Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
hepea |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|||
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
La Shell Dobrich
Benzina Fuel Save 95 - 1. 95 leva - 4.68 RON/l Benzina VPower + 95 - 2.09 leva - 5.016 RON/l Eu am bagat numai VPower + 95. A fot ok. Mai exista VPower + 98 parca....dar nu stiu cat e pretul, n-am bagat. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
@VladSoare
In Bulgaria benzina (95) este aprox. 1 Euro iar in RO este aprox. 1,15 Euro. Daca te ajuta: https://www.energy.eu/fuelprices/ Bafta. This post has been edited by gibonu: 9 Sep 2016, 09:42 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.337 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
1.80-2 leva/litru ... depinde de unde iei ... 2 leva .. aprox. 1 euro ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
OK, deci m-am întors întreg, nu m-au prins rakeții.
Vigneta mă gîndeam că e ca la austrieci. Adică tragi de un colț și se desprinde toată, rămînînd pe geam doar ceva urme de adeziv. Am lăsat un colț nelipit, sperînd că doar trag de el și gata, cum am făcut cu aia de Austria. Yeah, right, vezi să nu. S-a sfîșiat toată în bucățele. ![]() A ieșit pînă la urmă cu un pic de Cif. Cel mai mult m-au supărat însă polițiștii noștri de frontieră, care au făcut exces de zel și la dus, și la întors. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e comuni.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Ca urmare a riscurilor de vreme dubioasa pentru litoral am facut prin tara o plimbare.
Attached thumbnail(s) sept.jpg ( Size: 56.86k ) Number of downloads: 302 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
gibonu |
![]()
|
@VladSoare
Ma bucur ca a fost OK in BG. Sper ca acum intelegi ca BG este o tara in regula, unde nu te (mai) ataca racketii sau te opreste politia aiurea. Vigneta, inainte de lipire, ai dat-o de cateva ori de pantalon / scaun, astfel incat sa se mai duca din lipici? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Apropos de poliție, am văzut-o doar o singură dată și s-a întîmplat exact ceea ce se întîmplă la noi. Mergi pe un drum național și ai în față un mormoloc care doarme cu 60 la oră. Nu-l poți depăși pentru că e linie continuă cît vezi cu ochii. La un moment dat mormolocul încetinește pînă la 40. De ce? Pentru că tocmai a văzut o mașină de poliție și s-a speriat.
![]() Ulterior aveam să văd că mormolocul era din Cluj. Așa că nu m-a mirat deloc. Făcea ce știa el mai bine, ce face și pe la el pe-acasă... ![]() Cu vigneta nu m-am mai stresat, dacă am văzut că toată lumea zice că se dezlipește pînă la urmă... am lipit-o și gata, am zis ce-o fi o fi. Și într-adevăr, cu Cif a ieșit foarte ușor și repede. Ironia a făcut ca locul în care-ți cer ei s-o lipești să fie, în cazul meu, și cel mai murdar de pe tot parbrizul, pentru că la Kuga am ștergătoare din alea ciudate, care merg în sensuri opuse. Așa că în dreapta jos rămîne neșters. ![]() Per total însă mi-a plăcut în Bulgaria și abia aștept să merg din nou. This post has been edited by VladSoare: 12 Sep 2016, 12:31 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
vezi la topicul de concedii, ai recomandare ptr. sezonul rece
![]() |
--------------------
**
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
Mergi la greci e mult mai frumos ca la bulgari
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Depinde unde ai fost in BG.
This post has been edited by vallixx: 12 Sep 2016, 14:16 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
VladSoare |
![]()
|
La greci e prea departe ca să merg cu mașina. Dacă tot bag atîția kilometri, cu pauză de somn pe drum, atunci mai bine o iau spre vest și știu o treabă. Ajung la Viena cu același efort și în același timp ca la greci. Iar dintre Austria și Grecia, știu pe care o prefer.
![]() La bulgari merită pentru că-i frumos și aproape. La greci o fi frumos, da' dacă-i departe... departe se mai găsesc și altele. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
vallixx |
![]()
|
Nu poti sa compari Grecia cu Austria.
Ambele au farmecul lor, plus ca in fiecare loc te duci din motive diferite. In Austria nu te vei duce la plaja, mare, croaziere, asa cum in Grecia nu te duci sa schiezi. Legat de Grecia si de distanta, daca te duci Thassos sau Halkidiki poti sa ajungi cu masina intr-o zi, deja mai jos sau in insule devine obositor si parca ar merge o escala pe drum. Insa chiar si cu distanta mare......Grecia are un farmec al ei pentru care merita sa faci niste km. Deci nu o sterge de pe lista doar prin prisma distantei. This post has been edited by vallixx: 12 Sep 2016, 15:16 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
VladSoare |
![]()
|
Nu, n-o șterg de pe listă. O șterg doar de pe lista de mers cu mașina. Cînd o să merg, o să merg cu avionul.
Spre Halkidiki, Google Maps îmi zice 9 ore în condiții ideale, fără trafic, fără opriri. E prea mult pentru o singură tranșă, mai ales cu copiii. Nu rezistă atîta. Nici n-aș încerca să-i forțez să reziste atîta. Deci pauză, obligatoriu. Așa că mai degrabă aș lua-o spre Viena, că-i tot aia, fac o escală la Timișoara și a doua zi am în față numai autostrăzi. Iar odată ajuns în Viena se deschid perspective nenumărate: Bratislava, Praga, Salzburg, Italia, Bavaria... locuri unde merită să ai mașina la dispoziție. Ca să stau pe plajă în Grecia sau să mă plimb cu vaporașul nu-mi trebuie mașină. This post has been edited by VladSoare: 12 Sep 2016, 15:46 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
8 ore din Bucuresti pana la ferry (Keramoti). O oprire pt motorina si pipi
![]() |
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
vallixx |
![]()
|
Exceptand Italia, la niciuna de mai sus nu te duci la mare.
Iar in Italia e cam ca in Romania, preturi maricele la conditii si servicii proaste si preturi nesimtite la servicii si conditii decente. Sau poate am avut eu ghinion..... in doua cazuri. Pana in Halkidiki cam faci 10 ore lejereanu. Insa nu va mai tine extrem de mult pentru ca bulgarii se misca si kilometrii de autostrazi se sporesc de la an la an. Cand va fi autostrada de la Ruse...sau lnaga Ruse macar, pana inspre Blagoevgrad cu trecere pe centura Sofia....sa vezi cum nu mai e deloc departe Grecia. Iar autostrada asta chiar nu e utoppie cum e in Romania, ci chiar se lucreaza la ea. In Thassos poti ajunge si mai repede de 8 ore daca esti dispus sa risti niste amenzi de viteza la BG si pe autostrada in GR. ![]() This post has been edited by vallixx: 12 Sep 2016, 15:51 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 12 Sep 2016, 16:49) Iar in Italia e cam ca in Romania, preturi maricele la conditii si servicii proaste si preturi nesimtite la servicii si conditii decente. Cam așa e. Dar țara-i frumoasă rău. Merită efortul. ![]() Mă refer la țara în sine, nu la litoral. Litoralul pînă la urmă e același peste tot, doar nisip, apă și tonete cu băuturi. Cînd înoți nu simți că apa e italienească sau românească. Deci nu prea văd de ce m-aș duce în Italia la mare. Vorba reclamei, avem ciocolată și aici, în Elveția. ![]() În schimb restul Italiei e... wow! ![]() This post has been edited by VladSoare: 12 Sep 2016, 16:00 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.337 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Anul asta am mers pe Sithonia cu masina ... 1100 km din Cluj ... la dus am facut pauza in Bulgaria, la vrei 150 km de granita cu Grecia , iar la intors in Skopie ... am vrut sa vizitam orasul si a meritat pe deplin ... apoi Skopie-Cluj 780 km i-am facut in 10 ore .. cu pauza de mancare cu tot ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(VladSoare @ 12 Sep 2016, 15:56) Ba da, ca aia italieneasca e mai sarata. ![]() Insa ca mers la mare....intre Italia si Grecia....cu ochii inchisi as alege Grecia. As alege Grecia si in detrimentul BG exclusiv pentru plaja, mare, albastru, ....etc. Insa din multe alte motive am ales BG (de cel putin doua ori deja) si nu am regretat, insa conteaza foarte mult unde anume in BG te duci. In Grecia e ceva mai putin important unde te duci, gasesti cam tot aia, diferentele dintre anumite zone nu sunt excesiv de mari. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
12 ore de condus pana in port la Igoumenitsa si apoi 1.40 ore cu ferry nu e mult
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
luck33ro |
![]()
|
12 ore de condus +asteptat in vami, pentru un sofer, in conditiile date sunt f. multe - Nici tiristii nu au voie sa faca asta
![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
Dupa mintea mea, si fara pretentia ca am dreptate, pentru costa vestica sau jumatatea sudica a Greciei exista optiunea unei opriri intermediare intre RO si destinatia finala din Grecia.
Tocmai in ideea asta am mai pus cateva vorbe si mai multe poze despre Ioanina, Edessa, Veria sau Drama. Toate mi s-au parut niste locuri OK de-o oprire intermediara de-o noapte spre sau dinspre Grecia (mai putin Ioanina care merita o zi plina pentru vizitat). Plus ca mergi relaxat, fara nicio graba si fara sa fie nevoie sa conduci foarte mult. Cat despre comparatii Grecia vs Italia sau Austria chiar nu le vad rostul si sper ca acesta discutie inutila sa nu se dezvolte. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 12 Sep 2016, 15:40) Nu, n-o șterg de pe listă. O șterg doar de pe lista de mers cu mașina. Cînd o să merg, o să merg cu avionul. Spre Halkidiki, Google Maps îmi zice 9 ore în condiții ideale, fără trafic, fără opriri. E prea mult pentru o singură tranșă, mai ales cu copiii. Nu rezistă atîta. Nici n-aș încerca să-i forțez să reziste atîta. Deci pauză, obligatoriu. Ca să stau pe plajă în Grecia sau să mă plimb cu vaporașul nu-mi trebuie mașină. Depinde de cum iti obisnuiesti copiii. Sau de câte jocuri noi ai pe tableta ![]() QUOTE(VladSoare @ 12 Sep 2016, 15:56) Mă refer la țara în sine, nu la litoral. Litoralul pînă la urmă e același peste tot, doar nisip, apă și tonete cu băuturi. Nu e chiar asa, ai diferente de litoral chiar si in Grecia. Oricum dupa cum se misca bulgarii la capitolul autostrazi, va fi mai usor de ajuns in Grecia cu masina. Daca termina si grecii Ioania Odos, va fi chiar parfum. This post has been edited by Diac: 13 Sep 2016, 11:48 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 12 Sep 2016, 14:35) Pai asa si altii stiu ce prefera. Daca vreau sa ma odihnesc si sa ma relaxez, eu prefer plaje frumoase, soare, ape limpezi si sarate, sa plutesc 2 ore ca busteanul ![]() QUOTE(VladSoare @ 12 Sep 2016, 15:40) Nu, n-o șterg de pe listă. O șterg doar de pe lista de mers cu mașina. Cînd o să merg, o să merg cu avionul. Spre Halkidiki, Google Maps îmi zice 9 ore în condiții ideale, fără trafic, fără opriri. E prea mult pentru o singură tranșă, mai ales cu copiii. Nu rezistă atîta. Nici n-aș încerca să-i forțez să reziste atîta. Deci pauză, obligatoriu. Așa că mai degrabă aș lua-o spre Viena, că-i tot aia, fac o escală la Timișoara și a doua zi am în față numai autostrăzi. Iar odată ajuns în Viena se deschid perspective nenumărate: Bratislava, Praga, Salzburg, Italia, Bavaria... locuri unde merită să ai mașina la dispoziție. Ca să stau pe plajă în Grecia sau să mă plimb cu vaporașul nu-mi trebuie mașină. Comparatia chiar e deplasata. Depinde ce vrei sa vezi. Eu ma gandesc ca intr-un loc cu istoria Greciei chiar ai ceva de vazut, mai mult decat plaje, asa ca eu cred ca e buna masina si in Grecia. ![]() QUOTE(VladSoare @ 12 Sep 2016, 15:56) Litoralul pînă la urmă e același peste tot, doar nisip, apă și tonete cu băuturi. Cînd înoți nu simți că apa e italienească sau românească. Zici? ![]() Cat despre rezistenta copiilor la drum lung, eu fac in felul urmator: umplu cu bagajele cu haine spatiul dintre scaunele din fata si bancheta. Rezulta un pat in care dorm de n-au aer. Daca e noapte dorm si mai bine. Mai bine ne oprim aici. Gibonu are dreptate. ![]() This post has been edited by Dan73: 15 Sep 2016, 11:37 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cj98czh |
![]()
|
Tu te cam risti cu copii aia care dorm pe bancheta fara centuri in caz de accident ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ce e cu balastiera aia acolo ? E pentru saracii aia cu yahturi care vin sa-si ia pietris ?
|
--------------------
**
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
pai altfel tre sa ne luam multivan, sa le facem paturi scaunele si sa i legam de banchete...
si eu l em facut pat pana in Grecia si a fost f ok pt ei, doar mare atentie la drum! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Degeaba atentie ca vine unul de l am gasit eu pe drum mai acum o luna de mi a facut sedanul hatchback!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:56 |