Despre masinile de spalat automate, pe unde se pune detergentul lichid?
![]() ![]() ![]() |
Despre masinile de spalat automate, pe unde se pune detergentul lichid?
volint |
![]()
|
||
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
corbex: pai daca deja ai graunte de calcar, inseamna ca detergentul nu prea face nimic in sensul amintit. el ar trebui sa previna sa se ajunga in stadiul asa avansat al formarii calcarului. pune si tu un detergent bun.
This post has been edited by kxz: 3 Dec 2011, 09:32 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nevasta-mea e mofturoasa la detergenti. Numai buni pune. Cred ca si deregentul se mai depune pe rezistenta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Am citit si eu de otet ca-i f. bun la indepartarea calcarului; preferabil otetul alb, ca sa nu lase urme. Inca n-am apucat sa incerc, urmeaza (prima incercare, para de la dus, ca are jumate din gauri obturate).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da' cu detartrant ce are? Asta presupunand ca nu e dus metalic.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai e mai simplu si (mult) mai ieftin cu otet.
|
--------------------
Dacia
1310
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mai simplu decat cu detartrantul care are efect aproape instantaneu nu cred ca e
![]() La pret nu stiu... E cativa lei (maxim 5 lei) o sticla de un litru de detartrant concentrat si parca vreo 10 o sticla din ala diluat. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
A, da, ma gandeam la rahaturi d'alea mai scumpe, corect.
|
--------------------
Dacia
1310
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
[QUOTE]Sa bagi otet la temp maxima... te duci frumusel si pui pe furis in masina lu vasile... ca el instiga la violente d-astea... auzi dom'le... sa fierbi otetu' in casa... un vin mai merge... da aceticu'... pute de-ti indoaie sticla de la fereastra.[QUOTE]
helooooooo ! ce aveti cu mine oameni buni ? eu nu am spus nimic despre otet... ![]() la ce e bun otetul ,in afara de salate ? ![]() haideti ,ziceti-mi si mie ,nu fiti rai... ![]() |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se pune in apa cu care se clatesc rufele proaspat vopsite, pentru fixare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(vasilecool @ 3 Dec 2011, 19:15) Uite aici la ce e bun: Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
ok ,foarte interesant si bine de retinut .cateva lucruri de acolo le stiam .multumesc pentru raspunsuri
|
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
vasilecool |
![]()
|
gata... am rezolvat-o cu masina de spalat ! i-am facut un RK
![]() 1 . am demontat robinetul de alimentare cu apa rece de la retea .avea ceva corpuri straine in filtru . 2 . am trecut la desfundarea orificiilor din masina de spalat .cele de deasupra sertarului pentru detergenti .cam greu de accesat ,chiar dupa indepartarea sertarului .initial am incercat cu o scobitoare .dar era subtire si moale .nu am vrut sa folosesc ceva metalic ,ca sa nu stric ceva pe acolo . dupa ce mi-am stors creierul ,am rupt o tepusa din bambus ,cred ,aceea care se foloseste la frigarui .si a mers .se simtea cum rascheteaza ceva prin interiorul canalelor . 3 .am turnat cam 200ml de otet in sertar ,vreo suta de clor ,tot cam asa de detartrant pentru WC .am pus detergent si am dat u salare normala la 40 de grade .spre finalul ciclului de spalare ,inainte de prima eliminare a apei ,am oprit masina prin anularea programului de spalare. am lasat-o asa cu apa in cuva cam o ora .apoi am dat o clatire fara sa elimin apa cea veche . am urmarit eliminarea apei . pot sa va spun ca se observau unele chestii pe acolo ,bucati de mucegai ,cred . cristale ,nu am observat ,dar poate se dizolvasera ,sau nu avusese. nu am simtit miros de otet ,asa cum credeau unii... dupa toate acestea ,am adunat cateva toale de prin casa si am pus-o sa spele pe bune . eram curios daca va lua TOT detergentul ,ca de fapt asta si era problema ei... nici urma de detergent .e totul OK misiune indeplinita . PS . pentru cei carora nu le mai ia balsamul ,trebuie sa scoateti sertarul si sa curatati de mazga orificiile din compartimentul in cauza .asta in mod regulat . |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Treaba cu detartrantul in masina nu e cam riscanta??? Cred ca e cam coroziv. Oare nu ataca plasticaraia si cauciucaraia??? Iar amestecul detartrant+otet+clor....imi suna cam riscant.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Detartrantul nu ataca plasticul, de cauciuc nu bag mana in foc. El are ce are cu metalul (in special cupru) si evident depunerile de piatra.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vasilecool |
![]()
|
nu cred ca afecteaza cu ceva (in rau) detartrantul .oricum ,eu cred ca l-am numit impropriu asa...este gel pentru WC : SAVO PLUS GEL ATLANTIC. cica distruge 99% bacterii si virusuri . BLA ,BLA ,BLA .d-asta am avut in casa .d-asta am pus...
la cata apa trece pe acolo ,nu cred ca mai ramane nici urma de el...si oricum ,inauntru nu e decat inox si policarbonat This post has been edited by vasilecool: 5 Dec 2011, 14:13 |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Hai sa pun si eu o intrebare: la o masina Whirlpool, model nu stiu de care, exista o 'mica' problema: orice program as folosi, ramane blocata in faza de centrifugare. Adica nu face inchiderea programului, cel mai mult am lasat-o sa vad cand se opreste si am stat asa vreo 5 ore, dar ea nu si nu. Trebuie sa o opresc eu de fiecare data manual ca altfel cred ca ar centrifuga la infinit.
This post has been edited by AmunDei: 5 Dec 2011, 14:38 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ti-o dau pe a mea, ca a mea se opreste inainte de faza de centrifugare
![]() |
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
Aia noua? De la black friday?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu bre, aia veche, ca de aia o schimb.
Aia de la black friday abia a ajuns azi si n-am avut timp sa o stric ![]() |
--------------------
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
corbex |
![]()
|
Daca-i cu comanda electronica, da-i un "restore factory default". Cele cu Android si WM au sigur.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AmunDei |
![]()
|
Sau mai simplu instalez eu Win 7 pe ea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:25 |