geamuri electrice, ridicare completa la un impuls
![]() ![]() ![]() |
geamuri electrice, ridicare completa la un impuls
alphred |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.698 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Parca era invers ? La apasare scurta . .
This post has been edited by ironickSQUAD: 17 Aug 2005, 11:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa fie oare vorba de butoanele de geamuri cu impuls despre care atata s-a discutat pe aici?
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7164&hl=impuls http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=21461&hl=impuls http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=13701&hl=impuls Sa fie oare vorba de ele, sa nu fie vorba de ele... Voi ce credeti? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alphred |
![]()
|
se poate inchide. unu din posturile enumerate de klaus continea o mica legatura cu intrebarea mea, adica magaria de buton cu impuls
![]() |
--------------------
dacia/ford
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca sperai sa fie ceva din UCH... vezi aici:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...hl=impuls&st=30 Nu este din UCH. Nu la logan... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alphred |
![]()
|
merci de informatie.
|
--------------------
dacia/ford
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
banned :)) Group: Members Posts: 134 Joined: 17 November 05 From: - ![]() |
salut..am o intrebare .....din cate stiu modelul ambiance (primul cel mai ieftin nu are geamuri electrice)...pot sa pun dupa cel cumpar .....se gaseste kit-ul pt geamuri electrice si cam la ce pet ii......mersi mult
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
QUOTE(vlad_4tuning @ 11 May 2006, 23:35) salut..am o intrebare .....din cate stiu modelul ambiance (primul cel mai ieftin nu are geamuri electrice)...pot sa pun dupa cel cumpar .....se gaseste kit-ul pt geamuri electrice si cam la ce pet ii......mersi mult Offff, altul.... Fratilor, luati preference daca vreti geamuri actionate electric, servo directie, etc... Dati putin mai multi bani, dar aveti mai multe optiuni instalate. Da, poti. Nu stiu cat costa, dar se poate din moment ce am vazut berline sau super nove cu gemuri actionate electric. |
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Da se poate , dar costa cat nu face !
Trebuia gandit ceea ce vreti ...... atati bani = atata confort ![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu intotdeauna e asa.De multe ori iesi mai bine daca pui DUPA,decat din fabrica.Acum depinde si la ce te pricepi sa faci,sau la cine te duci sa-ti faca.Eu am pus dupa si m-a costat 4 mil cu tot cu manopera,macarale originale si butoane cu impuls ambele.Bafta
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Poi servo ai pus ??? asa geamurile hai ca mai merg dar sunt anumite chestii care sunt mai pretentioase !! Am preferat direct din fabrica preferance
![]() Salutare. |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar tu nu te uiti la titlul topicului?scrie undeva de servo?ma refeream la geamuri,servo ce? ca servo frana are,daca te referi la servodirectie atunci nu se merita sa pui DUPA....oricum nu cred ca pune nimeni,costa peste 1000 euroi
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
am logan ambition. mi-am montat buton impuls pe dreapta. de asemenea, am renuntat la butoanele centrale ale geamurilor din spate si le-am montat pe usi (spatiul ramas dupa inlocuirea butoanelor centrale permite montarea unei scrumiere). mi-am montat de asemenea, pe usa soferului, butoane separate de comanda a geamurilor din spate (usile din spate, rama pentru 1 buton, usa soferului, rama pemtru 2 butoane). toate butoanele le-am pus "pe direct". functioneaza butonul de blocare a geamurilor din spate (care le blocheaza si pe cele de pe usa soferului - inconvenient, dar nu s-a putut altfel). nu ma intrebati cum, exista electricieni priceputi care se inhama la asa ceva. am montat mai multe chestii la electrice asa ca garantia mea "electrica" nu mai functioneaza de mult.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
poate vedem si noi niste poze de la domnul "mirceateodorescu683" cu panourile de la usi...si modificarile facute la ele
|
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
sintax |
![]()
|
![]() Membru cu.......... burta! Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 06 From: za ploiesti republic! ![]() |
da vrem poze. asta ar fi super tare, ca foarte naspa sunt dispuse butoanele acum.
|
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
Ambition 2005 / Executive 2008 TOT RESPECTU' PTR. MARESALUL ANTONESCU!
www.soundlightvideo.ro |
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
1. schimbarea butoanelor am reusit sa o realizez ca o utilitate, estetica nefiind stralucita. am avut pasageri in spate care au ramas dezamagiti de pozitia initiala a butoanelor si de lipsa scrumierei.
2. butoanele lumineaza noaptea, dar nu au impuls. 3. costa cat nu fac - vin la set de simplu cu dublu, deci 2 seturi. am reusit sa vand unul. 4. trebuie mare rabdare si multa gandire ca sa le conectezi (laborios, multe fire care trebuie ascunse sub mocheta, sub cheder, prin burduful usii din fata). 5. mi-am luat cotiera originala, in care nu se mai infige scrumiera, ca nu incape. voi gasi o metoda de a o atasa in spatele cotierei, pentru a acoperi si gaura pentru butoane. 6. rezultatul mie imi place. astept pareri, dar daca se poate mai bine, nu ma mai inham la treaba si la cheltuieli! POZE IN URMATORUL POST |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
POZE
Attached thumbnail(s) Comenzi_sofer.jpg ( Size: 27.29k ) Number of downloads: 1809 Geam_Dreapta.jpg ( Size: 34.89k ) Number of downloads: 1513 Geam_Stanga.jpg ( Size: 30.7k ) Number of downloads: 1377 scrumiera_in_loc_de_butoane.jpg ( Size: 39.12k ) Number of downloads: 1518 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
alex3m1975 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 19 July 06 From: Bucuresti ![]() |
pt fata excelent...pt. spate mai putin...bravo!
|
--------------------
dacia
logan
2006 laureate
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
arata bine si ideea e buna....deja stiu ce va avea logan 3 in plus......dar ma gindesc daca butonul din spate nu se poate integra cumva linga minerul de deschidere a usii...ca suportul e tot negru dar oricum rezultatul e fain
si inca ceva..... suportii de butoane sunt din comert ? This post has been edited by axx: 28 Sep 2006, 07:19 |
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
suportii si butoanele le-am cumparat de la magazinele de la razoare - drumul sarii. reamintesc, vin in seturi de de 1+2. deci e nevoie de 2 seturi sau 1 set si rugaminti la ei daca nu cumva au buton separat de la alt set.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 28 Sep 2006, 14:02) suportii si butoanele le-am cumparat de la magazinele de la razoare - drumul sarii. reamintesc, vin in seturi de de 1+2. deci e nevoie de 2 seturi sau 1 set si rugaminti la ei daca nu cumva au buton separat de la alt set. salut! foarte interesant imi place, mai ales pe fata! cat au costat pana la urma toate butoanele? |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
2 seturi (butoane, rame si foarte multe cabluri si contacte) 2,6 mil ROL. cum am spus, cat nu face.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
De curiozitate, cat mai este un buton cu impuls??? Nu aduce nimeni in Craiova??
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
butoane cu impuls nu prea se mai gasesc, fiindca nu se mai fabrica. nu cumva noua varianta de logan are butoane cu ipuls? a verificat cineva? ca eu nu avui timp...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
deja ma gandesc cum as avea sanse sa pun buton cu impuls la solenza. Ar fi ideal daca partea mobila a butonului de logan calca pe contacele din interior la fel ca cel de solenza, caci as gasi butonul cu impuls, as scoate capacelul mobil si l-as pune pe cel de solenza ( daca s-ar potrivi ) caci sectiunea butoanelor se solenza si logan par a se potrivi, la fel si mufele. Daca nu, ar trebui scoasa partea electrica a butonului si montata undeva pe fir inainte de butonul original.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
b-45-pei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
Am Logan Laurate - corcitura (multumesc din inima pt acesta masina celor de la PITESTI) si nu are butoane cu impuls.
Si nu cred ca nici prestige va avea.... Adrian |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERENCE 1.4 MPi 2005
LAUREATE 1.4 MPi 2006 |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E-he, eu am Ambition si tot n-am nici un buton cu impuls ... Esti cam "pretentios" nene !
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
am uitat sa precizez. geamurile fata au ambele buton cu impuls (unul din fabrica, celalalt pus de mine)
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
salut!
fratilor help! am fost duminica asta in vitan! si toata lumea imi spune ca nu se mai gasesc butoane cu impuls:(( stie cineva un loc de unde as putea sa mai gasesc prin bucuresti? help me pls! P.S. stie cineva daca butoanele cu impuls merg la "noua colectie" logan? sau mai trebuie adaugat ceva? ms |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.698 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Merg, dar nu se mai gasesc. Si asta nu de acum. Are aproape un an ...
This post has been edited by IRONICK: 3 Oct 2006, 12:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 22:09 |