Referedum., Mergeti sau nu
![]() ![]() ![]() |
Referedum., Mergeti sau nu
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Se pregateste tren pe traseu' bot'sani-galati-braila-bucale, cu oprire in toate statiile cu sectii de votare. Cica nu se mai si intoarce ca nu si-a manifestat nici un calator interesul.
tren_supra_supraaglomerat_1268604230.jpg |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
erai mai credibil daca nu mentionai orasele...asa esti din gramada ce trebe sa viziteze un anume pisicolog !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ba chiar deloc. io's foarte relaxat, ba chiar ma duc maine sa'mi iau o sampanie. pica base, am motiv sa sarbatoresc, pica chucky, am iar motiv sa sarbatoresc.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aici grait-ai adevar. In oricare varianta cuiu ramane tot de kkt.
Garret. Aciu era pe trotuar si flutura stegulete cantand: Mamaaa uite trec soldatii ! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Duminica o sa se consume multa, foate multa sampanie si exista riscul sa se termine stocul la alimentara...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(kxz @ 18 Jul 2012, 22:03) Se pregateste tren pe traseu' bot'sani-galati-braila-bucale, cu oprire in toate statiile cu sectii de votare. Cica nu se mai si intoarce ca nu si-a manifestat nici un calator interesul. Dupa coloare, sensul pare sa fie taman de dos...sper ![]() This post has been edited by Dan73: 19 Jul 2012, 10:11 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
da' topicu' asta ce avea de mai aparu' unu' la fel?
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
fu greseala...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Lasă că-i interesant și poll-ul ăla nou, post-boicot
![]() (a se vedea și schimbarea importantă a rezultatelor) |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
O fi interesant, nu zic, dar luand in considerare tipul userului daciaclub, sondajele de p'aci au aceesi marja de eroare ca si un sondaj realizat de anastase personal.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Proprietari de club idioți, trâmbițează o chestie penală.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ii duare la cuc
![]() O sa trebuiasca sa te dezobisnuiesti ma grecule de reflexe de genu' asta! ![]() This post has been edited by kum: 26 Jul 2012, 12:08 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă liniștea mult visată ar stinge ura, ar fi bine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mită electorală?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
pai nu le spun cum sa voteze. doar sa voteze.
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu cred ca e penala.
|
--------------------
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
zicea unu' la comentarii de ce-i ilegala, ceva articul din legea referendului.
acu', la cum l-au hacuit astia s-ar putea sa nu mai fie cazul. |
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 26 Jul 2012, 13:43) Art. 54. (1) Promisiunea, oferirea sau darea de bani ori de alte foloase in scopul de a determina alegatorul sa voteze sau sa nu voteze in cadrul referendumului se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani. link This post has been edited by Markos: 26 Jul 2012, 12:57 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E ultima varianta de lege?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Articolul ăla apare și în forma prezentă a legii.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' cine mai știe?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
De aia intrebam
![]() |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cica ii sedinta extraordinara acu la guvern si vor sa-l modifice.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
Guvernul a introdus prin OUG astazi 26.07.2012 obligativitatea votului link
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(ady77 @ 26 Jul 2012, 14:39) Ie o stire mincinoasa, Plagiatorul a promis ca atunci cand o sa ajunga la putere nu sa dea OUG-uri. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:22 |