Cd player original Logan
![]() ![]() ![]() |
Cd player original Logan
McGooo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 berlina
|
|||
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Decat Blaupunkt-ul din fabrica (cel cu fata detasabila), mai bine lasa JVC-ul. Ca parere personala, si un LG suna mai bine in masina mea decat playerul original.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
Eu pe Logan Ph2 am un Blaupunkt fara fata detasabila. Cand am luat masina in septembrie 2011, deja ma pregatisem sa cumpar un Sony, dar cand am vazut ce fel se aude sistemul audio, am renuntat. Pentru nevoile mele este mai mult decat suficient. Oricum, daca as fi cumparat alt player as fi pierdut comenzile de pe volan, ceea ce nu ma incanta prea mult.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
ealex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 11 May 09 From: Curtea de Arges ![]() |
Salut. Recent am avut ocazia de a face o comparatie cu un Pioneer DEH 1300MP si nu m-a incantat deloc, poate inaltele erau ceva mai ok decat Blaupunkt-ul din dotarea masinii, in rest nicio diferenta. Singurul inconvenient, al meu nu citeste mp3-uri...insa cu un modulator FM se rezolva problema.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2019 SL Plus
- AG ...
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca boxele din dotare au spectrul audio limitat nici nu o sa observi mari diferente.
Incearca cele doua aparate pe difuzoare (sisteme de difuzoare) care pot reda o banda mai larga de frecvente. This post has been edited by adiya: 25 Jul 2012, 21:07 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Confirm si eu ca Blaupunktul original pare croit pe masina. Nici eu nu am mai luat nimc cand am auzit cum se aude, desi lipsa USB-ului sau a macar a suportului MP3 e uneori un neajuns. Dar ca sa faci sa se auda mai bine trebuie investit in mai mult decat un CD player nou.
|
--------------------
------
------
------
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Stiu ca e garbage, tocmai de asta am si facut comparatia, pt a scoate in evidenta calitatea Blaupunkt-ului montat din fabrica.
This post has been edited by robbie_ro: 27 Jul 2012, 08:31 |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
McGooo |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 June 12 ![]() |
Thx guys. Am decis totusi pe un pioneer deh 1100. e varianta de baza stiu, dar ca sunet merge la fel ca si cele mai "inzestrate", e ok daca nu doresti un ecran la player care are lumini de discoteca, si un plus e ca citeste perfect orice tip de cd, sau calitate, aproape instant. ca si calitate a sunetului, as fi asteptat un pic mai mult ( tin sa precizez ca boxele nu sunt cele originale, sunt tot o gama blaupunkt putin mai bune, cred). Probabil ca un sony xplod ar fi avut un bass mai profund, dar cand alegi pioneer, e altceva totusi. pe viitor imi voi mari instalatia audio probabil si cu un subwoofer, dar pe moment e ok. Multumesc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:19 |