Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Mai merge cucu... o sa fie 21 22 20 grade conform prognozei săptămâna viitoare în Grecia apropiata.... Acum e clar de ce nu e bine sa faci rezervări în septembrie?
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu stiu cate grade or fi la falitii aia, da la bulgarsky eu m-am cam parlit la soare si apa e bheeton 25 gr. C + Niste valuri de au fugit si salvamarii de pe plaja
![]() randunicile se antreneaza pentru deplasarea in tarile calde ![]() |
--------------------
**
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Da dar de luni vine toamna.
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(rue @ 1 Sep 2016, 21:40) Mai merge cucu... o sa fie 21 22 20 grade conform prognozei săptămâna viitoare în Grecia apropiata.... Acum e clar de ce nu e bine sa faci rezervări în septembrie? Prognoza pe o saptamana e precum ghicitul in carti. ![]() Mai multe site-uri dau totusi ca posibile ploi pe miercuri si joi, insa oricum se poate schimba. https://weather.com/weather/tenday/l/GRXX0019:1:GR https://www.meteoblue.com/en/weather/foreca...i_greece_734077 Chiar si asa, e vorba totusi de ploi de vara inca...vin si trec repede. Nu te speria ca nu vine asa repede si brusc toamna acolo. Grecia e deschisa spre sud. De aerul rece e aparata bine de Balcani si Dinarici. Apa marii e la 26 si are inertie mare. Eu am fost de trei ori la inceput de septembrie si de fiecare data vremea a fost perfecta. Acum doi ani am ajuns in Thasos fix a doua zi dupa furtuna aia de a luat pe sus masini pe la Limenaria. Atunci a fost mai racorica, dar in ziua urmatoare temperatura a revenit spre 30. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Cand am plecat in BG imi zicea weather.com ca prognoza pt 7 zile o sa fie cu doua zile de ploaie. Cate juma de zi, serile. In rest vant puternic si frig seara. Imi venea sa nu mai plec.
Am plecat totusi. A fost super, oleaca de vanticel, doar doua zile steag rosu de valuri in rest fara probleme. Ploaie.....5 min intr-o seara. In rest soare si cald. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
luck33ro |
![]()
|
pentru conesantzi:
|
--------------------
**
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Cum e cu taxa de drum la balgarski? E electronică, ca la noi sau la unguri? Sau trebuie să-mi murdăresc parbrizul ca la înapoiații de austrieci?
Se găsește și prin benzinăriile noastre dinainte de graniță? Mi-e să nu stea poliția la pîndă tocmai între graniță și prima benzinărie bulgărească, profitînd de faptul că știu și ei bine că pe segmentul ăla sînt descoperit... ![]() This post has been edited by VladSoare: 4 Sep 2016, 16:47 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
baby iu hev an obseshion...
![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
@VladSoare
Vigneta, care coata 15 Leva, valabila 7 zile [ziua in care o cumperi plus inca 6 zile]. Asta e vigneta minina, urmatoarea este valabila o luna. O lipesti in parbriz, insa inainte de la o lipi o dai de cateva ori pe pantalon sau pe scaunul de la masina, astfel incat sa se mai duca lipiciul de pe ea. O cumperi chiar de la granita. Banuiesc ca iesi pe la Ruse. Imediat dupa vama este un giratoriu, faci dreapta, vezi chioscurile care vand vigneta, cu bon fiscal. Apoi continui alergarea cateva sute de metri, te intorci in giratoriu si continui alergarea. Pentru centurile oraselor nu este nevoie de vigneta. Vei vedea indicatorul "vigneta" la iesirea din oras / centura. Daca te mai pot ajuta cu ceva, nu ezita. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(VladSoare @ 4 Sep 2016, 16:44) Cum e cu taxa de drum la balgarski? E electronică, ca la noi sau la unguri? Sau trebuie să-mi murdăresc parbrizul ca la înapoiații de austrieci? Se găsește și prin benzinăriile noastre dinainte de graniță? Mi-e să nu stea poliția la pîndă tocmai între graniță și prima benzinărie bulgărească, profitînd de faptul că știu și ei bine că pe segmentul ăla sînt descoperit... ![]() Murdareste-ti parbrizul...nu ai incotro. ![]() This post has been edited by Dan73: 4 Sep 2016, 22:39 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
vallixx |
![]()
|
In teorie nu este deloc gresit ce zice colegul. As vrea sa adaug.
1. Ninja are dreptate, iu hev an obseshiãn. Nu te pandeste nici dracu nicaieri. Faptul ca ai obligatia sa iti achiti taxa de drum si sa pui dovada in geam, nu inseamna ca te pandeste politia ca sa te amendeze sau sa iti ceara spaga. Stiu ca e prima iesire si stiu si ca in general ai niste "probleme" cu Bulgaria, insa stai chill. Nu te pandeste nimeni nici la vigneta nici la radar. Nu te ataca raketii bulgari pe drum. Lucrurile sunt foarte ok in BG acum. 2. Am fost controlat de vigneata o singura data in 10 ani si nu de politia rutiera ci la granita la vama cand ieseam din BG. 3. Eu nu lipesc vigneta in geam, nu recomand sa faci ca mine insa eu nu o lipesc. Cel putin nu cu adezivul ei. O pun in geam la loc vizibil, ori o lipesc cu un piculet de scotch care stiu ca se ia usor, ori o infig un pic pe langa geam sub cheder.....cat sa stea acolo sa se vada. Asa o aveam cand m-a controlat la vama si nu a avut nimic de obiectat, de fapt nu s-a uitat atent nici la valabilitate, ci numai sa o am. Cred ca putea sa fie si alta de acu 4 luni...... 4. Depinde pe unde iesi. La Ruse intr-adevar e un sens giratoriu cu ghereta. La Vama Veche sau Negru Voda ghereta e chiar in vama. Baietii vorbesc romaneste, ii ceri in romana ce vrei. O sa iti ceara numarul auto si iti da o chitanta. Pastreaz-o, trebuie sa o ai la tine odata cu vigneta, pe ea scrie numarul tau de la masina. Poti lua vigneta si de la benzinarii, poti sa o platesti si cu cardul in lei. Insa recomand sa o iei din vama pentru ca am mai intalnit situatii (chiar recent, gen acum 10 zile) cand la benzinarii nu aveau vigneta fizica asa ca trebuie sa te opresti din benzinarie in benzinarie......si o sa mergi cu morcovul infipt. Niciodata nu am patit sa nu aiba vigneta acolo langa vama. Mai erau legende ca iti cer mai multi bani pe ea decat face. Era intr-un timp cand chitanta nu era obligatorie, acum chitanta cu numarul tau auto pe ea e obligatorie si nu iti vor cere mai mult decat scrie pe chitanta. Iti cer mai mult daca o platesti in lei. 5. Pretul este 8 euro, respectiv 16 leva pe o saptamana. Pe o luna e 15 euro, respectiv 30 leva. Daca cumva stai sejur de 8 zile nu iti ajunge una de o saptamana si trebuie sa iei doua, insa te scoate mai scump cu un euro decat sa iei una de o luna, asa ca mai bine iei pe o luna. 6. Leva gasesti la orice banca. Nu o sa aiba atunci pe loc insa daca vor, pot aduce. Eu am luat de la BCR cu curs bun. Evident ca nu aveau atunci, insa vorbesti cu doamna de la ghiseu si o intrebi daca iti poate aduce. De putut sigur pot, mie mi-a adus 1000 in 2 zile. Daca vrei hint-uri pt Balchik, gen ce sa mananci , unde, ce sa vizitezi, unde sa te cazezi, preturi, supermarket bun, etc....scrie-mi pe PM ca sa nu poluam aiurea topicul. This post has been edited by vallixx: 4 Sep 2016, 23:14 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
gibonu |
![]()
|
Imi place ca pe acest topic, periodic apare problema vignetei bulgaresti si mania romanilor ca vigneta nu se gaseste, ca bulgarii vor sa ii fure, ca politia ii vaneza, etc.
Cel putin din 2011 incoace tot timpul mi-am luat vigneta de la chioscurile de langa giratoriu de la Ruse si absolut niciodata n-am avut probleme. Niciodata nu mi-a spus bulgarul ca nu are, ca nu intelege sau ca ar costa [in Leva] mai mult decat pretul oficial. Si tot timpul am primit bon fiscal. E drept ca tot timpul am platit vigneta in Leva. Ori aveam Leva la mine, ori cumparam de la acelasi chiosc, contra Lei sau Euro. Cursul Leu - Euro mi s-a parut tot timpul mai avantajos la Ruse decat la Bucuresti. Asta daca cateva zeci de bani [aproximativ 2,35 Lei in loc de 2,50 Lei] ar face diferenta. N-am platit niciodata vigneta in Euro, insa mi se pare normal sa te arda bulgarii. Pana una alta, moneda Bulgariei este Leva. Asadar, mergeti linistit pentru ca nu este nicio problema. Bafta. L.E. Chiar ma bucur sa vad ca exista oameni care au o problema cu lipitul vignetei in parbriz. Insemana ca sunt oameni fericiti, care chiar nu au niciun fel de problema in viata daca isi bat capu' cu astfel de nimicuri. This post has been edited by gibonu: 4 Sep 2016, 23:39 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vallixx |
![]()
|
Sa nu fim nici prea transanti, este intr-adevar enervant sa o dai jos odata lipita, chit ca nu e un capat de tara. Dar exista solutii "alternative"
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
luck33ro |
![]()
|
ultimul politist bulgar mi-a atras atentia sa lipesc stickerul nou pe geam si sa-l scot pe ala vechi... i-am zis ca nu pok - cica amenda e 20 de leva x2 (fiecare manevra). Am ramas doar cu avertismentul
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
Dincolo de ce spune gibonu, manios sau nu, faptul ramane fapt, pentru ca acum doua zile am trecut pe acolo si eu nu mananc caca: de la ghiseele din punctul de trecere nu am reusit sa iau, pe chitanta pe care o am in fata scrie 30 leva ( 2 ori 15) iar jegosul ala de la toneta (nu ma intereseaza natia lui) nu a vrut sa imi dea vigneta decat dupa ce a vazut 18 euro in mana, chiar daca i-am atras atentia ca pretul e 16. Socotiti voi cum se cheama asta. Pretul de 9 euro pentru 1 saptamana nu era afisat.
This post has been edited by Dan73: 5 Sep 2016, 08:44 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 5 Sep 2016, 02:02) Sa nu fim nici prea transanti, este intr-adevar enervant sa o dai jos odata lipita, chit ca nu e un capat de tara. Dar exista solutii "alternative" ![]() Pe langa ceea ce ti-a spus @luck33ro, parca pe vigneta scrie ca este valabila doar lipita in parbriz. Nu sunt sigur, data viitoare cand mai ajung prin BG o sa ma uit mai atent. Cat despre lipit, eu mi-am luat-o in 2011 in Slovniea (iesirea spre Austria) cand am pus vigneta in acel buzuar de plastic care se lipea in parbriz pentru vigneta RCA. S-a lasat cu urlete si tipete din partea slovenului, luat pasapoartele, etc. Acum, fiecare face cum crede mai bine. QUOTE(Dan73 @ 5 Sep 2016, 10:43) Dincolo de ce spune gibonu, manios sau nu, faptul ramane fapt, pentru ca acum doua zile am trecut pe acolo si eu nu mananc caca: de la ghiseele din punctul de trecere nu am reusit sa iau, pe chitanta pe care o am in fata scrie 30 leva ( 2 ori 15) iar jegosul ala de la toneta (nu ma intereseaza natia lui) nu a vrut sa imi dea vigneta decat dupa ce a vazut 18 euro in mana, chiar daca i-am atras atentia ca pretul e 16. Socotiti voi cum se cheama asta. Pretul de 9 euro pentru 1 saptamana nu era afisat. N-a zis nimeni ca ai manca caca. Vad ca spui "de la ghiseele din punctul de trecere'. Sa inteleg ca te referi la cele din vama si nu la cele din giratoriu? Mai exact, aici sunt ghiseele din giratoriu (sageata rosie). 18.jpg ( Size: 161.79k ) Number of downloads: 178 Pe StreetView nu se vad, imaginile de acolo sunt din 2012 si intre timp au reamenajat bulgarii zona. Cat despre suma in euro pe care ti-a cerut-o bulgarul, ma repet, ca mi se pare OK sa iti ceara mai mult, avand in vedere ca moneda Bulgariei este Leva. In alta ordine de idei, daca inca mai exista dubii referitor la pret, asta este site-ul Agentiei de Infrastrctura Rutiera (probabil un fel de CNADR bulgaresc): http://www.api.bg/index.php/en/vinetni-stikeri |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
vallixx |
![]()
|
Vigneta este valabila doar lipita in parbriz, de stiut stii bine.
Eu am zis doar ca personal nu o mai lipesc, din motivul .....ca este enervant sa o dai jos. O oun cumva insa la vedere. Cu toate astea, nea verificatoru nu a comentat nimic apropo si de "cum te pandesc bulgarii", ca avea motiv sa ma arda, insa nu a facut-o. A vazut ca am vigneta valabila, deci a vazut ca le-am dat cei 30 de leva asa ca nu s-a mai legat de chichite. Ca nu recomand sa faceti la fel e alta poveste, am zis doar ca fapt divers cum procedez eu. Dan, nu te acuza nimeni ca mananci rahat, apropo, cel bulgaresc " Lokum " e genial. ![]() Eu insa nu am patit sa nu o pot lua de acolo de la ghereta. Mai degraba am patit sa nu o gasesc la benzinarie. Nici la prima, Shell, nici la la doua, Lukoil si nici la a treia , Petrol. Am gasit-o la un EKO , pe sensul opus, de aia recomand sa se ia de la ghereta. Sa ceara mai mult decat scrie am patit doar acum ceva ani, cand nu era obligatorie chitanta cu numarul de la masina pe ea. De cand e obligatorie chitanta nu mi-a mai cerut in plus decat la plata in lei. Dar ..... pana la urma, gibonul zice bine, moneda BG e leva....sau macar euro. Ca iti ia si in lei e un gest frumos din partea lor, dar la care iti asumi ca isi fac singuri cursul de schimb. This post has been edited by vallixx: 5 Sep 2016, 10:49 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 4 Sep 2016, 22:40) 15 leva pe o saptamana. QUOTE(vallixx @ 5 Sep 2016, 00:02) Sa nu fim nici prea transanti, este intr-adevar enervant sa o dai jos odata lipita, chit ca nu e un capat de tara. Dar exista solutii "alternative" ![]() Incearca cu nitel detergent. Merge foarte usor. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vallixx |
![]()
|
Merge si cu servetel umed.
Posibil sa fie 15 si nu 16, eu mi-am luat in ultimul timp pe 30 zile si nu am mai fost deosebit de atent la pretul celei de 7zile. This post has been edited by vallixx: 5 Sep 2016, 12:34 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sau cu wd40, care dizolva adezivul respectiv
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
luck33ro |
![]()
|
Cre ca depinde si de cat de veche e vigneta. Aia anuala abia cu acetona am scos-o cat de cat OK
![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
Desi ma repet, daca inainte de lipire vigneta este data de cateva ori pe pantalon sau scaun, acel lipici se mai duce.
Daca ramane si un colt nelipit, cu atat mai bine. In rest, se poate folosi, pe langa ce s-a enumeta mai sus, lichid pentru spalat geamurile. Dat cu lichid, frecat putin cu un servetel si asta e. Cred ca voi incerca si cu otet, sa vad ce iese. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
luck33ro |
![]()
|
Las ca am incercat eu si cu spalatorii auto care au zis ca ei nu au solutia minune de scos rahati lipiti pe pambriz... De lasat colturi nelipite si dat cu smacu pe haine/scame sunt expert (da tot degeaba)
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(gibonu @ 5 Sep 2016, 09:14) N-a zis nimeni ca ai manca caca. Vad ca spui "de la ghiseele din punctul de trecere'. Sa inteleg ca te referi la cele din vama si nu la cele din giratoriu? Mai exact, aici sunt ghiseele din giratoriu (sageata rosie). 18.jpg ( Size: 161.79k ) Number of downloads: 178 Pe StreetView nu se vad, imaginile de acolo sunt din 2012 si intre timp au reamenajat bulgarii zona. Cat despre suma in euro pe care ti-a cerut-o bulgarul, ma repet, ca mi se pare OK sa iti ceara mai mult, avand in vedere ca moneda Bulgariei este Leva. In alta ordine de idei, daca inca mai exista dubii referitor la pret, asta este site-ul Agentiei de Infrastrctura Rutiera (probabil un fel de CNADR bulgaresc): http://www.api.bg/index.php/en/vinetni-stikeri Pe partea stanga, imediat ce treci de controlul actelor si inainte de giratoriu, in cladirea aia mai mare care apartine probabil politiei de frontiera, e un ghiseu, sau poate chiar doua, pe care scrie "vigneta". Nu ma refeream la tonetele din giratoriu la care gasesti tot timpul dar la pretul lor. Eu cred ca oriunde un operator privat care poate incasa o taxa a statului are comision asigurat chiar daca vinde la pretul oficial. 1 euro peste cei 8 inseamna mai mult de 10%, cu mult peste orice comision de schimb valutar. Oricum pretul vignetei comunicat oficial e de 8 euro, ceea ce inseamna mai mult decat 15 leva, prin urmare chiar si comisionul de schimb ar fi teoretic acoperit pentru tarabagiul ala din rond. El mi-a dat chitanta in leva, nu in euro, deci ce e in plus e al lui. Gandeste-te ca i-am dat practic 81 de lei in loc de 68...ceea ce mi se pare un profit nesimtit mai ales daca ne gandim ca are musterii non-stop. Deci...jecmaneala. Profita, necinstit, de faptul ca oamenilor le e teama ca nu gasesc pana la iesirea din oras. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
Luati vignete de la benzinarii ... Bisnitarii ofera comoditate si simplitate pentru un comision. Daca nu va convine nu luati si gata, nu va baga nimeni mana in buzunar
![]() |
--------------------
**
|
|
vallixx |
![]()
|
N-au mai tot timpul la benzinarii.
Am patit-o eu recent, 4 una dupa alta. Am intors sa ma reintorc in rond la ghereta si abia am gasit la a 5-a , pe sensul invers, catre vama. Dar uite cum s-au dus 20-25 min. Plus ca ....eu n-am avut stres ca stiu cum e treaba, dar unul care e la primele iesiri si e speriat ca-l pandeste Garcea merge cu morcovul infipt.... This post has been edited by vallixx: 6 Sep 2016, 08:35 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
luck33ro |
![]()
|
Pe sensul celalat gasesti la orice benzinarie...
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
@Dan73
Asadar am banuit bine ca vorbesti despre chioscul din punctul de frontiera si nu cel din giratoriu. Cu acest chiosc au fost tot timpul probleme, tin minte ca prin anii 2007-2008 trebuia sa ai la tine bancnota de 5 Euro (parca nu primea si fise) pentru ca bulgarul spunea ca nu are sa iti dea rest, chiar si la o banconta de 10 Euro. Adica astepta sa puna cineva botu' si sa ii lase 10 Euro in loc de 5. Referitor la pretul vignetei in Euro si Leva, cursul de schimb Euro - Leva (comunicat de Banca Nationala a Bulgariei) este fix si batut in cuie, adica 1,95. Alaturi de Euro, cursul mai este fix la fostele monede nationatale ale tarilor din zona Euro, de la marca germanta la latul leton. Detalii: http://www.bnb.bg/Statistics/StExternalSec...Fixed/index.htm Asadar, 8 Euro x 1.95 Leva = 15,60 Leva iar pe vigneta bulgarul iti ia doar 15,00 Leva. Tot nu inteleg ce este asta de greu sa mergi pana la chioscul din giratoriu, sa schimbi Lei sau Euro in Leva si apoi sa iti cumperi vigneta. Cat despre comision, mare sau mic, asta e, am vrut sa traim in capitalism unde nimic nu este gratis. Ca un contra-exemplu: in Olanda, in 2005 (de atunci n-am mai fost pe acolo) daca iti cumparai biletul de tren de la casa de bilete, te costa 1 Euro in plus fata de pretul biletului. Asa ca toata lumea isi cumpara bilet de tren de la automatele din gara (era multe). This post has been edited by gibonu: 6 Sep 2016, 09:05 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
In Olanda este la fel si acum, 1 euro in plus daca ti-l iei de la ghiseu si nu de la automate. Am venit acum 2 sapt de acolo
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 05:36 |