Forester vs Grand Vitara, Nu e cu politica! :)
![]() ![]() ![]() |
Forester vs Grand Vitara, Nu e cu politica! :)
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
N-ai ce cauta pe Strategica cu ragaliile astea doua. Arunci banii pe fereastra. Pe unde am haladuit eu am vazut doar Suzuki Samurai si Toyota Land Cruiser (modelul vechi si scurt).
Masina de teren confortabila? Nu prea merg in aceeasi propozitie... Daca vrei Vitara, ia-ti primul model. Cu restul de bani inalt-o, pune-i roti mari si schimba-i rapoartele. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ai sa razi dar am vazut si Logan pe Strategica! S-a facut si aia mai soft, nu mai e cum era TA inainte de asfaltare!
Mda, deci am mai sapat si m-am cam decis: GV-ul se potriveste mai bine pt ce am eu de gand. Evident, inaltata, "scutuita" si cu AT-uri. Forester 2.5XT, doar intr-o lume ideala, cu sosele bune, benzina garla... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Spor la cumpărături'
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
daca vrei sa ajungi la cel mai inalt stalp din romania, sa protestezi iti recomand asta:
MTO-80_ZIL-131_Truck_VTTV_omsk_2007_001.jpg ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ma, tu esti invidios ca ai lui au castigat si are bani de forester, iar ai tai au pierdut si n'ai primit nici macar bicicleta de la udrea...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
aphophis |
![]()
|
ai mei au votat pentru demiterea marinaruli
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
244
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa nu scapi din vedere faptul ca Sugiuki este f. bun prieten cu RUGINA. E chiar mai prieten decit Opelu'.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pentru origini nesănătoase.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Politica e in tot si in toate.
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(kxz @ 5 Aug 2012, 13:00) ma, tu esti invidios ca ai lui au castigat si are bani de forester, iar ai tai au pierdut si n'ai primit nici macar bicicleta de la udrea... QUOTE(aphophis @ 5 Aug 2012, 13:05) ceva nu concorda in posturile astea doua... |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ai zis tu ca vrei doar intre alea 2... dar eu zic sa te gandesti si la un Hilux... e sub 20K... si cred ca e peste alea 2... in plus.. e toyota..
daca ramai la una dintre alea 2, eu zic subaru, doar de dragul imprezei.. ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Outlander?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
O carosezi și cari bageje muuuulte cu ea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pui hardtop si nu mai e camioneta.
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai e, da' tot platesti RCA si impozit de utilitara.
Apropo, la utilitare nu-i ITP-ul anual incepand de anul asta? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca sa se plimbe pe plaja de la IC Frimu-i ajunge un ATV pricajit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pe mine ma mananca asta ,dar nu lasa Satan(cica vrea incalzire in pardoseala)
http://www.depozitauto.ro/vand-atv-alt-mod...a-id132049.html |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Lada niva?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(skija @ 6 Aug 2012, 07:50) Mda, da' tot mare e! Daca o bag in parcarea firmei, cand plec iau si masinile din laterale dupa mine! ![]() QUOTE(corbex @ 6 Aug 2012, 11:20) Care-i plaja aia bre?? IC Frimu e cartier, nu plaja! QUOTE(daniM @ 6 Aug 2012, 14:01) Pe mine ma mananca asta ,dar nu lasa Satan(cica vrea incalzire in pardoseala) http://www.depozitauto.ro/vand-atv-alt-mod...a-id132049.html Ce bine seamana chestia aia cu masinutele alea cu pedale din copilarie! ![]() QUOTE(Alydor @ 6 Aug 2012, 15:07) Ai sa razi da' chiar imi doream una din aia candva! Cand rula "Vizitatorii", fix cu o Niva se dadeau, era "nebunie"... Intre timp insa am ajuns sa tin la rinichii mei! ![]() ![]() 6 Aug 2012, 18:59: QUOTE(aphophis @ 6 Aug 2012, 08:05) Numai la "jurnal de bord" se poate auto-modera? Ca imi vine sa-i frig un ban astuia ca prea se baga in seama! ![]() Iepurila, rid mai lips: NU E CU POLITICA! This post has been edited by Garett: 6 Aug 2012, 17:59 |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am gresit, era IC BRatianu
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
Am inteles, ai incurcat IC-ii!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:31 |