epava de la Costinesti
![]() ![]() ![]() |
epava de la Costinesti
BoomPunk |
![]()
|
||
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De Vama m-am linistit anu' trecut, cind am vazut c-au deschis Bavaria acolo.
In Costinesti merg mereu cu cea mai mare placere, am un prieten la care stau. Acolo ne mai intilnim cu vreo 20 de brasoveni, toti baieti faini si de mare angajament cind vine vorba de trascau! Si de scandal. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(argon @ 23 Aug 2006, 12:46) Buey da sunteti culmea, acum imi citezi din ziar? iti gasesc imediat un articol in care zice ca are maibah. La tembelizor aparea intr-un golf albastru. Poate are mai multe... stai ca intru pe el pe mess si-l intreb, dar nu vad legatura cu epava de la Costinesti.. LE: are statusu' "stepped out" ![]() Are golf 4 toata ziua ![]() ![]() Sediul lui de campanie e langa locul unde lucrez |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate e cate unul din fiecare
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Marty aia din vama numai Bavaria din Bucuresti nu e
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de Bavaria, de 1 mai-ul asta am fost si eu in vama si niste baieti furau lemne din incinta Bav (sau chiar din elementele constructiei) si faceau foc de tabara cu ele
![]() Cei mai tari erau soferii kamikaze cu manelele la maxim care zburdau prin multimea de pe drumul ala Ovidiu-Plaja-iesirea in sat |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia ardeau si banci de la terase, fara sa le mai rupa. Cred ca ar fi pus si barcile pe foc daca nu erau pazite.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
S-a cam dus in balarii topicul asta........
QUOTE(BoomPunk @ 18 May 2007, 17:40) QUOTE(argon @ 18 May 2007, 21:49) QUOTE(C@talin @ 18 May 2007, 22:05) QUOTE(Zippy @ 18 May 2007, 23:49) Apropo de Bavaria, de 1 mai-ul asta am fost si eu in vama si niste baieti furau lemne din incinta Bav (sau chiar din elementele constructiei) si faceau foc de tabara cu ele ![]() Cei mai tari erau soferii kamikaze cu manelele la maxim care zburdau prin multimea de pe drumul ala Ovidiu-Plaja-iesirea in sat Astea numai pe ultima pagina,in schimb nimic despre epava(e). |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
asta a fost tare
![]() ![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
kostake,in primul rand suntem la cafenea,aici am intrat sa ne mai destindem putin,hai sa nu incercam sa ne transformam pe rand(macar aici) in mici Pruteni ai topicurilor....
![]() E adevarat ca mai mult sau mai putin fiecare a dat off-topic,dar in sine despre epava,mare si Costinesti s-a vorbit.Daca ai ceva noutati despre epava din Costinesti,te rog mult,impartaseste-le aici unde si eu si altii abia asteptam sa aflam ceva nou...nu doar sa citim si sa facem pe jandarmii topicurilor-no offence! ![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Ia uitati fratilor ce EPAVA
![]() ![]() This post has been edited by Cristi T: 19 May 2007, 20:00 Attached thumbnail(s) Costinesti.JPG ( Size: 188.6k ) Number of downloads: 1545 |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
C@talin |
![]()
|
Iar iti expui pretena ?,daca afla?
![]() LE o mai faci si epava,poy e frumos ![]() This post has been edited by C@talin: 19 May 2007, 20:45 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa domne..ce sa zic
![]() p.s: draguta si epava din spate (ca sa nu fiu offtopic ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
BoomPunk |
![]()
|
Cristi T,crapatura de pe mijloc se mareste de la an la an?Asa auzeam mai demult,ca o data cu trecerea timpului se mareste...
![]() Ma gandesc la apa de mare,ea o fi de vina! ![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Se spune ca rugineste tot mai mult odata cu trecerea timpului si cu apa marii care intra in ea....
|
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
BoomPunk |
![]()
|
Eu stiam ca intra ``marea`` intai... apa marii vine la sfarsit....
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
BoomPunk |
![]()
|
Frate...de caterinca au auzit si tu?
![]() De citit printre randuri...u know... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
BoomPunk |
![]()
|
Buey....termenul de caterinca s-a inventat dupa aparitia mea,ca o recunoastere a meritelor mele...
![]() ![]() N-am sarit de loc in sus,nu ma cunosti. ![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
valicaddy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 August 06 ![]() |
ar trebui sa compar pozele de anul asta, sa vad ce mai lipseste de pe ea. ii mai dau 10 ani, apoi adio.
parerea mea |
--------------------
mercedes
w124
200TD
- EM61G
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa stirea:
http://www.protv.ro/stiri/social/epava-de-...-fata-noua.html am fost sa vad cu ochii mei "beculetele", consolidarile si ancorele de care ziceau in acea stire. Mi-am luat barca gonflabila, am acostat pe latura sudica a epavei, si am intrat in sala motoarelor. Aceasta e inundata, cu apa de 1-1.5m adancime. Aici sunt 3 motoare imense, iar cum intri in acea camera prin spartura din lateral te intampina mirosul de pacura, desi camera nu e inchisa - deasupra erau probabil geamuri. M-am urcat pe motorul central si de pe el am putut vedea intr-un rezervor adiacent ca inca mai e ceva pacura acolo, pacura care arata ca si cand ieri ar fi fost pusa. Mersul descult prin sala motoarelor, in lumina reflectata ce patrundea prin gaura din epava mi s-a parut ceva ireal. Aici sunetele capatau un ecou deosebit, iar atmosfera sonora era imbogatita de o bucata de perete ce se balansa in apa si dadea cadenta lovindu-se de alte table. Din aceasta camera nu am putut ajunge pe punte indiferent cat m-am invartit pe langa si pe motoare. Motorul principal se vede in prima poza. Desi as mai fi ramas un timp in sala motoarelor, am decis sa ies si sa incerc sa urc pe punte prin partea nordica a navei, unde sunt 2 sparturi imense. Odata intrat in cala (la cat de mare e spartura din tribord, e cam impropriu spus "intrat") am gasit o scara metalica ce urca din cala pe punte, scara ce avea vreo 6 trepte adiacente lipsa, si inca doua abia se mai tineau. La cele 60 kile ale mele (si asta cand am slipul ud) m-am riscat sa ma agat de fosta scara si sa urc. Sus ma astepta un covor fin de vreo 2...5 cm de gainat amestecat cu resturi de pene de pescarus, covor asternut peste puntea ruginita si gaurita pe alocuri. Iata pozele "incendare" in continuare. This post has been edited by DAVIDK: 25 Aug 2008, 21:42 Attached thumbnail(s) motor.jpg ( Size: 31.04k ) Number of downloads: 1564 nava.jpg ( Size: 32.98k ) Number of downloads: 1412 prova.jpg ( Size: 37.7k ) Number of downloads: 1309 punte_larg.jpg ( Size: 53.77k ) Number of downloads: 1316 pupa.jpg ( Size: 47.84k ) Number of downloads: 689 cuiburi.jpg ( Size: 73.34k ) Number of downloads: 677 cost.jpg ( Size: 34.34k ) Number of downloads: 658 |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
valicaddy |
![]()
|
motorul central, cel mare, are o constructie ciudata, parca sunt doua unul dupa celalalt. chestiune de tehnica veche banuiesc, nimic altceva. cel din stanga lui, pare sa fi fost un generator, dupa piesele demontate spre a fi duse la fier vechi are zac la capatul lui dinspre pupa navei si care au aspectul unui dinam.
fabulos intr-adevar mersul prin apa aceea cu acompaniament de bucata uriasa de bordaj care se loveste de nava in ritmul valurilor. odata ajuns in sala masinilor mergeai spre pupa, EXACT pe axul motorului central, prin apa. intalneai peretele vertical care delimita incaperea respectiva, iar la baza acestuia o deschidere patrata vizibila numai 20cm deasupra nivelului apei. te aplecai in deschizatura respectiva si intrai in ceea ce este un "horn" cu sectiune patrata prevazut cu trepte pe interior. te-ar fi dus pana sus. nu-i timpul trecut, spre deosebire de SS America, a noastra va mai sta acolo ceva timp. grinzile care formeaza osatura navei si bordajul sunt incredibil de groase. ma gandesc cu ce au reusit sa faca gaura din babord, prin care se intra in nava. sa indoi la 180 de grade ceva care aduce tare bine cu o sina de cale ferata nu e chiar asa de usor. exploziv, poate. montat in interior, de aceea tabla si grinzile ies in afara in zona respectiva. de altfel tabla din bordaj tine cu lejeritate un porc adult cu greuatea mea. normal doar are macar 1cm grosime.. la vama, nu ai ce sa mai vezi sau pe ce sa te mai urci. catargul prova si cabinele care apar in unele poze mai vechi au disparut cu desavarsire, fie in apa fie la topitorie, localnicii "nu stiu". din prova a mai ramas bordajul, fara nimic din punte. si el se va prabusi in scurt timp in mare, si asa mai are maxim 3m deasupra apei acum si toata piesa este puternic inclinata cate spate. pupa la fel, doar table din bordaj tinute impreuna de ceva care a fost candva fier. intre cele doua elemente care s emai zaresc, nu am mai identificat nimic, apa nu era destul de limpede. oricum nu as trece cu barca pe deasupra resturilor navei. am o jena. |
--------------------
mercedes
w124
200TD
- EM61G
|
|
valicaddy |
![]()
|
astea sunt de ieri. la cum se izbeau valurile de ea, parea sa se dezintegreze sub ochii mei.
probabil ca asa au aparut deschiderile din partea dreapta, bordajul a ruginit linistit de unul singur si sub impactul cu valurile a "putin" cazut in apa... This post has been edited by valicaddy: 23 Apr 2009, 15:03 Attached thumbnail(s) IMG_5294.jpg ( Size: 156.7k ) Number of downloads: 624 IMG_5297.jpg ( Size: 155.28k ) Number of downloads: 542 |
--------------------
mercedes
w124
200TD
- EM61G
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Valicaddy, tu de ce ai la posts 0(zero)?? Ma sperie...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 11:39 |