Sa-i cumparam bilet avion China lui Basescu!, Propun sa facem cheta si sa-l urcam in avion
![]() ![]() ![]() |
Sa-i cumparam bilet avion China lui Basescu!, Propun sa facem cheta si sa-l urcam in avion
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si cand te gandesti cati au cazut bacu pe motiv ca profu' nu produce destul.
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 Jul 2012, 02:04) Da' cine o fi, ma rog, acest l@u, sa-mi fi fost frica sa intru la corectat?? Da, ma, ningeacule, stim, esti virlav, smardoiesti vecinii, tai firele castilor cu forfecuta, da' te-ai bagat sub pat cum s-a ratoit ala de pe Okazii un pic la tine. Stiu, stiu, cautai un papuc mai vechi!QUOTE Ca tot esti nedumerit, am sa-ti spun si de ce nu am vrut la corectat: pentru ca nu merita sa pierd timpul pentru 3 lei / lucrare corectata (apropo suma se impoziteaza), in primul rand e vorba de responsabilitatea pe care o ai cand corectezi asa ceva, or pentru 2 lei / lucrare nu imi bat capul. Sa cheme Ministerul africani, indieni, aia accepta sa munceasca si pentru 2 dolari / zi. Asadar, randamentul tau e de doua lucrari jumate pe zi. 2 lei/ lucrare, 2 dolari pe zi... cam asa iese.Auzi, ma scuzi ca ma bag, da' eu as spune ca iti lua cam 15 minute pe lucrare, deci 4 lucrari pe ora, deci cam 30 pe zi (ca ti-am dat si o pauza sa maninci un covrig si sa faci un pipi, sa nu zici ca nu-s marinimos), de unde mie-mi rezulta un 60 de lei/zi. Dar probabil e mai usor s-o freci degeaba, intr-o sala plina cu pungi si genti, sa nu faci nimic, ba sa mai asculti si muzica din cind in cind, si sa-ti iei si 30 de lei. Te-ai simtit util foarte, este? QUOTE Scuza-ma, tu nu observi ca prin tot ceea ce faci urmaresti cistiguri facile, care sa necesite cit mai putina munca?P.S.: Cine plm e Guler-Gusatu? 16 Jul 2012, 05:41: QUOTE(bmwh548 @ 16 Jul 2012, 00:54) tereaq! ![]() This post has been edited by Marty: 16 Jul 2012, 05:41 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Tu ai inteles gresit sau vrei sa intelegi gresit: nu am mers la corectat pentru ca e munca multa platita prost. Eu am ales munca mai putina si platita bine. Daca fugeam de munca, nu mai veneam la ferma in Elvetia.
Guler-Gusatu e un rrom din Micro 21, care da tare muzica (manele!) prin cartier. Poarta tricoul cu gulerul ridicat si are gusa mare si ceafa lata... ![]() 16 Jul 2012, 07:04: QUOTE(jaf @ 16 Jul 2012, 03:33) This post has been edited by dragoselu: 16 Jul 2012, 06:04 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Jul 2012, 00:02) fiica-mea a luat Cambridge-ul cu maxim si de aceea cred ca nu prea ar avea ce sa corecteze unul ca el ,poate sa ii corecteze ea lucrarile lui. ![]() QUOTE(dragoselu @ 16 Jul 2012, 07:03) Guler-Gusatu e un rrom din Micro 21, care da tare muzica (manele!) prin cartier. Poarta tricoul cu gulerul ridicat si are gusa mare si ceafa lata... ![]() <span class='edit'>16 Jul 2012, 07:04:</span> Da mare personalitate in cartierul in care stau de 33 de ani si de care nu a auzit nimeni ci doar profu' repetent ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
dragoselu |
![]()
|
Exagerezi!
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' cplm aveti de tradus în Galati?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
O traduce pe una.
|
--------------------
- - -
- - -
- - - -
- - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 16 Jul 2012, 11:54) Traducerea legalizata iti spune ceva? Io cred ca nu ! Pe zi ce trece dai dovada de capabilitatile tale de nestiutor si bagator in seama ! Acum imi dau seama de ce nu ai corectat lucrari...pentru ca nu esti capabil de asa ceva ![]() 16 Jul 2012, 13:55: QUOTE(Markos @ 16 Jul 2012, 12:07) toate hartiile ce le-a trimis la universitate si la student loans trebuiesc traduse si LEGALIZATE ! ![]() This post has been edited by l@u: 16 Jul 2012, 12:55 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
- Dom' inspector, da' cu dragoselu ce facem?..
- Sa pazeasca bagajele elevilor! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Eu cred ca ar fi capabil sa stranga bani pentru biletul preșului. Mi se pare ca un profesor are suficienta credibilitate pentru asta si ca nu va pune botul la magiun.
|
--------------------
- - -
- - -
- - - -
|
l@u |
![]()
|
Nu ca fura din ele
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - - -
|
l@u |
![]()
|
poate ca mai scapa vre-un bagaj necotrobait
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Honorius |
![]()
|
Asta chiar ca e o rautate gratuita. Nu cred ca un profesor ar fi capabil de asa ceva.
|
--------------------
- - -
- - -
- - - -
|
l@u |
![]()
|
nici eu pana la dragoselu !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Honorius |
![]()
|
Are cazier?
|
--------------------
- - -
- - -
- - - -
|
l@u |
![]()
|
![]() pe forum ,DA ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Honorius |
![]()
|
Inseamna ca de aia vrea sa scape de baxe. Ii e frica de concurenta.
|
--------------------
- - -
- - -
- - - -
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Honorius @ 16 Jul 2012, 14:01) Adevarat graiesti, insa oricat bine le-ai face, tot rautaciosi vor ramane! Eu m-am obisnuit cu stilul lor, pe care nici nu-l mai bag in seama. PS: Serifu' l@u, a fost norocul meu sa scot din cutie biletul pe care scria BAGAJE, restul colegilor au scos bilete pe care scria numarul salilor unde aveau sa supravegheze. Nici la bagaje nu a fost usor. La inceput au intrat buluc in sala de bagaje toti elevii sa-si lase pungile pe mese... I-am invitat sa iasa din sala putin... Ca sa nu dispara ceva, am pus un pupitru sa blocheze intrarea in sala respectiva, apoi am luat pungile elevilor, am verificat pe baza buletinului daca au scris in declaratie toate lucrurile, bunurile lor. Pe fiecare in parte, chit ca unii au strambat din nas. Am sigilat pungile asa cum sigilezi cu eticheta de la pret o punga cu portocale luata din Kaufland. Cand au revenit sa-si recupereze bunurile, i-am rugat sa verifice daca tot ce scrie in declaratiile lor se regaseste in pungi... mai glumeam uneori spunandu-le sa verifice daca e ceva in plus sau in minus ![]() 16 Jul 2012, 14:38: QUOTE(l@u @ 16 Jul 2012, 13:57) Trecem in latura penibilului... ![]() This post has been edited by dragoselu: 16 Jul 2012, 13:38 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
fefeleaga |
![]()
|
![]() NU! comunistilor (USL, PSD, PCR) Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 12 ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Jul 2012, 19:30) Voi chiar il credeti pe propagandistul ala comunist? A fost doar o iesire eleganta in decor, cand a vazut ca nu pune nimeni botul la propaganda lui. Tov. npleshea lucreaza la stat, si cum a venit USL-ul la putere si a promis ca le mareste salariile, a facut ciocul mic si asteapta fluturasul pe luna urmatoare. |
--------------------
Renault
Fluence
- alb-negru
2012
|
|
dragoselu |
![]()
|
Incepem sa pierdem timp, sunt 3 pagini numai de hara-hara, barfa, cearta. Concret, intrebarea mea este: cine ar mai putea contribui la achizitionarea biletul de avion cu directia China, pentru Basescu?
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
Markos |
![]()
|
Sună-l pe Voiculescu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Chiar asa, Voiculescu e in strare sa dea si o hidrocentrala, numai sa scape de el.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
fefeleaga |
![]()
|
![]() NU! comunistilor (USL, PSD, PCR) Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 12 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 Jul 2012, 14:42) Incepem sa pierdem timp, sunt 3 pagini numai de hara-hara, barfa, cearta. Concret, intrebarea mea este: cine ar mai putea contribui la achizitionarea biletul de avion cu directia China, pentru Basescu? Tu vrei sa-i oferi un sejur gratuit? Un bilet de avion catre China te costa intre 600-1000E, dar iti mai trebuie viza, ca nu te duci peste granita in UE, ai nevoie de rezervare la hotel, fara de care nu primesti viza, si trebuie sa declari in ce scop mergi in China. |
--------------------
Renault
Fluence
- alb-negru
2012
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
airscanner.net avea preturi de pe la 370 de euro, cu aeroflot - foarte potrivit as zice eu
![]() viza se ia extrem de usor. |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
Pai daca nu putem scapa de el, mai bine-l tinem presedinte. Sa-l fwte fro 2 ani pe ponta pina face sfincterus maximus.
This post has been edited by corbex: 16 Jul 2012, 13:55 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 18:14 |