Ungaria
![]() ![]() ![]() |
Ungaria
bh07xyk |
![]()
|
||
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|||
mikey_VS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 22 January 07 ![]() |
Bun, e oarecum clar... dar hai sa nu dam si noi cu paru... sa zicem doar ca e... naiv!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2010
- xx 07 yyy "... ex-Megane Bicorp 2004, diesel, sorry!"
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Dupa ce am intrat in Ungaria, n-am facut 10km si m-a oprit politia. Nu-ti merge un far. Verific si, intr-adevar, nu mergea un far. Plecasem de acasa noaptea si mergeau amandoua. M-a verificat de vesta, triunghi, extinctor, trusa. Era pe 27 martie si aveam si lanturi la mine, ca sa n-am probleme cu ei. I-am aratat ca am si becuri de rezerva si-l schimb. Nu l-a interesat faza cu becurile. Zice: 20.000 forinti amenda, adica 100 Eur. Eu habar n-aveam cat e forintul, ca nu ma interesa sa opresc in Ungaria si l-am crezut. I-am dat 20 Eur, ca sa cadem la pace. Zice: mai pune 10. Am pus, ce sa fac?
This post has been edited by ice cube: 3 May 2009, 17:00 |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
In cat timp se poate plati o amenda la unguri? Tocmai am luat o amenda si nu am avut cum sa o platesc fiind duminica azi. Voi mai avea un drum prin Ungaria peste vreo 2 sapt si ma gandesc sa o platesc atunci.... Te verifica la frontiera pt amenzi neplatite?
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Daca esti hotarat s-o platesti, plateste-o la unguri, ca altfel, de la noi te costa minim 30Eur numai ordinul de plata, in afara de amenda.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Mihai 90 @ 22 Apr 2009, 09:03) Cineva a fost cu un Logan in Budapesta,a trebuit sa parcheze in centru,a fost grabit,si nu a stiut ca trebuie sa plateasca. hint: in spatele cladirii Parlamentului, pe malul Dunarii sint parcari fara plata. De fiecare data cind merg in Budapesta si am treaba in oras las masina acolo. Din cite am observat parcarea e supravegheata de camerele montate pe cladirea parlamentului. In apropiere este statie de metrou (Kossuth ter, cam 2 minute de mers pe jos) deci poti sa te plimbi prin oras. Am lasat masina acolo si 2 zile, n-a avut nici pe dracu'. This post has been edited by kaspersky: 21 May 2009, 01:34 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Good point! Sper sa mai dureze.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Gorbaciov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 28 July 07 ![]() |
Salut!
Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Plec zilele urmatoare intr-un miniconcediu si as vrea sa ma duc o zi la unul dintre "strandurile" din Budapesta. Imi poate recomanda cineva care ar fi cel mai potrivit, avand in vedere ca ma duc si cu un copil, iar pe mine ma intereseaza as am cat mai multa umbra si multe beri! Merci. |
--------------------
Citroen
C5
2007/Elegance
- B-01-DRC
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Salut. Voi face in curand un drum prin Ungaria. Am si eu doua nelamuriri, poate ma lumineaza careva:
1. Am primit o piatra in parbriz in dreptul soferului ![]() 2. Scaunul pentru copil pana la ce varsta e obligatoriu la ei sau la croati, ca acolo vreau sa ajung. Va multumesc |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Despre amenda nu stiu sa-ti spun dar in toata Europa scaunul pentru copil nu este legat de varsta ci mai mult de inaltime si de posibilitatea de a-l asigura cu centura.
Daca este suficient de mare pentru a-l aseza, fie si pe inaltator, si a-l asigura corect cu centura nu mai are nevoie de scaun. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Al meu are doua crapaturi mari. Una sus. Alta jos. Nici la frontiera, nici vreun politist din Ungaria care m-a oprit nu s-a legat de asta. Doar unul din Italia si i-am spus ca sunt din ziua aceea crapaturile.
Amenda nu poate sa fie mare in cazul extrem ca se ia careva de tine, sub 6000 Ft banuiesc. Lasa-l sa scrie ce vrea si mergi in drumul tau daca ala chiar nu are alta treaba decat sa se ia de parbrizul tau. This post has been edited by bh07xyk: 2 Jun 2009, 15:08 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Multumesc!
|
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
burgcrist |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 June 09 ![]() |
salut,
am si eu 2 intrebari: 1. M-am intors recent din Viena unde am luat 3 amenzi de cite 21 de euro fiecare pentru parcare ilegala, pe care nu le-am achitat. Este posibil sa le trimita la Bucuresti, avand in vedere ca au notat numarul masinii? Cuantumul acestora creste daca nu sint achitate in timp util? Dupa cat timp se prescriu? Ce se intimpla daca nu ridici recomandata de la posta? 2. La 10 km de Nadlac in Ungaria am fost oprit pentru ca am depasit la terminarea liniei continue, deci pe linie intrerupta. M-am certat cu militianul ungur pentru ca nu a fost in stare sa-mi arate unde se termina restrictia de depasire interzisa pe care ei o pusesera in urma cu vreo 2 km. Deoarece nu mi-a scris nici o amenda pe loc, doar amenintindu ma ca o trimite prin posta, credeti ca exista vreo mica posibilitate chiar sa o si faca? Multumesc |
--------------------
vw
bora
2002
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Pct 1 este offtopic aici, intreaba in topicul de Austria. De dragul conversatiei, daca nu ai apucat sa le platesti acum, uita-te pe ele ce metode alternative de plata sunt mentionate. Daca nu resusesti, suma pe care le-o datoreaza proprietarul masinii tale va creste in timp. Cum anume ar putea ei executa o asemenea datorie sunt curios si eu.
2. Exclus. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
Merg sambata in Ungaria la balaceala - cazarea de obicei o iau de acolo- sunt 3 pensiuni dragute langa strandurile din Hajdu.....
Am cautat pe net si am gasit o oferta interesanta: http://www.booking.com/hotel/hu/in.html?si...964901_410676_0 Mai sunt camere? Aceleasi preturi le gasesc si la receptie? CU un card Visa de la Bancpost pot plati? Multumesc |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Mai sunt camere?
Aceleasi preturi le gasesc si la receptie? Suna si intreaba. CU un card Visa de la Bancpost pot plati? Daca poti plati cu el la benzinarie la noi, poti plati si acolo. Vacanta placuta! |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
as intreba da n-am gasit tel de romania
Si engleza in ungaria- nu-i prea cunoscuta. 2 Jul 2009, 18:33: ungureste nu stiu. ![]() This post has been edited by tiberiu27: 2 Jul 2009, 19:33 |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
din experienta mea preturile sint mai mici pe net, la receptie vei gasi preturi mai mari. Poti sa-ti faci rezervarea pe net, acolo in mailul de confirmare vei afla daca sint sa nu camere disponibile. Daca faci rezervarea pe net nu platesti, plata o faci la hotel. In cazul in care vrei sa anulezi rezervarea daca o faci prea tirziu te vor taxa. In cazul tau:
QUOTE Cancellation If cancelled up to 1 day before the date of arrival, no fee will be charged. If cancelled later or in case of no-show, the first night will be charged. Daca vrei sa suni la hotel o poti face, banuiesc ca e cineva pe acolo care cunoaste engleza cit de cit sa te poti intelege. In legatura cu cardul poti sa suni la banca emitenta sa intrebi daca poti sa-l folosesti afara, dar daca e un VISA mai mult ca sigur ca poti sa-l folosesti. pe pagina hotelului zice ca se accepta: Visa, Euro/Mastercard, Maestro. This post has been edited by kaspersky: 2 Jul 2009, 20:38 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
merqry |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 471 Joined: 12 January 08 ![]() |
Salut
![]() Eu planuiesc cu inca 2-3 masini un traseu de 1118.8 Km(dus) in ultima saptamina din luna cu plecare pe 25: http://maps.yahoo.com/#mvt=m&lat=46.214376...dapesta&q4=wien 2 nopti Hajduszoboszlo 1 noapte Budapesta Wien..vedem cu cati bani ramin Cazare la pensiuni ..campiing...Unde sunt gratare in general Vre-un amator? Niste tips & tricks mai actualizate? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Am vrut sa-mi cumpar vigneta on-line cum fac de obicei si dupa ce ca aveau o taxa de emitere a vignetei de 100 HIF acum vor sa subscriu si la un abonament anual de 940HUF doar ca sa pot cumpara vigneta de la ei.
Asa ca pretul vignetei on-line ajunge sa fie aproape dublu..... |
-------------------- |
|
bh07xyk |
![]()
|
Aia de 4 zile e acum 1530 + 100 ft. M-am uitat de curiozitate si nu mi-a cerut niciun abonament pana la interfata bancii. Ajuns acolo, la a treia cerere de parola si email m-am lasat pagubas, foarte idiot a devenit sistemul lor, dureaza mai mult sa cumperi online decat sa te opresti din drum la benzinarie. Sa fie sanatosi, nu cred ca ma mai stresez cu online-ul lor, imi iau de la toneta din Bors.
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
kaspersky |
![]()
|
mda, s-au lacomit, nu le mai ajunge suta de forinti
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
S-au lacomit la toate!
Probabil s-a dictat "regim de criza" si actioneaza pe toate caile pentru a aduce bani. De gresit mai greseste omul dar atentie la orice abatere, abia asteapta sa va taxeze si stau la panda in draci in apropierea frontierei ! Acum, daca Steaua le-a "dat-o" cu Ujpest, o sa fie si mai rai ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
colac peste pupaza am vazut ca accepta numai carti bancare unguresti. Cred cau au pus un manager prost pentru ca si-au taiat craca de sub picioare. Eu stiu cel putin 10 perosane care au cumparat vignete on-line pana acum.
bh07xyk-> scrie clar ca daca vrei sa cumperi vigneta trebuie sa-ti faci user la ei si cel mai ieftin tip de abonament era light la 940 HUF. Nu scria si cate vignete poti sa cumperi cu abonamentul 'light' . Exista si alte doua tipuri de abonamente la preturi mai mari. This post has been edited by murfi: 17 Jul 2009, 12:46 |
-------------------- |
|
bh07xyk |
![]()
|
Mna, eu am user deja, probabil de aia nu mi-a aparut abonamentul, dar, repet, a devenit de toata cacaoa sistemul, complet inutilizabil din cauza ergonomiei si procedurilor greoaie.
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
kaspersky |
![]()
|
@bh07xyk: nu ti-a mers ca nu ai abonament
![]() @murfi: merg si carduri romanesti, din cite retin era o vigneta pe luna la light |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut pomenindu-se de Hungaroring, dar nu am vazut deloc detalii lamuritoare pana la urma.
Ce ma intereseaza mai precis: in fiecare an cand e cursa de Formula 1 de la Hungaroring imi propun sa merg si eu anul viitor. Bineinteles insa ca ma trezesc prea tarziu. Cum la fel s-a intamplat si anul acesta, as vrea sa incep sa-mi pregatesc anul viitor. Ca atare m-ar interesa de la cei care au niste informatii referitoare la bugetul unui week-end cu pricina: cazare, cost bilet (din ce am vazut in paginile anterioare asta ar fi intre 100-400 Euro) samd. Nu de alta, dar sa stiu cum sa ma pregatesc. Merci. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
adi_ar |
![]()
|
Depinde de optiune! In fiecare an sunt oferte de acest gen.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Super.
Merci de link ! |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 21 May 2009, 01:32) hint: in spatele cladirii Parlamentului, pe malul Dunarii sint parcari fara plata. De fiecare data cind merg in Budapesta si am treaba in oras las masina acolo. Din cite am observat parcarea e supravegheata de camerele montate pe cladirea parlamentului. In apropiere este statie de metrou (Kossuth ter, cam 2 minute de mers pe jos) deci poti sa te plimbi prin oras. Am lasat masina acolo si 2 zile, n-a avut nici pe dracu'. Unde este mai exact? ca fix in spatele parlamentului esto o strada... apoi in stg cladirii la ceva distanta este Elizabeth Bridge si langa el am vazut locuri de parcare. Eu m am uitat aici: http://norc.hu/ |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:07 |