curcanii nu mai au voie sa-si acunda masinile, la masuratori radar
![]() ![]() ![]() |
curcanii nu mai au voie sa-si acunda masinile, la masuratori radar
vali692001 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Preferance 1,4
2005
- B
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
....."te cam inseli !!! sigur undele vin de la camerele de filmat !!!".....
Coane tu vorbesti serios sau faci bascalie? ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
cretu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 27 March 04 ![]() |
![]() Fratilor, nu vreau sa supar pe nimeni, dar parerea mea este ca va entuziasmati absolut degeaba.A citit cineva "Codul deontologic al politistului"?.Il atasez pentru lecturare.Nici vorba de chestii ca " nu mai merge soferul la masina politiei"," nu se mai face procesul verbal pe capota masinii",si tot asa. Simplul interviu al unui comandant de politie fie el chiar Fatuloiu (l-am urmarit si eu la Turcescu), in care spune el ca se va renunta la astfel de "proceduri" nu pot constitui argumente pe baza carora te poti contra cu un politist care te opreste in drum. Ce sa-i spui aceluia? Ca la radio a zis seful X ca nu vor mai fi opriti soferii degeaba? Haideti sa fim seriosi.Ca multe alte acte normative din Romania si acest Cod nu spune nimic si nu schimba cu nimic situatia. Apropo, daca nu stiati, si inainte de aparitia codului un politist era obligat sa intervina daca era martorul unei situatii conflictuale, si totusi treceau nepasatori sau se faceau ca ploua (situatii gen furt din buzunare in autobuz).Credeti ca acum vor interveni?...Prostii. Scuze daca m-am ambalat dar prea se discuta degeaba pe marginea acestui subiect. |
-------------------- |
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(musicall @ 2 Sep 2005, 00:25) Domnu`..... vorbiti in cunostinta de cauza ? ... Sau asa ca sa va bagati in seama. Problema este ca eu ma ocup si de comercializarea detectoarelor de radar si a camerelor de supraveghere si stiu ce vorbesc. |
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Stai bre nene sa ne intelegem....
Adicatelea vrei sa spui asa: camerele video (de supraveghere, de care or fi) emit unde electromagnetice? camera in sine sau alt "device" de pe acolo? |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ieri pe splai inainte de benzinaria de la Cotroceni, vento alb fara insemne, cu aparatul radar pe bord, retras mult pe bordura langa o cladire ... se pare ca au renuntat la practicile astea
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Lauri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 August 05 ![]() |
Io nu prea le vad rostul la radarele astea...
Ca problemele in circulatie vin mai putin de la viteza si mai mult de la necunoasterea regulamentului... Si mai ales ca iau permisul asta prea multi care nu stiu sa conduca... Daca s-ar respecta regulamentul pe bune, nu cred ca am avea 30% din accidentele care sunt in prezent... Din pacate pt asta ar trebui montate camere video pe drumuri ![]() Cand mergi regulamentar cu vreo 80 km/h si vezi un nebun cu o dacie berlina de pe vremuri ca te depaseste in curba... ce dracu sa mai faci? Problema nu e ca moare el... ci ca te ia si pe tine ![]() Nu am nimic cu dacia, e valabil si pt masinile straine care nu pot face fata unor solicitari prea mari... Asa ca ce folos ca ai mers regulamentar...? ... ca tot ai crapat ![]() |
--------------------
dacia
nova
- b-01-yyy Mi s-a stricat computeru' de bord ... stie cineva cum se rezolva problema asta la Nova?
|
|
iahim77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 June 05 ![]() |
1. Orice aparat electric/electronic emite un camp electromagentic.
2. Camera de filmat nu emite nici o unde inafara de cele de la pct 1. Ea (camera) capteaza pur si simplu lumina prin teleobiectiv. Deci detectorul nu detecteaza camera lol |
--------------------
Dacia
Logan
- necunoscut
|
|
Lauri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 August 05 ![]() |
Poate ca ceea ce am spus io nu prea are legatura cu topicul, da' va zic io ca daca luati soferi cu experienta si le dati testul teoretic de la permis, 80% nu iau 22 din 26... de-aia sunt atatea accidente... ca unii stiu regulamentul, iar altii au experienta
![]() ![]() ![]() Asa ca io in continuare nu cred ca viteza e problema care ar trebui controlata... si oricum radarele sunt doar o sursa de mica coruptie ![]() Da' crede cineva ca limitele alea de viteza au fost stabilite aiurea? Io personal nu cred... e drept ca in unele cazuri limitarile sunt aiurea... da nu cred ca mai mult de 20% din cazuri... |
--------------------
dacia
nova
- b-01-yyy Mi s-a stricat computeru' de bord ... stie cineva cum se rezolva problema asta la Nova?
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu zic sa imprumuti o camera si sa te invarti cu ea in jurul masini...ia sa vezi daca piuie ala...
la usi sunt senzori IR de miscare...care receptioneaza emisiile de caldura pe care le degaja corpurile in miscare...nu exista camera video, nici foto. |
--------------------
-
-
-
|
|
vali692001 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu chiar o sa incerc cu camera video. Nu cred ca ca detectorul poate fi influentat de ea.
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance 1,4
2005
- B
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 2 Sep 2005, 14:25) la usi sunt senzori IR de miscare...care receptioneaza emisiile de caldura pe care le degaja corpurile in miscare...nu exista camera video, nici foto. senzorii de miscare functioneaza pe baza de infrarosii respectivul vorbea de camerele video de supraveghere care nu nici o legatura cu usile si chiar nu emit nimic (transmit prin cablu) This post has been edited by costi: 2 Sep 2005, 16:19 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca din cauza ca nu au voie sa ascunda masinile sau din cauza ca sunt foarte isteti de felul lor, unii politisti de pe masinile cu radare au diverse idei nastrusnice. Pentru ca stiu ca multi cititori ai forumului merg pe DN2, pun aici cateva locuri unde ar trebui sa fie atenti:
- jud.IL MOVILITA radarul de multe ori pus la cateva sute de metri dupa un Renault Chamade de politie - daca vedeti flash-uri nu accelerati imediat ce treceti de acesta- asteptati putin poate mai e un echipaj - jud.BZ SPATARU-COSTESTI radarul omniprezent montat pe o scandura catre spatele masinii. Atentie, in zona e restrictie la 40! - Jud.BZ RM.SARAT-OREAVU . Locuri preferate: spalatoria auto de langa intersectia cu drumul spre Braila, intrarea de pe pod, parcarea de visavis de "Borcan". Inainte sa se strice podul, aveau obiceiul sa-l puna imediat dupa pod (catre Buc) in spatele unui gard de beton, astfel incat nu se vedea de pe sensul opus. -Jud VN centura FOCSANI - omniprezent - radarul ascuns dupa prima curba de la intrarea dinspre Bacau - de multe ori mai e unul putin mai departe ascuns in parcarea dealerulul Volkswagen -jud VN URECHESTI (mai rar, Popesti, Dumbraveni sau restaurant Bachus (retsrictie 50) - radar uneori montat catre spatele masinii, ascuns sub o cascheta. recomandat a a se da flashuri in ambele directii de mers, deoarece ii tot schimba pozitia. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Va mai spun eu citeva:
Adjud, cum intri dinspre Focsani, cam in dreptul spitalului. Are obiceiul sa se mute de pe o parte pe cealalata. Si dincolo de intersectia cu drumul spre Onesti, spre Bacau, de obicei pentru cei care vin de la Bacau. Intre Racaciuni si Cleja, de obicei e patrula cu radar in miscare. La Tg Frumos, spre Razboieni, chiar dupa curbe. Sta de obicei linga gardul benzinariei. La Letcani, chiar imediat ce urci curba spre Iasi. La intrare in Iasi, ori la coborirea de la Antibiotice, ori chiar la borcan. (e limitare la 60 desi e in afara localitatii). |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
fisherman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 3 December 04 ![]() |
![]() O camera video nu emite unde electromagnetice destul de puternice si de frecventa necesara pt. a declansa detectorul de radar, care in sine este un aparat radio acorda pe o banda de frecventa.Da alarme false la usi automate si senzori de miscare deoarece si acestea folosesc unde electromagnetice (si nu infrarosii datorita absortei mai mare a acestora in atm.) in aceeasi banda ca si radarul.Detectorul de detector de radar( ce aiurea suna) se bazeaza pe faptul ca detectoarele ieftine folosesc un oscilator local activ (trazistoare,cuartz...) ce emite radiatii foarte slabe dar care pot fi receptionate cu scule sensibile;in schimb cele scumpe au un sistem de filtre pasive (condensatoare si bobine) ce nu emit unde electromagnetice si deci nu pot fi detectate. Sper ca m-am facut inteles.Nu vreau sa par atotstiuor,ca nu sunt,dar niste precizari erau necesare. Drum liber! ![]() P.S. Banda K (24.05 la 24.25 GHz) reprezinta o frecventa foarte mare de aceea sunt scumpe filtrele pasive-> sunt greu de acordat si mai ales facute sa-si mentina acordajul in timp;singura aparatura ce foloseste frecvente apropiate sunt radioreleele ![]() ![]() This post has been edited by fisherman: 12 Sep 2005, 01:10 |
--------------------
Citroen
10re
- vl-04-***
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
QUOTE(paulp @ 6 Sep 2005, 13:08) Va mai spun eu citeva: Adjud, cum intri dinspre Focsani, cam in dreptul spitalului. Are obiceiul sa se mute de pe o parte pe cealalata. Da, l-am vazut si eu pe sensul spre Focsani. M-am tot fredonat cu un papuc, in afara localitatii il depaseam ca era lent, in localitati ma depasea cu regularitate. A facut asa si in Adjud si l-a agatat. Lucru care m-a mirat a fost ca politistul parea singur, in picioare linga masina cu radar, cu portiera deschisa. O fi vazut indicatia radar de acolo sau are vreun bip cind pescuieste ceva? Mi-a parut rau pentru el dar l-a luat pe drept. ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
cryo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE singura aparatura ce foloseste frecvente apropiate sunt radioreleele Asta e si motivul pentru care detectoarele dau alarme false in apropierea trecerilor de cale ferata. si apropo de codul deontologic.... l-am citit, si nu imi pot da seama de unde reiese "disparitia" controalelor de rutina ale politiei rutiere... poate sa ma lumineze cineva? |
--------------------
Honda
Accord
2.0i LS 2005
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(musicall @ 22 Aug 2005, 15:12) Da asa este multe masini nu au nimik pus pe ele (k insemne) ...dar au radare ![]() io stiu o dacia break sa va feriti de ea!! ... acum depinde ce vedere aveti ca sa-i reperati din timp numarul BR 55 XKW !!! Si acu poti sa-i detectezi si mai usor, ca le schimba numarul de inmatriculare. In loc de B, BR, SB, MH, AG, CJ, CT,.... o sa aiba toate MAI(Ministerul Afacerilor Interne) ...... ![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 10:41 |