Referedum., Mergeti sau nu
![]() ![]() ![]() |
Referedum., Mergeti sau nu
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ma eu as pune-o pe nevasta lui Boureanu sa-mi faca laba cu gura nu pe Crin, chestiune de gusturi
![]() |
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ia du-te tu vreo juma de an în Elvetia si mai discutam dup-aia.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 18 Jul 2012, 13:14) Cind a venit pedeleu' la putere, justitia era de o impartialitate si de o corectitudine de-ti venea sa borajti de admiratie. Doar sa ne amintim de celebrele eliberari cu motivul "nu suporta regimul de detentie". Pedele a venit la putere cu marota "tepele din piata Victoriei". Si asta au si facut, cate tepe au dat astia, n-a reusit nimeni pana acum. QUOTE Pai vezi ca te adresezi cui nu trebuie. Cine urla ca salariile profilor si ale medicilor sunt mici? Nu cumva aia care au labarit-o pe la putere vreo 15 ani si n-au facut nimic? Cine ma? eu imi aduc aminte ca pedeleul cu javra ordinara in frunte se laudau ca sunt bani pentru profesori, si maresc salariile cu 50% din secunda doi de cand ajung la putere - legea era deja votata, etc. Ei, ce sa vezi, au ajuns la putere si au TAIAT 25% din salariile tutror, in mod ILEGAL. Cam atat au facut pe reducere de costuri. Au taiat de la saraci, si au marit bugetele la bogati, adica la aia mai egali decat restul. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(corbex @ 18 Jul 2012, 13:45) QUOTE(Marty @ 18 Jul 2012, 13:49) QUOTE(ady77 @ 18 Jul 2012, 13:53) Frumos, n-am ce zice. Și mai zicea cineva că ce urât vorbește dom'le lumea cu perșoanele în vârstă. Cu tractoriștii greu să te înțelegi altfel decât cu tractoriștii, nu? |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Crin e om politic si nu e in virsta. Nu-mi permit sa-i spun bosorog nenorocit. Doar nenorocit. Deci cu el totul e permis.
PS Am condus si tractorul. This post has been edited by corbex: 18 Jul 2012, 13:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(DragosP @ 18 Jul 2012, 14:02) Marty e de acuzat 200px_Crin_Antonescu.jpg ( Size: 13.76k ) Number of downloads: 415 Dar eu? This post has been edited by ady77: 18 Jul 2012, 13:39 Attached thumbnail(s) 443765_valentina_pelinel_fhm_czech_3.jpg ( Size: 4.2k ) Number of downloads: 441 |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai stiu pe unul care lucreaza in armata si nici nu stie pentru ce e referendumul asta. Imi zice, cica: ma duc si votez pentru ramanerea lui Basescu, ca daca votez DA, ramane Antonescu inca 2 ani de zile
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
corbex |
![]()
|
Toti momirlanii (pardon, Radiane, e vorba de momirlanii piriti, extracarpatici) vor vota "NU", inchipuindu-si ca raspund la intrebarea daca il mai vor pe Base presedinte
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(corbex @ 18 Jul 2012, 13:45) Toti momirlanii (pardon, Radiane, e vorba de momirlanii piriti, extracarpatici) vor vota "NU", inchipuindu-si ca raspund la intrebarea daca il mai vor pe Base presedinte ![]() asta-i o MARE problema..la modu' serios..tulai,Doamneee.. nu doar cu ai extracarpatici ci cu majoritatea.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am reținut, votezi NU.
Nu? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Da.
18 Jul 2012, 14:58: Daca as fi anticomunist ca Bion, l-as vota pe Pontanescu. Dar nu sint. Mi s-ar usca mina si ar crapa pamintul sub mine sa votez cu astia. This post has been edited by corbex: 18 Jul 2012, 13:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Post basist.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - - -
- - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(corbex @ 18 Jul 2012, 14:45) Badie te batu soarele-n cap? Sau doar iti place tie rezonanta cuvantului? Ce-ti facura momarlanii? Astia-s o mica comunitate rurala, localizati in catunele din muntii Vaii Jiului si pana catre Tara Hategului. Se zice despre ei ca ar fi urmasii directi ai dacilor lliberi. In rest nu-s nici mai buni nici mai rai decat oricare alta comunitate rurala din Romanica. 18 Jul 2012, 17:49: QUOTE(corbex @ 18 Jul 2012, 14:55) Ia citeste mataluta care este unica intrebare la care trebuie sa votezi la referendum. Apoi sa o scrii de 100 de ori in caiet sa o inveti bine. This post has been edited by radian: 18 Jul 2012, 16:49 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A vrut sa spuna "ciumpalaci"
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Marty @ 18 Jul 2012, 16:20) +1 Daca n-am votat eu in 2000, cind era la baraj prietenul lu' bion, Ilici si Cordeliu Vagin Turbo, iti poti inchipui ca acu' cu atit mai putin am vreun motiv sa votez cu jitiile astea. Si anume cine e pretenaru lu` mandea? ![]() Daca e ce am inteles io din cugetarea matale o pun pe relatiilor navalnice cu colocatara mov daca nu ia baga o iegzplicatie in stil Macovei ca sa nu prestezi un deepthroat fara motiv. ![]() ![]() Acu la aciu de seceta oricum crapa pamantul sub el si de uscat tot i s-a uscat ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bion @ 18 Jul 2012, 18:05) Si anume cine e pretenaru lu` mandea? Cum cine, Ilici...![]() QUOTE Daca e ce am inteles io din cugetarea matale o pun pe relatiilor navalnice cu colocatara mov daca nu ia baga o iegzplicatie in stil Macovei ca sa nu prestezi un deepthroat fara motiv. A? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asa spune Aaa gura mare si respira pe nas ...
Tov. Ion Iliescu e prietenul membrilor PCR. Cine a fost sau n-a fost membru se stie. ![]() Aceste cuvinte ne doare ![]() This post has been edited by bion: 18 Jul 2012, 18:43 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Iar ai scăpat la trăscău nene?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Președintelui interimar, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că în zilele rămase până la referendum se va implica "direct și la vedere" în această campanie, menționând că va face apel la participarea la urne și la "deslușirea interesului și înțelesului" acestui referendum.
![]() "România are o problemă mai mare la care va trebui să găsească soluții, aceea de a face mai puțină figurație în UE. Va trebui să pregătim și să trimitem spre Bruxelles o armată de oameni competenți care să pregătească variante bune și să încerce să le introducă la nivelul instituțiilor din Bruxelles" ![]() This post has been edited by vijelie: 18 Jul 2012, 19:13 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 18 Jul 2012, 19:13) Președintelui interimar, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că în zilele rămase până la referendum se va implica "direct și la vedere" în această campanie, menționând că va face apel la participarea la urne și la "deslușirea interesului și înțelesului" acestui referendum. Exact cum anticipa si Domnu' Norris! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Rep.: Ați luat vreodată bătaie? C.N.: Doar în județul Vaslui, de mai multe ori. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Putem spune ca a ajuns si el la nivelul "tiganca imputita".
Cum zilele ii sunt numarate in aceasta functie, a simtit nevoia de plural. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:41 |