spatiu intre bara si aripa fata
![]() ![]() ![]() |
spatiu intre bara si aripa fata
Bart |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B41LSP
|
|||
bogdy33 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 31 December 04 From: Bucuresti ![]() |
O problema asemanatoare am remarcat-o si eu dar la bara din spate stanga, unde s-a marit spatiul asa cum ai descris si tu, iar in plus daca ma uit din spate la bara, se poate observa ca intreaga bara este deformata.
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- B-07-xxx
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bart @ 3 Aug 2005, 01:57) daca te incalzeste cu ceva asa e si la mine.m-am uitat special la masina unui un coleg si e la fel. contribuie in mod negativ asupra aerodinamicii.zic eu.asta e. oricum altele m-au deranjat la masina asta.problema in discutie e ok.nu privesc acolo ![]() |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
Bart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 August 05 ![]() |
Oricum nu cred ca e nimic de facut.Cred ca degeaba scrie acum pe caladire Renault pt ca profesionalismul angajatilor a ramas acelasi, tipic romanesc. Am mai fost si la alt service Dacia-Renault cu aceasta problema si in loc sa se gandeasca la o rezolvare ei m-au dus in parcul de masini sa imi caute si alte masini cu bara descentrata, dupa care au ridicat din umeri, adaugand clasicul "n-avem ce face....asta e masina".
![]() QUOTE(bogdy33 @ 3 Aug 2005, 09:47) O problema asemanatoare am remarcat-o si eu dar la bara din spate stanga, unde s-a marit spatiul asa cum ai descris si tu, iar in plus daca ma uit din spate la bara, se poate observa ca intreaga bara este deformata. Da.M-am uitat si eu la bara din spate.Se lasa si la mine , incet...incet.Si am doar 7000 km. Oare o sa ne trezim cu bara pe jos? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B41LSP
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
AM si eu aceeasi problema la spoilerul fata, dar doar in stinga..Am fost in service si am intrebat daca se poate face ceva si au zis ca se poate repozitiona spoilerul..adica sa-l scoata si sa=l puna la loc..
sint curios daca se rezolva asa.. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In drum spre servici m-am uitat atent la cateva Logan-uri la spoilerul fata. Era doar partea din stanga lasata.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Ati mai rezolvat ceva prin service, l-au repozitionat? Asa vine din fabrica, lasat, sau de la caldura, socuri, se deformeaza?
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca asa e la toate.
Eu am desfacut-o pe aia din spate. Exista niste nituri de plastic cauciucat in care se prinde de tabla (in afara de suruburile din zona rotilor si de la portbagaj). Faza e ca asa sunt proiectate, cred ca e si de la unghiul in care e indoita tabla. N-am reusit s-o fac sa sea la fix sub nici o forma, asa ca am abandonat. |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:55 |