LONDON 2012, Olympic Games
![]() ![]() ![]() |
LONDON 2012, Olympic Games
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Un inceput bun... sa vedem restul
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Hehe, a câștigat Vino la șosea
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce țeapă aluat Cavendish. În schimb, căzătura elvețianului a fost de toată jena.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din pacate a pierdut Alina finala, oricum merita toate felicitarile.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dan22y |
![]()
|
Echipa Romaniei la gimnastica nu s-a calificat mai departe... doar la individual, sol si sarituri s-a calificat mai departe Flavius Koczi.
La inot Dragos Agachi a ratat calificarea la 100 m bras. Sorana Carstea a fost eliminata in primul tur la tenis feminin simplu. Cam astea acum. This post has been edited by dan22y: 29 Jul 2012, 08:19 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
La dublu feminin (tenis), fetele noastre joaca in primul tur cu surorile Williams. Ouch!
This post has been edited by Ake: 30 Jul 2012, 10:44 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
Propun să facă echipele mixt, câte o româncă cu câte o Williams. Ar fi mai interesant
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dan22y |
![]()
|
Cred ca cel mai bucuroasa din mixt-ul propus de Markos ar fi fost Irina Spirlea... impartea cu racheta si la adversare (partea black) cat si la coechipiera
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Alin Moldoveanu Record Olimpic egalat la pusca 10m. in calificari
Daca merge la fel si in finala, are aur 30 Jul 2012, 13:34: Hai, inca una! This post has been edited by Ake: 30 Jul 2012, 13:34 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum adica 10 m? De la 10 m nimeresc si eu cu piatra.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
YES!
AUR! @ CORBEX, da, dar punctele sunt din 1 mm in 1 mm This post has been edited by Ake: 30 Jul 2012, 13:37 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Bravo moldoveanului pentru prima medalie de aur!
Avem inca o fata in semifinala la judo: QUOTE Decizie de 2 la 1 în favoarea Corinei Căprioriu care se califică în semifinale unde o va întâni pe americanca Marty Malloy în jurul orei 16. LE Cica o cheama Marti, de fapt. This post has been edited by yoncv: 30 Jul 2012, 14:38 |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Cool, de cand imi doresc eu sa ia Marty bataie..
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Corina Căprioriu este în FINALA JOCURILOR OLIMPICE! Se bate pentru aur de la 18:00 Bazinele și terenurile-n pantă încă n-au scos campioni (durează cel puțin un ciclu olimpic), dar ne-am scos la judo și tir ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Bah fratilor, explicati-mi si mie cum naiba se puncteaza in BS-ul asta de judo ca n-am inteles nimic!! A noastra a tot dat-o pe aia pe jos da' in final ailalta a castigat! WTF???
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
Nu știu nene, mă uit și io ca broasca la barieră la sportul ăsta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ca vitelul la dvd ?
In judo conteaza "procedeele" ![]() ![]() This post has been edited by Shush: 30 Jul 2012, 17:40 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ca rata la elicopter!
Sa mor eu, deci o vad pe japoneza pe jos, zic taci ca-i bine, cand colo se aduna arbitrii si pac, o descalifica pe asta! ![]() Ametitul ala de comentator, ca asa e-n judo, ca arbitrii au ultimul cuvant si alte rahaturi, imi bag picioarele si la olimpiada e mafie frate?? This post has been edited by Garett: 30 Jul 2012, 17:43 |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
Oricum, japoneza aia avea o privire de kamikaze în plin picaj, de mă luase o transpirație rece pe șira spinării. Kum ar fi s-o ai p-aia de nevastă?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca iti place adrenalina banuiesc ca e ok
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Garett |
![]()
|
Mai, eu aveam impresia ca japonezele sunt stil "papusa de portelan", aia era ditamai vitica!
|
--------------------
No
Reno
|
|
Shush |
![]()
|
La scrima ce a facut fatuca aia ?
De cand au bagat castile alea cu beculete ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Markos |
![]()
|
La scrimă au pierdut ambele fătuci în sferturi, cu 15-14
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aviz tineretului! Sa-si intrebe gagicile daca stiu judo si croitorie. E o combinatie mortala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Garett @ 30 Jul 2012, 18:28) Bah fratilor, explicati-mi si mie cum naiba se puncteaza in BS-ul asta de judo ca n-am inteles nimic!! Sunt putine procedee care se puncteaza. Cel mai grav e ipon-ul (trebuie sa trantesti adversarul si ala sa cada direct cu omplatii pe saltea). Asta-i echivalent cu KO. Daca ala nu cade direct pe omoplati, ci mai pe-o parte, se puncteaza procedeul inferior. Si mai sunt alte chestii, gen strangulare sau fixare. Oricum, ideea e ca tre sa-ti iei adversarul in spate si sa dai cu el de pamant. ![]() This post has been edited by cdadan: 30 Jul 2012, 18:09 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu e rau - dupa 3 zile avem 3 medalii - 1 de aur si 2 de argint.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:43 |