Referedum., Mergeti sau nu
![]() ![]() ![]() |
Referedum., Mergeti sau nu
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-i adevarat. In modestia lui, n-a pretins niciodata ca ar fi autorul.
Daca citez fara ghilimele si nota de subsol nu e plagiat? N-am subsol. Stau la bloc. This post has been edited by corbex: 18 Jul 2012, 10:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
baieti intrati in jocul basistilor, pierdeti din vedere esenta discutiei: prezenta la referendum (si eu am luato pe aratura)
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Tataie:
Eu cred că la anii tăi te poți raporta numai la tine. Se poate să mă înșel însă... This post has been edited by DragosP: 18 Jul 2012, 10:13 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shush @ 17 Jul 2012, 19:48) Aici ma bag si eu in seama, desi nu prea o fac pe topicurile despre politica. Oamenii ar trebui sa fie obligati sa mearga la vot. Indiferent ca e vorba de primar, parlament, presedinte sau referendum cum e acum si chiar daca nu sunt de acord cu niciuna dintre variantele oferite spre votare. Bineinteles, sa faci si puscarie f'o trei ani daca nu ti-ai exercitat DREPTUL la vot. Pana cand pe buletinul ala nu apare si "nici una dintre variante", care sa fie numarata ca atare, nu cred ca ai cum sa aperi obligativitatea votului. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 18 Jul 2012, 11:04) Poți lega câteva cuvinte de la tine pe tema asta? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io pot, dar la ce bun? Voi le dezlegati si le relegati cum stiti voi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Hai, curaj...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Am scris la cuvinte de le pot aduna, lega si publica ca teza de doctorat. Integral autentica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Pe voi va pretuiesc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
cam la ce suma, daca nu sunt indiscret?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Nu m-am oferit spre vinzare, deci e neimportant. E ca in dragoste, pretuirea trebuie sa fie reciproca. Altfel nimeni n-are nici o valoare pentru altul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Scandal în parlament. USL a propus 07.00-23.00, PDL vrea 05.30-06.15
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
"PDL vrea 05.30-06"
pai si pauza de masa si aia de cafea? ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(klaus @ 18 Jul 2012, 10:03) In timp ce carmaciul ne povesteste de justitia independenta Cind a venit pedeleu' la putere, justitia era de o impartialitate si de o corectitudine de-ti venea sa borajti de admiratie. Doar sa ne amintim de celebrele eliberari cu motivul "nu suporta regimul de detentie".QUOTE de lupta contra coruptiei pe care el a promovat-o etc. Cind a venit Base la Cotroceni, nu era coruptie pe nicaieri! Cum a venit el, brusc au inceput toti sa ceara spaga.... ![]() QUOTE Pai vezi ca te adresezi cui nu trebuie. Cine urla ca salariile profilor si ale medicilor sunt mici? Nu cumva aia care au labarit-o pe la putere vreo 15 ani si n-au facut nimic? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca cei ce vor face turism electoral cu autocarele USL vor primi un pachetel cu mincare si apa, se va considera spaga electorala sau nu?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 18 Jul 2012, 13:14) Doar sa ne amintim de celebrele eliberari cu motivul "nu suporta regimul de detentie". Chiar, sa ne amintim de Hayssam...Cand o fi public dosarul lu' ala, multi o sa deplanga faptul ca nu mai exista pedeapsa cu ocna pentru a i se da lui basescu. Rog a se retine aceste afirmatii ale mele, poate mai vorbim peste cativa ani. Sa mi le aduceti aminte daca am vorbit prostii, dar daca nu... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
Pink Floyd la sectia de vot din Gara de Nord.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
@klaus: Hai, nu te mai alinta ca se stie bine c-ai informatii de unde trebuie.
![]() Oricum, sa adopti genul asta de atitudine, gen "Romania era o bunaciune de domnisoara 90-60-90, virgina, naturala si deosebit de placuta, iar nenorocitu' de Basescu a transformat-o intr-o curva penala care fumeaza maria cin' se vute, rigiie ca vaca dupa ce face caxaching si umbla plina de varice si cu tsitsele pina la pamint cu tot cu silicoane si 8 liftinguri" mi se pare de prost gust. Parol! This post has been edited by Marty: 18 Jul 2012, 12:28 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
corbex |
![]()
|
Primele transporturi de alegatori sint gata de plecare highres_30022221 copy.jpg
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Au schimbat indicativul pentru Iasi, e IA acum? Nu-i asa ca le-a zis ca merg sa-l voteze pe Iliescu?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Romania este acum o bunaciune de domnisoara 90-60-90, virgina, naturala si deosebit de placuta, iar cand a venit Basescu era o curva penala care fuma maria cin' se vute, rigia ca vaca dupa ce face caxaching si umbla plina de varice si cu tsitsele pina la pamint cu tot cu silicoane si 8 liftinguri
Iar daca pleaca base redevine curva. Asa e bine? This post has been edited by ady77: 18 Jul 2012, 12:41 |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
marty base a fost numai in sistem din 89 incoace si a vutut la greu acea bunaciune... si el a facuto baba inainte si o face in continuare.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 08:57 |