Logan 1.4 se tureaza singur, Habar nu am ce are!
![]() ![]() ![]() |
Logan 1.4 se tureaza singur, Habar nu am ce are!
alexmk2 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 February 13 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(alexmk2 @ 10 Feb 2013, 23:02) 2 accidente la activ, ultimu accident nu a fost asa grav, i-am infundat putin botu incat am reusit sa stramb si capeti de lonjeroane , radiatoru a intrat pana in motor ( maruntisuri ) ... Nu loganu e problema aici.... SI ca sa fim ontopic, verifica corpu clapeta si motorasu pas-cu-pas. This post has been edited by Iulikk: 10 Feb 2013, 23:06 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ti-a mai schimbat din piese... probabil ceva pe la corpul clapeta sau motorasul de relanti... du-o la un mecanic care sa nu iti fie prieten
![]() This post has been edited by sorin1983: 10 Feb 2013, 23:06 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
alexmk2 |
![]()
|
ambele accidente au afectat doar tablaria
vreau sa stiu daca o duc maine la un control isi poate da seama mecanicu daca a fost schimbat ceva? sunt unic proprietar pe masina si nu sa umblat in motor de cand am luat'o din reprezentanta. Sau daca o bag pe test nu imi spune direct ce problema are? nu vreau sa cred ca e asa nesimtit incat sa imi fi schimbat piesele dupa ce ca pentru lucru de o spt ma tinut 4 luni, eu ma gandesc ca "posibil" nu a pus un furtun un fir ceva cum trebuie daca a dat jos motoru... This post has been edited by alexmk2: 10 Feb 2013, 23:17 |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
faganezu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 14 October 07 ![]() |
Verifica motorasul pas cu pas....am avut si eu simtomele tale
|
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|
alexmk2 |
![]()
|
mersi am sa merg maine sa se uite cineva, am vazut pe ytube o filmare cu cineva ce a facut un tutorial, dar nu vreau sa imi bag eu mainile.
Ma intereseaza daca imi dau seama maine daca a fost umblat acolo ca si asa mai am sa ii dau niste bani si poate ne reglam conturile altfel |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
kumpel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 August 07 From: Oradea ![]() |
Si eu zic sa verifici motorasul pas cu pas. Am avut simptome foarte similare cu ale tale, se tura aiurea si dupa ce accelaram brusc de cateva ori isi revenea. Dar intr-o zi s-a accelarat la plecarea de pe loc si am intrat in cel din fata. Deci atentie mare. Mie mi l-au schimbat pe garantie si de atunci nu am mai avut nici o problema.
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.6
LAUREATE
|
|
alexmk2 |
![]()
|
am fost la test azi, si spune ca e de vina senzoru de relanti sau reglaj (motorasu pas cu pas) , urmeaza sa fie schimbat
|
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:56 |