nu se mai inchide bine usa
![]() ![]() ![]() |
nu se mai inchide bine usa
quinn |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 2 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300
berlina
1973
|
|||
besche |
![]()
|
![]() Besche Group: Members Posts: 227 Joined: 14 March 10 From: Constanta ![]() |
Slabeste ''chestia '' aia si deplaseaz-o 1 mm catre exterior. Vezi daca merge mai bine. Axul balamalelor se poate schimba la un tinichigiu,orice strungar ti le face.
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Authentique
- CT - 31-AIS Tunez tunuri
|
|
Adrian. |
![]()
|
![]() Slowhand Group: Members Posts: 170 Joined: 9 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi problema o am si eu la usile de pe fata . Sunt lasate in plan vertical din balamale.
1.Axul respectiv se gaseste de cumparat? 2. Nu am nici un strungar pe aproape, exista vreo metoda ( home-made) de a rezolva lucrul asta? Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002
|
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Axurile trebuie sa se gaseasca de cumparat. Eu unul nu am avut probleme cu ele dar stiu ca lui taicamiu acum cativa ani i-am cumparat axuri noi ... Nu stiu exact dar poti intreba la orice magazin de piese dacia
|
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
Adrian. |
![]()
|
![]() Slowhand Group: Members Posts: 170 Joined: 9 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Intrebarea mea este: cum se scot bolturile de la usi ?
Tinand cont ca nu au fost date jos niciodata . Jocul usii este de acolo , am verificat. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002
|
|
B17XGG |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 8 April 12 ![]() |
Bolturile se scot de jos in sus dupa ce ai scos inelele de siguranta aflate la partea inferioara. Ai grija ca inainte sa sprijini capatul usii pe ceva potrivit, pus pe sol. Dupa scoaterea fiecarui bolt se va inlocui imediat cu unul nou, uns si bine pozitionat cu "nasul" antirotire dupa care i se monteaza inelul de siguranta. Daca nu reusesti cu usa montata, aceasta se poate da jos din balamale, de pe stalp, cu o cheie tubulara (parca de 13). Daca sunt uzuri si in balamale, trebuie inlocuite si ele fiindca altfel jocul va persista.
|
--------------------
Dacia
1310 MLS recarosat
omologat 2001
- B17XGG
|
|
mishujkl |
![]()
|
![]() posts: 0,25 Group: Members Posts: 231 Joined: 25 June 07 From: sv ![]() |
decat sa le dai jos mai bine le sudezi de balama. am procedat asa acum 2 ani la toate cele 4 usi. cea de pe dreapta spate are acum joc dar e din balama. trebuie schimbata. celelalte nu au joc nici acum.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sspoitoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.788 Joined: 8 April 08 From: Brasov ![]() |
slabesti putin balamaua de sus si ii dai cateva ciocane, pana cand vine cum vrei tu
![]() |
--------------------
Membru cu
rugina turbata
...Dacia 1310
- TLX 1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:22 |