Aer condiționat nefuncțional, Fisură conducta de înaltă presiune - ce e de făcut?
![]() ![]() ![]() |
Aer condiționat nefuncțional, Fisură conducta de înaltă presiune - ce e de făcut?
raduborza |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 January 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Logan Diesel
Laureate
2005
- ?
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Care conducta de inalta presiune a crapat? Vezi pe aici
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
raduborza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 January 06 From: București ![]() |
Din ce mi-a explicat meșterul forma conductei pare a fi asta. M-am uitat și eu cu ochelarii speciali și era fisura pe bucata de conductă care intră din compartimentul motorului în habitaclu (dacă aș avea schema traseelor AC bănuiesc că aș putea-o identifica).
This post has been edited by raduborza: 8 Aug 2012, 18:43 |
--------------------
Logan Diesel
Laureate
2005
- ?
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
aha, cauta cod reper 6001551247 si vezi cel mai bun pret.
uite schema This post has been edited by vi_escu: 8 Aug 2012, 19:54 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
raduborza |
![]()
|
Să înțeleg că nu e prea sigur sa iau piesa de la sh sau dezasamblări?
|
--------------------
Logan Diesel
Laureate
2005
- ?
|
|
vi_escu |
![]()
|
Ti-am pus schema. Ba o poti lua daca ai cum sa o verifici.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
raduborza |
![]()
|
Aha, mersi mult! Ai cumva idee de un service (în București sau în jur) ceva mai profesioniști cu partea de AC? Ăia de la AutoMarcus păreau cam aerieni cu treburile astea deși sînt certificați de Dacia (a trebuit să insist eu să caute o fisură că ei ziceau că e ok, că probabil nu mai are freon).
This post has been edited by raduborza: 8 Aug 2012, 20:05 |
--------------------
Logan Diesel
Laureate
2005
- ?
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
vb si cu cristi e nr lui pus pe tpicul sticky de aer conditionat
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
stai linistit cu automarcus , am fost la ei sa fac revizia la gpl , nu mi-au strins bine colierele de la filtru gpl faza gazoasa si scapa pe acolo gaz
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Cand aveam loganul de servici s-a fisurat o conducta de genul asta chiar la iesirea din compresor. S-a fisurat langa capul acela ce intra in compresor. Au taiat baietii capatul acela jos si au sudat unul nou in locul lui. Masina circula si azi, ac merge si a fost facut de vreo 2 ani. De atunci masina a facut cam 100kkm.
Demonteaza conducta cu pricina si du-te la un atelier specializat in sudura nu in reparatii auto. Si aia ce mi-au raparat-o tot asa au facut, ua cautat un atelier care se ocupa doar de suduri si au aprate profesionale. Reparatia a fost 120 de lei + incarcatul cu freon. This post has been edited by cielo99: 12 Aug 2012, 13:51 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
drogas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 February 12 ![]() |
se sudeaza cu argon, depinde mult de zona in care s-a fisurat, sa permita accesul facil, de exemplu nu se poate suda langa un filet ...
Am intalnit cazuri in care reparatia nu a tinut, nici la conducte si nici la vaporizator( aici e tab la subtire si nu prea ai ce sa ii faci) |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Pai langa filet se schimba bucata de teava de langa filet. Asa era la mine si au taiat vreo 5 cm de teava si au cumparat nu stiu de unde doar bucatica aia, si era noua bucata nu SH. Dar sudura nu au facut-o la service ci au mers in alta parte desi este un service destul de mare unde am fost eu.
Se pare ca sunt capete dinastea de vanzare noi dar trebuie sa sti pe unde sa cauti. LE: decat sa dau 700 pe o teava mai bine vi la Cluj si te duc la aia ce mi-au facut-o si mie ca iesi mai ieftin cu tot cu drum desi sunt sigur ca si in Bucuresti gasesti un service dinasta. This post has been edited by cielo99: 13 Aug 2012, 08:30 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 09:54 |