Referedum., Mergeti sau nu
![]() ![]() ![]() |
Referedum., Mergeti sau nu
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cu Antonescu am mai votat.
Cu Basescu niciodata. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu n-am votat cu niciunul, nici nu cred ca o sa o fac.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
81,5% prezența pe DC, trece referendumul, mai are cineva dubii?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(radian @ 17 Jul 2012, 18:01) Intrebare intrebatoare, cine sunt cei 5 care vor sta acasa si or sa ne fwta la cap pe forum in ziua referendumului? Pe forum sunt hyperactivi... 1. Nutzu 2. Vije' 3. Orbex 4. extensie (Moderatori, chiar nu se indura nimeni sa-l scape de chinuri si sa-l lase liber de sarcini pe forum? Cum plm puteti sa fiti atat de lipsiti de sensibilitate?) 5. ??? L.E. OOps, pana am scris postul a mai aparut unul... Deci: 6. KXZ chiar nu ma indur sa-l votez sa ramana. parca as deveni si io javra ca el. dar nu ma indur sa votez nici japitele celelalte. asa ca stau acasa. efectiv m-am saturat sa votez intre doua rele. de fiecare data cand am zis ca mai rai ca astia e imposibil, sa-i votez pe ailalti, ailalti au dovedit contrariul, ca se poate. la celelalte alegeri, ma duc, votez si io pe unii de care nu a auzit nimeni, dar nu cu cei care au fost pana acum vreodata si au aratat cat de nemernici pot fi. This post has been edited by kxz: 17 Jul 2012, 21:50 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
ady77 |
![]()
|
Cred ca il ajuti mai mult nevotand decat votand NU
![]() |
--------------------
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Stau linistit, ca o sa voteze useleu' cu autocarele, si baga ei un vot si pentru mine.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(radian @ 17 Jul 2012, 18:01) QUOTE extensie (Moderatori, chiar nu se indura nimeni sa-l scape de chinuri si sa-l lase liber de sarcini pe forum? Cum plm puteti sa fiti atat de lipsiti de sensibilitate?) Lasa ca-i unul in tabara numaratorilor de oua, prost facut gramada, fara nici o legatura cu nimic ce necesita un pic de inteligenta, doar se tine dupa corbex si-si repede nasu-n curu' lui cum trage o basinai. Alta treaba n-are, doar il jigneste pe om pe orice topic isi exprima o opinie. P-ala nu-l vede nimeni, doar e numarator de oo, da bine la numaratoare. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 17 Jul 2012, 18:54) "Te rog" du-te si voteaza NU!QUOTE(ady77 @ 17 Jul 2012, 20:42) Hai ma ce draq, cine voteaza cu "belgienii"?QUOTE(kxz @ 17 Jul 2012, 22:36) Ca PDL-u' doarme... Coordonarea autocarelor o face base ca si-a pus linii directe, tu-l in gurita de tradator...Tare mi-i ca o sa vina la vot vreo 30 de mil. de alegatori ![]() |
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tre' sa trec pe la Partid sa vad cand se lanseaza zvonurile despre viitoarele nereguli la votare si fraudele USL-iste.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
nu am lipsit de la nici o votare asa ca de ce as face-o acum?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da' ce fac, plagiez opiniunile altora?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De cele mai multe ori arunci petarde (vezi aia cu Le Monde).
În rest, tu să zici dacă plagiezi sau nu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adica o stire nu-i adevarata decit daca apare in Le Monde? Ce-am zis atunci s-a verificat integral.
Ma mut pe Washington Post. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' mai știi ce-ai zis?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Uite stire din Liomond!
http://www.lemonde.fr/ameriques/infographe...34778_3222.html La aparat e Venezuela, se pregateste Romania. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Badie nu te-ai saturat de petarde?
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
na, ca are girul lui marty.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
Liomond e standardul ziaristic al lui Markos. Mie mi se rupe de francezi. De la Napoleon incoace le-au tras-o toti, in mod rusinos.
Vi se pare ca Romania a luat-o pe toboganul democratiei si nu mai poate fi intoarsa din drum? Sinteti copii! In absenta fondurilor europene (ne-au fost deja taiati banii de la agricultura si de la doua capitole de la transporturi) UE nu prezinta nici un interes pentru politicianul-capusa roman. Va duce tara in directia in care furtul e considerat o virtute. This post has been edited by corbex: 18 Jul 2012, 09:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 18 Jul 2012, 07:28) Lasa ca-i unul in tabara numaratorilor de oua, prost facut gramada, fara nici o legatura cu nimic ce necesita un pic de inteligenta, doar se tine dupa corbex si-si repede nasu-n curu' lui cum trage o basinai. Alta treaba n-are, doar il jigneste pe om pe orice topic isi exprima o opinie. P-ala nu-l vede nimeni, doar e numarator de oo, da bine la numaratoare. vezi ca ai gresit tabara. numaratori de oua erau aia ai lui base si numarau ouale de la cornu. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
Ar fi culmea sa citez din Ponta. Adica sa plagiez un plagiator.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
cum ar fi sa citezi din boc, de exemplu?
18 Jul 2012, 11:01: ... ar trebui sa pui double-quote in cazul asta. This post has been edited by neumann: 18 Jul 2012, 10:01 |
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Nu-i cunosc opera. Are opera?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 18 Jul 2012, 10:50) In absenta fondurilor europene (ne-au fost deja taiati banii de la agricultura si de la doua capitole de la transporturi) Sa mentionam de ce: pentru ca baietii comeptenti (dupa spusele carmaciului) din guvernele bok si ungureanu au furat de au rupt din fondurile euroipene, au facut matrapazlacuri incredibile. In timp ce carmaciul ne povesteste de justitia independenta, de lupta contra coruptiei pe care el a promovat-o etc. Exact pe principiul hotul striga hotii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 18 Jul 2012, 10:50) Și de ce ne-au fost tăiați banii? Poți lega câteva cuvinte de la tine pe tema asta? L.E. Na, că musiu klaus fu mai rapid ca mine. This post has been edited by DragosP: 18 Jul 2012, 10:04 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
baieti aici e despre referendum. pt taieri putem discuta pe alt topic, la prosau contra base sau la pro sau contra usl?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
Boc e mai plagiator ca Ponta, l-a plagiat la greu pe Basescu
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 08:39 |