Dacia 1300-1970, restaurarea unei batrane doamne
![]() ![]() |
Dacia 1300-1970, restaurarea unei batrane doamne
daniel93 |
![]()
|
||
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|||
tico_xxl |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 August 13 From: valcea ![]() |
QUTER/=Iulikk,28 Aug 2013, 22:30]
Si in romana? right] EU NAM zis nimica de nimeni . nu va loati de mine cu din astea ca nu va eau in seama BAFTA |
--------------------
Daewoo
Tico
1998
- VL 49 GAS
|
|
Daciotul_98 |
![]()
|
![]() membru foarte autentic!! Group: Members Posts: 1.572 Joined: 15 June 13 From: Serbanesti,Arges ![]() |
[/QUOTE]Ce varza a ajuns topicul asta radmasa.gif
Parca era si o 'frantuza' pe aici, sau tin eu minte prost laugh.gif AI mare drepatate,la inceput credeam ca va fi ca o revista dar acum tipic romanesc trebuie lasat balta,taiat si dat la fer vechi ca nu ne trebuie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S.VAI DE ROMANA TA!!! ![]() This post has been edited by Daciotul_98: 29 Aug 2013, 20:53 |
--------------------
dacia
1300
197x Pentru detalii nu ezitati
0732366741-claudiu |
|
hopsin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 12 January 13 From: Constanta ![]() |
![]() This post has been edited by hopsin: 31 Aug 2013, 00:24 |
--------------------
SEAT
LEON
03, 1.8T 20V
- CT.99.LAD
|
|
zuza..oo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 August 13 ![]() |
Este jalnic ceea ce ai postat se vede ca nu ai minte si dai dovada de ce esti capabil,incerci sa umilesti o persoana prin ceea ce ai facut , foarte urat , incercand sa ii injosesti pe alti pentru pastiunile lor sau pentru ca are o poza nereusita da dovada de un om cu un caracter infect . iti urez Asa sa te ajute si pe tine Dumnezeu :-j , lasi aceasta postare fara rost ca sa arati ce persoana esti tu si ce smecher esti tu facand asta ai un caracter jalnic. urat !
This post has been edited by zuza..oo: 30 Aug 2013, 22:15 |
--------------------
opel
astra
2007
- -----
|
|
harby ;)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.370 Joined: 3 July 12 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(zuza..oo @ 30 Aug 2013, 21:06) Este jalnic ceea ce ai postat se vede ca nu ai minte si ai dovada de ce esti capabil,incerci sa umilesti o persoana prin ceea ce ai facut , foarte urat , incercand sa ii injosesti pe alti pentru pastiunile lor sau pentru ca are o poza nereusita da dovada de un om cu un caracter infect . iti urez Asa sa te ajute si pe tine Dumnezeu :-j , lasi aceasta postare fara rost ca sa arati ce persoana esti tu si ce smecher esti tu facand asta ai un caracter jalnic. urat ! ![]() ![]() |
--------------------
Renault 12 Gordini
Pontiac Firebird
1972, 1980
|
|
Daciotul_98 |
![]()
|
![]() membru foarte autentic!! Group: Members Posts: 1.572 Joined: 15 June 13 From: Serbanesti,Arges ![]() |
QUOTE Este jalnic ceea ce ai postat se vede ca nu ai minte si dai dovada de ce esti capabil,incerci sa umilesti o persoana prin ceea ce ai facut , foarte urat , incercand sa ii injosesti pe alti pentru pastiunile lor sau pentru ca are o poza nereusita da dovada de un om cu un caracter infect . iti urez Asa sa te ajute si pe tine Dumnezeu :-j , lasi aceasta postare fara rost ca sa arati ce persoana esti tu si ce smecher esti tu facand asta ai un caracter jalnic. urat ! De acord cu tine,vorba lu'stef un like si de la mine...bine punctat;) |
--------------------
dacia
1300
0732366741-claudiu |
|
hopsin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 12 January 13 From: Constanta ![]() |
QUOTE(zuza..oo @ 30 Aug 2013, 21:06) Este jalnic ceea ce ai postat se vede ca nu ai minte si dai dovada de ce esti capabil,incerci sa umilesti o persoana prin ceea ce ai facut , foarte urat , incercand sa ii injosesti pe alti pentru pastiunile lor sau pentru ca are o poza nereusita da dovada de un om cu un caracter infect . iti urez Asa sa te ajute si pe tine Dumnezeu :-j , lasi aceasta postare fara rost ca sa arati ce persoana esti tu si ce smecher esti tu facand asta ai un caracter jalnic. urat ! iti doresc ce imi doresti tu mie si sa ti'se intample tie ![]() ![]() |
--------------------
SEAT
LEON
03, 1.8T 20V
- CT.99.LAD
|
|
catalinSV |
![]()
|
![]() Membru Per Pedes Group: Members Posts: 516 Joined: 22 December 10 From: Orasul cu 3 semafoare ![]() |
|
--------------------
Ex:Renault
Clio
1995
- SV 09 AWY Mersul pe jos face piciorul frumos.
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
![]() Mai bine ramanea topic "diverse" ![]() |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
|
zuza..oo |
![]()
|
atat poti spune
![]() 31 Aug 2013, 20:31: nu sunt sora lui stai linistit, nu conteaza de cat timp am contul,daca voi ati dau acum de net si credeti ca asa arati cat sunteti de smecheri chear nu va pot cere mai mult aveti o limita pe care nu o puteti depasi va inteleg ![]() This post has been edited by zuza..oo: 31 Aug 2013, 20:31 |
--------------------
opel
astra
2007
- -----
|
|
catalinSV |
![]()
|
![]() Membru Per Pedes Group: Members Posts: 516 Joined: 22 December 10 From: Orasul cu 3 semafoare ![]() |
Eu cred ca ar trebui sa te mai duci pe la scoala inainte sa scrii pe forum.Deoarece pe langa cei 7 ani de acasa care iti lipsesc,trebuie sa inveti din cartea care o primesti la scoala tot la varsta de 7 ani...adica ABECEDARUL!.
|
--------------------
Clio
1995
|
|
daniel93 |
![]()
|
QUOTE(catalinSV @ 1 Sep 2013, 11:23) Eu cred ca ar trebui sa te mai duci pe la scoala inainte sa scrii pe forum.Deoarece pe langa cei 7 ani de acasa care iti lipsesc,trebuie sa inveti din cartea care o primesti la scoala tot la varsta de 7 ani...adica ABECEDARUL!. 'chear'? ![]() This post has been edited by daniel93: 1 Sep 2013, 12:01 |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
|
Daciotul_98 |
![]()
|
QUOTE hopsin PATETIC,Atat te duce mintea? |
--------------------
dacia
1300
0732366741-claudiu |
|
zuza..oo |
![]()
|
Este important si cum scri intradevar dar atata timp cat mesajul meu este inteles de uni ca voi, bravo ati putut sa va legati de asta aveti un os. hai ca daca va dau atentie prea multa vo luati in cap si va credeti super staruri,daca nu ati inteles ce am vrut sa zis inseamna ca nu sunteti atat de inteligenti sa ma criticati pe mine.
|
--------------------
opel
astra
2007
- -----
|
|
daniel93 |
![]()
|
Dupa ce ca esti la pamant cu gramatica, nici nu stii sa te exprimi, semn ca ai doua clase ca CFR-ul, dar te mai si bagi ca musca-n c*cat, desi clar n-ai nici o treaba cu discutia, sau cu tema forumului.
Toanele tale de inteligenta n-o sa faca decat sa inrautateasca situatia pe aici, lumea e dornica de analfabeti ca tine de care sa se ia. Eu te sfatuiesc sa-l lasi pe Roby sa se descurce singur, ca il duce mintea mai mult decat te duce pe tine (din pacate nu e un compliment pentru nimeni). |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
|
zuza..oo |
![]()
|
crezi ca esti in stare sa imi dai tu mie ore de gramatica ?! te iei de lucruri minore sa imi arati mie ce tare esti si ca ai luat bacu probabil,daca ii iau apararea este problema mea, dar voi ca postati poze in care incerdesc cati il puneti in ipostase urate , nu am ce sa iti dovetie daca stiu sau nu sa scriu pe internet nu se tin cont de felul in care scri si repet nu ai inteles nimic din ceea ce vroiam sa spun, foarte bine sti sa scri imi dai ore dar tu replica mai buna decat sa imi zici ca nu stiu sa scriu sau sa vorbesc coerent, te iei de lucruri minore sa arati ca sti si tu ceva bravo
![]() ![]() This post has been edited by zuza..oo: 1 Sep 2013, 22:38 |
--------------------
opel
astra
2007
- -----
|
|
Daciotul_98 |
![]()
|
QUOTE crezi ca esti in stare sa imi dai tu mie ore de gramatica ?! te iei de lucruri minore sa imi arati mie ce tare esti si ca ai luat bacu probabil,daca ii iau apararea este problema mea, dar voi ca postati poze in care incerdesc cati il puneti in ipostase urate , nu am ce sa iti dovetie daca stiu sau nu sa scriu pe internet nu se tin cont de felul in care scri si repet nu ai inteles nimic din ceea ce vroiam sa spun, foarte bine sti sa scri imi dai ore dar tu replica mai buna decat sa imi zici ca nu stiu sa scriu sau sa vorbesc coerent, te iei de lucruri minore sa arati ca sti si tu ceva bravo smile.gif). nu stiu care dintre noi a lasat o parere proasta.lasa ca sti tu tema acestio formum si o dezbati maxim, daca te igor poate dispari smile.gif) ! O seara placuta in continuare! aceasta "conversatie " nu are sens . Cu toate ca uneori nu inteleg cuvintele tale ,sunt total de accord cu tine ,ce e mascarada asta ,ajunge ca oricum omu e dezamagit si nu mai posteaza cand apar astfel de nimicuri ;parca sunteti copii de 3 ani ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Daciotul_98: 2 Sep 2013, 00:08 |
--------------------
dacia
1300
0732366741-claudiu |
|
catalinSV |
![]()
|
Asa trebuie sa pateasca un mincinos care crede ca ii poate minti pe toti
![]() |
--------------------
Clio
1995
|
|
Daciotul_98 |
![]()
|
QUOTE Asa trebuie sa pateasca un mincinos care crede ca ii poate minti pe toti wink.gif. Si cine-i mincinosul?Omu a spus de la inceput ca la prima impresie era putin de schimbat de unde sa stie el ca e vorba de lonjeroane?Pana nu dezasamblezi masina nu stii nimc despre ea!Gata cu vorbaria si nesimtirea sa trecem mai departe la restaurare.Repet terminati-va!!! ![]() ![]() This post has been edited by Daciotul_98: 2 Sep 2013, 14:37 |
--------------------
dacia
1300
0732366741-claudiu |
|
catalinSV |
![]()
|
Daca matale nu stii,eu zic mai bine sa nu te bagi in seama
![]() |
--------------------
Clio
1995
|
|
daniel93 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
|
sorin105 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 937 Joined: 7 October 11 From: Pitesti ![]() |
Am si eu o intrebare care o voi adresa lui Roby,de ce nu stergi comentariile inutile ca este topicul tau si til poti ''adiministra'' cum vrei.
Inca o chestie legata de comentariile voastre inutile,daca voua vi se pare ca baiatul a mintit(nu stiu asta) lasatil in pace sa se maturizeze,este la o varsta in care ''pubertatea'' joaca rolul pricipal in viata lui(sa zic asa) @hospin(sper ca nu am gresit numele) pentru aceea poza poti sa faci puscarie!Te poate da in judecata pentru denigrarea imagini ''lui'' si sa faca rost si de niste bani! |
--------------------
dacia 1100/1300
dacia 1410 sport(under constructione)
71/84
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
la cererea initiatorului se inchide
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 03:37 |