2
Boc? Booooc? C'mon, mai trebuie și Udrea ! Bode ăla că Tauregul polishat? Bolojan, da , oricând! Eu propun pe Raluca Țurcan! This post has been edited by dizzy: 20 Oct 2021, 20:09 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
bolojan? niciodata...... pai omu este bun, si oamenii buni nu trebuie pusi in asemenea functii, pentru ca oamenii se vor intreba pe buna dreptate de ce nu este presedintele partidului....... ce sanse ar avea citu intr-o confruntare cu bolojan pentru sefie??? zero....... la noi se promoveaza nulitatile si santajabilii ........
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu stiu unde sa il asez... poate in ultimii 30 de ani?
https://www.g4media.ro/world-justice-projec...PoDHCjrKrho2FR4 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.593 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Daca i adevarat, repet, daca i adevarat, ..un m ...uist european. Jos cu el. Nu l mai votati.
Votati o pe Firea ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Candidatul apNL pentru Prim Ministru este fostul monistru al apararii.Nicolae Ciuca.
This post has been edited by radian: 21 Oct 2021, 10:52 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
generalul Nicolae ciuca....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Armata, Biserica, Parlamentul etc.
Parcă mergem în cerc |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
radian |
![]()
|
Daca APVistul asta va conduce guvernul, dupa cum conduce APVistul Gheorghita campania de vaccinare ne-am scos. Ratam pana si bunastarea promisa de Citu...
Astept cu interes numirea unor APVisti la educatie, sanatate, etc... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:54 |