DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> problema GPL, help

val2011
post 5 Aug 2012, 13:07
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Buzau

QUOTE(catalin_vpr @ 5 Aug 2012, 08:18)
sal val2011 pai nu am cumparat..:)dar poare fi din releu faza cu palpaitu? mentionez ca am becuri de 100w pe ea..:)dar nu bate de speriat cu cu cele de 65w dp ce ca se vedeau galben cand incepeau sa palpie se si ingalbeneau si nu mai vedeam nimic:) si am luat dastea de 100w dar dif e ca se vede mai alb cand accelerez la rel sau pe liber se ingalbenesc...:(asta facea de knd am masina din Dec:))deci ma poate ajuta cnv?

si la faza cu senzoru l-am pus acolo si merge senzorul nu atinge de axul delcoului cum se regleaza te rog sa ma ajutideci e distanta de ?! nustiu kt sa zic dar e cum se regleaza te rog sa ma ajuti daca sti eu nu am mai avut asa ceva deci nu stiu ce si cum trebuie:)...

Cu Respect Catalin
*

La alternator mai pot fi carbunii cauza.
La senzor iti trebuie un set de lere pentru a face distanta corecta.

QUOTE(ghitza @ 5 Aug 2012, 10:57)
Eu nu te inteleg ce faci cu becuri de 100w pe masina sincer,ia omule o pereche de becuri normale de la philips extrem power si nu ai probleme cu lumina de ce chinui ceilalti oameni din trafic si mai ales instalatia masini,zi mersi ca  nu ai luat foc inca,eu de la philips am de 3 ani si nu am probleme
*

dap smile.gif

--------------------
dacie 1310 1999 - bz..
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
catalin_vpr
post 5 Aug 2012, 20:11
Post #32

Membru incepator

Group: Members

ma baieti asta vreau sa zic chiar dac sunt de 100 nu e nici o dif adica nu vad mai mult sau mai bn se vede doar alb le-am luat crezand ca o sa s vada mai bn dar nu a fost asa...acum am gandesc sa schimb alternatoru sa pun de dacie dar nu am acum unul la indemana....ma dispera faza cu palpaitul si cu ingalbenitul...sad.gif(

Cu Respect Catalin

--------------------
dacia berlina 1998 - bz.o7.vpr
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 04:08
Forum Renault