Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
![]() ![]() ![]() |
Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Garett @ 26 May 2014, 10:15) Hai sa punem un pariu daca dupa ce se linistesc apele in PE (sa zicem la 1 ianuarie 2015) MD va mai fi europarlamentar. Ca o fi avnd ea legea romana portite de scapare pentru unii si altii, dar la UE e oleaca mai complicata treaba. Smecheria cu condamnarea irevocabila care are drept consecinta ca nu mai poti candida pentru acelasi post are sanse minime sa tina in PE! PS 1. MD poate ramane in PE daca (dar nu obligatoriu!) nimeni dintre europarlamentarii romani nu ridica problema lui in plen. Io am cativa in minte despre care banuiesc ca au de gand s-o faca! PS 2. Din cate stiu eu, la un scor al PSD-ului mic (si 38% este mic si ingrijorator pentru Ponta, in perspectiva alegerilor prezidentiale, in ipoteza ne-refacerii USL!) MD este (asa cum spus-o deja de muuulta vreme!) un candidat luat in calcul de PSD. Alaturi de Tariceanu, pentru eventualitatea refacerii USL. Plus alte vreo 3-4 scenarii alternative. C-asa-i in politica de rang mare! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacis @ 26 May 2014, 10:34) Adică traditionala poveste cu pusul poalelor in cap in fata străinilor? Mda, am o idee destul de clara despre cine o va face! Combinat cu prezenta unor alde Le Pen si Farage in PE imi imaginez ca o astfel de chestie va face minuni pentru Romania! De-a dreptul lăudabil chiar... |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Romania n-avea decit sa nu-l lase sa candideze. Nu briucselul e de vina pentru poalele-n cap. Romania e aia care sta cu pizma-n soare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 26 May 2014, 12:39) JUSTIȚIA din România a decis că are dreptul sa candideze! Stat de drept, separatia puterilor, RNP-uri, remember? Sau astea-s valabile doar cand convin? QUOTE(dacis @ 26 May 2014, 13:11) Nu cumva tu erai ala care il critica pe BT, atunci cand minunatul zicea ca europarlamentarii romani trebuie sa sustina Romania chiar si cand Romania greseste? Te schimbasi ashea rapid?!... ![]() Huh? As far as I remember am considerat ca madam macovei a facut ceva destul de aproape de trădare nationala cand mânca ciuperci prin PE despre "doua milioane de voturi fraudate" și am exprimat ca atare asta... Cine-i BT? This post has been edited by Garett: 26 May 2014, 12:21 |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 26 May 2014, 10:34) Hai sa punem un pariu daca dupa ce se linistesc apele in PE (sa zicem la 1 ianuarie 2015) MD va mai fi europarlamentar. Deci, deocamdata, avem urmatoarele pronosticuri: 1. Tariceanu va face PNL-ul tandari, vor pleca hoarde dupa el 2. Cristi Diaconescu are viitor luminos 3. Mircea Diaconu va fi expulzat din PE Cand deschizi blogul ala? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De ce, tu apreciai furtul ca fiind mai mare?
26 May 2014, 13:23: QUOTE(Garett @ 26 May 2014, 13:20) As far as I remember am considerat ca madam macovei a facut ceva destul de aproape de trădare nationala cand mânca ciuperci prin PE despre "doua milioane de voturi fraudate" și am exprimat ca atare asta... 26 May 2014, 13:23: Johanis presedinte! De partid... This post has been edited by corbex: 26 May 2014, 12:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și-a cam dat demisia-n direct.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Numai din functie. Ca sa poata aparea organul, care intareste functia. Doar urmeaza alegeri in partid. Candidezi si cistigi!
This post has been edited by corbex: 26 May 2014, 12:27 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 26 May 2014, 13:20) 1. Stat de drept, separatia puterilor, RNP-uri, remember? Sau astea-s valabile doar cand convin? 2. As far as I remember am considerat ca madam macovei a facut ceva destul de aproape de trădare nationala cand mânca ciuperci prin PE despre "doua milioane de voturi fraudate" și am exprimat ca atare asta... 3. Cine-i BT? 1. Tocmai, ca felul in care-i formulata legea incalca principiie statului de drept. In mod normal guvernul (ori altii, gen avocatul poporului etc.etc..- habar n-am cine are calitatea prevazuta de lege sa conteste dupa intrarea legii in vigoare!) trebuia sa reclame legea, odata promulgata, la CC si acolo sigur era declarata neconstitutionala, tocmai pe motiv de RNP-uri. Numai ca baietii stiau asta si, in plus, ca CC nu se poate auto-sesiza. Asa ca... 2. Discutia era de luna trecuta. Daca ai uitat, caut link! ![]() 3. Bogdan Teodorescu, ala care a pariat ca romanii este maniheisti si prosti si, spre mirarea mea, s-a dovedit ca-s muuult mai prosti decat a pariat el! QUOTE(Markos @ 26 May 2014, 13:21) Fuj', bre, de-acilea! nu fac io pronosticuri de-astea asa brutale, ca pe maidan! Ia citeste si pricepe tot ce scriu io si apoi mai discutam. Blogul? August-septembrie |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
Johanis a demisionat doar ca sa-i dea curaj lui Antonescu sa se tina de cuvint. In ultima vreme toti il fac pe Antonescu. Daca n-ar fi atit de plin de el, poate ca s-ar mai si prinde uneori.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Daca scapam azi de Crin, pot cataloga rezultatul de la europarlamentare ca fiind unul splendid
![]() Dupa ruperea aliantei perverse cu rosii, asta-i o consecinta fireasca - sa ne lase! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Ședință de criză la PSD după ce s-a aflat scorul real. Începe războiul pentru preluarea PNL!
Ședința din biroul președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pare a fi una de criză. Paradoxal, după ce alianța din jurul PSD a câștigat alegerile europarlamentare, iar PNL s-a plasat mult sub ținta de 20%. Explicația: scorul real este diferit de anunțurile triumfaliste de la exit poll. Explicația ține de decizia lui Crin Antonescu, susținut de o parte a conducerii PNL. Antonescu și gruparea din jurul său a refuzat categoric să refacă alianța cu PSD. Fără USL, candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale este una riscantă, fiind posibilă o coagulare a votanților anti-PSD, în turul al doilea, chiar dacă partidele care îi reprezintă nu reușesc să închege o alianță. Cu doar 37%, PSD nu poate fi sigur că va obține peste 50% la alegeri, unde va participa un număr cel puțin dublu de alegători, ceea ce va dilua forța aparatelor de partid. Fix din acest motiv eu sunt unul dintre cei care pledeaza pentru votul obligatoriu. Atunci chiar ar conta optiunile alegatorilor, iar mita - puiul si malaiul - ar cantari mult mai putin! QUOTE(Markos @ 26 May 2014, 13:41) Sezi, bre, bland. Am uitat sa pui un emoticon. Adica asta ![]() PS Daca m-as lua chiar asa in serios, ori as crapa de tantos ce-as fi, ori la un moment dat chiar m-as crede prea destept! Deocamdata m-a ferit Dumnezeu!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 May 2014, 13:52) Daca scapam azi de Crin, pot cataloga rezultatul de la europarlamentare ca fiind unul splendid ![]() Dupa ruperea aliantei perverse cu rosii, asta-i o consecinta fireasca - sa ne lase! Bem? Stai asa, greii PNL sint in biroul lui Tariceanu, impreuna cu greii PSD. USL rediviva. This post has been edited by corbex: 26 May 2014, 13:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Și cum intenționează Ponta și Dragnea să "preia PNL-ul", mă rog? Cu Tăriceanu și Diaconu?
Vise umede. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
In PNL puciul va veni de jos in sus: dinspre baza politica si financiara a partidului. asta inseamna primari, consilieri locali si judeteni, presedinti de CJ, directori de deconcertate, plus afaceristi din cercul liberal, conectati cu bugetul prin diverse contracte.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Cu cirtite. De care e plin. Plus fomistii care au intoleranta la mincarea de post. N-auzi ca trei grei ai PNL sint la discutii cu pesedeii? Dca n-au intentii necinstite, ce cauta acolo?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vorba aia " USL traieste".
mwe Base. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
Papagalii ăia trei sunt "greii PNL"?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 May 2014, 14:16) Singuri nu-s decat niste papitoi. Insa daca vor coagula in jurul lor o masa critica, atunci cuvantul lor poate cantari greu. Functie de cine si cati vin in preajma lor chiar zdrobitor de greu. Asa cum stiu eu (binisor, sa zicem!) PSD-ul, as zice ca maine cel tarziu vom auzi de una-doua trei demisii "grele" de directori de deconcertate veniti dinspre PNL. Perfect anonimi pentru media, dar de prima mana pentru / in domeniile lor. Asta asa, ca sa priceapa iapa!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Se pare că vom avea o demisie în bloc a conducerii PNL, în frunte cu Crin și Klaus. Aceștia vor asigura însă interimatul până la congresul extraordinar. Miza fiind să nu pună Ponta și Dragnea mâna pe partid, via papițoi gen Tăriceanu și Chițoiu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 May 2014, 14:29) Grea afacere au de gestionat baietii astia. Daca nu iau bine pulsul partidului, se duce PNL-ul de rapa, ca o curva a PSD-ului. PS Pulsul? Daca tendinta este inspre PSD, lucrurile trebuie temporizate si congresul amanat cat mai mult. Daca tendinta este spre ruptura si mai radicala de PSD, congresul trebuie organizat rapid, chiar in pripa, cu delegati putintei etc.etc.. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ducă-se!
Bag și eu un umăr de ajutor. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Tu chiar vorbesti serios? Sa n-avem de ales decat intre pro-Base si anti-Base nu cred ca ar fi o varianta chiar OK.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Vorbesc foarte serios. Apoi vin și pun umărul și la celelalte.
Tu ai cumva impresia că acum se rupe cineva-n doctrine, idei, strategii, planuri pentru România etc? ![]() This post has been edited by DragosP: 26 May 2014, 14:05 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Tariceanu asta e chiar nesimtit
![]() QUOTE Tăriceanu a fost dat afară din ședința conducerii PNL Fostul președinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a ieșit, luni după-amiază, din ședința liderilor PNL, menționând că BPN al PNL a votat o propunere a lui Ludovic Orban, care a susținut că fostul premier liberal nu mai este, acum, membru în PNL. Deci omu' s-a dus acolo cu tupeu, poate-poate.. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 02:13 |