AM INTRAT IN EUROPAAA !, ... Doamne ajuta sa ii tina naravul....
![]() ![]() ![]() |
AM INTRAT IN EUROPAAA !, ... Doamne ajuta sa ii tina naravul....
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca m-ai facut curios;
Arata-mi si mie unde scrie asta cu numerele murdare: http://www.iziare.info/ordonanta-195-2002-...-cod-rutier.asp |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 20 Aug 2005, 20:15) Hai ca m-ai facut curios; Arata-mi si mie unde scrie asta cu numerele murdare: http://www.iziare.info/ordonanta-195-2002-...-cod-rutier.asp Nu scrie explicit de numere, dar de masina jegoasa... eu ti-am zis doar ce face garcea... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai nu scrie, ii dai flit si-l spui lui Blaga
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(costi @ 20 Aug 2005, 20:24) @Blaga : Dom' sef, ca ministru nu pot sa va jignex, un nesimtit de militian, ca potilist nu poci sa-i spui, m-a tras pe dreapta....hac!... recte cica masina mea era murdara! ...ERONAT!!! E fabricata in 2004!!! cum sa aiba jeg pe ia?! numerele nu se vad?! pai ce kilu' meu nu ai si talica o carpa?! culoarea?! ia frate talonu' , daca nu corespunde dau fabrica in tribunal sa moara nea' JIJI! PS: off kidding: ...poti fi oprit pt masina murdara, si ti se poate lua talonul! |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:28 |