Austria
![]() ![]() ![]() |
Austria
Gaby |
![]()
|
||
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|||
nca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 July 08 ![]() |
Merci, asta o stiam deja. Anul trecut am cumparat vigneta pentru Ungaria de pe internet ca sa nu mai cumpar din frontiera. Bineinteles ca mi-am tiparit confirmarea de plata de la unguri. Chestia este ca cenzuratii aia aroganti de austrieci inca nu au facut un sistem electronic de plata a vignetei. La unguri poti plati si prin sms. Asta-i chestia, speram ca dupa un an sa vad vreo imbunatatire.
|
--------------------
FIAT
BRAVO
2008 Emotion 1,4 T-Jet 120CP
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
cumva va cade ceva daca intrati la Shell-ul din Nickelsdorf (imediat dupa fosta vama) si va luati vigneta cu 7,7 E pentru 10 zile? Si nu uitati sa o lipiti pe interiorul parbrizului ulterior....
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
GIGI2009 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 July 09 ![]() |
Luna aceasta o sa merg in zona Salzburg(Eben im pogau,60km sud).Vreau sa vizitez urmatoarele obiective:pestera de gheata Eisriesenwelt,cascadele Gollinger,mina de sare Hallein, cuibul vulturilor Berchtesgaden(Germania,resedinta lui hitler), fortareata Hohensalzburg, fortareata Hohenwerfen,castelul Manterndorf, cascada Krimml, ghetarul Grossglockner, barajele de la kaprun.
Vin cu rugamintea la cunoscatori sa ma ajute cu informatii, eventual directionari catre linkuri in lb.romana, despre aceste obiective.Care sunt reducerile date de salzburgerland card?Merita achizitionat?Ce inseamna ticket family si cine intra in el? m Multumesc anticipat. |
--------------------
renault
renault clio
2003/symbol
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
@nca
Poti sa o iei si de la MOL-ul de dinainte de vama cu Austria ... This post has been edited by Gaby: 12 Jul 2009, 20:49 |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
(Mel Brooks) |
|
giony |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 14 August 07 ![]() |
Mamaaaa! Va salut pe toti...ma dau si eu jos din copac...ca multe mai stiti si ne informati .Uite ca a venit timpul si plec cu sotia in Austria si Italia - 6 zile si 6 zile. Multe le-am citit pe ici pe colo. Cel mai greu imi vine cu cazarea -mai ieftina si nu neaparat in oras , in centru , ba chiar prefer la marginea acestora - ce mi-o doresc . As innopta 1-2 zile la Viena,1-2 la Salszburg si 2 la Insbruck . In Italia 3-4 la Roma si 2-3 pe langa Insula Capri . Cazarea este cam singura mea necunoscuta pentru care va rog sa ma ajutati .
This post has been edited by giony: 12 Jul 2009, 21:24 |
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006
|
|
Gorbaciov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 28 July 07 ![]() |
Giony,
uite aici: Vienna: http://www.wienerwald-urlaub.at/schober/ (foarte fain, la 10 Km de Viena) Salzburg: http://www.mondseeland.org/wiesinger.html (30 EUR/noapte, apartament cu bucatarie, la 30 Km de Salzburg) Innsbruck: http://www.pensionpaula.at (cea mai bine pozitionata pensiune din Innsbruck, o stiu de 10 ani, am state vechi acolo....totul e perfect!) |
--------------------
Citroen
C5
2007/Elegance
- B-01-DRC
|
|
danadrian2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 July 09 ![]() |
Doresc sa merg in octombrie in Salzburg , Rauris sau Zell Am See.Va rog sa mi spuneti daca pot gasi la fata locului cazare comvenabila cu hb in aceasta perioada a anului
|
--------------------
renault
clio
2006
|
|
Gaby |
![]()
|
In Rauris iti recomand sa stai la Pensiunea GRIMMING. Merita cu prisosinta.
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
(Mel Brooks) |
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
@gioni
Anul trecut am stat 2 nopti la Viena apoi in drum spre Franta am stat o noapte in Bregenz, desi nu era in plan. Am ajuns pe la 9, la prima pens. nu aveau camere dar ne-au trimis la alta unde am stat excelent cu 60 E, mic dejun inclus- all-inclusive. Totul pe loc. Si cu 2 copii. Nu-ti face atatea probleme cel mai greu e sa pleci de acasa. In rest toti abia asteapta sa-ti ia banii. This post has been edited by drrond: 16 Jul 2009, 11:19 |
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum ti-a spus si Gaby mergi in Rauris La Grimming. Ofera super conditii. Eu m-am intors acum 2 saptamani de acolo a fost o vacanta excelenta.
Detalii: http://www.gh-grimming.at/index_e.html QUOTE(danadrian2006 @ 13 Jul 2009, 17:38) Doresc sa merg in octombrie in Salzburg , Rauris sau Zell Am See.Va rog sa mi spuneti daca pot gasi la fata locului cazare comvenabila cu hb in aceasta perioada a anului |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
adnana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 2 November 07 From: Viena, Austria ![]() |
M-am intors ieri din Austria, de la pensiunea d-lui Lucian !
Toate la superlativ ! Informatii pana la ultimul amanunt despre locatii, parcari, se ofera gratuit GPS. Servicii ireprosabile Ma intorc cu siguranta in luna august ! Cu deosebita consideratiune, adnana |
--------------------
VW Passat Variant
1,9 TDI
2003, Cazare ieftina Viena : http://austriacazare.ro/
Cazare Viena : http://cazare-viena.blogspot.com/ HP iPAQ 31X, iGO 8.3.4.117940, skin GJ6.15p_da |
|
will |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 16 October 07 ![]() |
pentru cazare Rauris:
1 comfortable ***apartment – for 4 persons in ours 50 m away *** guesthouse " Lydia " at a price of € 49.00 per day + endcleaning Euro 34,00 one more + local rate Euro 1,10 pro person per night pension.christa@rauris.net www.rauris.net/pension.christa |
--------------------
Renault
Megane
2007 /1,5 dci 85 cp/luxe privilege
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Salut
Este posibil,(inca mai fac calcule...) ca in perioada 17 -21 august sa ajung la Viena pentru 2 / 3 nopti si la Rauris tot asa 2 /3 nopti . Iesirea pe la Nadlac, intoarcere Oradea (Felix ...) La Viena as opta pentru pensiunea Lucinel , (daca sunt locuri…), iar in Rauris nu m-am hotarat, dar Pensiunea Christa mi se pare OK. Suntem 3 persoane , eu , sotia si fiul de 14 ani. |
--------------------
.
.
.
|
|
will |
![]()
|
ptr mih95
Am stat anul trcut la Christa si pot sa-ti spun ca este super . Ai apartamentul utilat cu tot ce vrei . Din pacate eu nu pot ajunge anul acesta . Si inca ceva . Nu rata o baie in piscina din localitate . Vezi ca se vede piscina chiar de pe terasa Christa . Eu unul personal nu am vazut pana acuma o asemenea piscina . Are chiar si pentru copii tuburi gen watermagic . o senzatie ciudata . faci baie si vezi crestele muntilor acoperite cu zapada . Si ptr copil iti recomand sa-l duci la cativa km (nu multi ) spre munte sa-l faci cautator de aur . Ii da si certificat de cautator si culmea vei observa ca si gaseste aur . MERITA 30 Jul 2009, 07:02: Rugaminte . As dori sa ajung la Viena de la granita cu Ungaria mergand NU pe autostrada . Este nevoie de vigneta si pe drumurile nationale ? Pana ieri eram convins ca se poate dar acum nu prea mai sunt . Am primit o informatie ca si pe drumurile nationale ar fi nevoie de vigneta . Poate cineva sa-mi confirme daca este nevoie sau nu este ? Va rog . This post has been edited by will: 30 Jul 2009, 07:02 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu este nevoie de vigneta daca nu folosesti autostrada.
La intrarea in Austria, din parcarea unde luai vigneta faci dreapta spre Nikelsdorf. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
will |
![]()
|
RUGAMINTE
Poate cineva sa ma ajute cu o cazare ieftina in apropiere de Parndorf ? Va rog . La Lucinel nu se poate in perioada in care doresc eu sa fac rezervare . Va multumesc . 3 Aug 2009, 14:25: Rugaminte . Ma puteti ajuta cu nume de pensiuni din zona Parndorf ? La Lucinel nu se poate cand ajung in zona . Va multumesc This post has been edited by will: 3 Aug 2009, 14:25 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Lucinel? ... nu e pensiunea care cand are agenda plina nu mai rapsunde la cererile de oferta si face oamenii sa piarda timpul in loc sa caute alte locuri de cazare?
exista ceva moteluri pe ruta budapesta-viena-salzburg, asa mai pe marginea autostrazii sa dorm si eu o noapte? cam pe la cat e camera? multumesc This post has been edited by crisolro: 3 Aug 2009, 14:39 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
LA granita dintre Ungaria si Austria:
http://www.paprika-csarda-hotel.hu/index.php?nyelv=ro QUOTE(crisolro @ 3 Aug 2009, 15:37) Lucinel? ... nu e pensiunea care cand are agenda plina nu mai rapsunde la cererile de oferta si face oamenii sa piarda timpul in loc sa caute alte locuri de cazare? exista ceva moteluri pe ruta budapesta-viena-salzburg, asa mai pe marginea autostrazii sa dorm si eu o noapte? cam pe la cat e camera? multumesc |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc!
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar Paprika este cea mai buna solutie, pret decent cu mic dejun bogat inclus, conditii excelente, parcare gratis. Vezi ca in week-end au pret cu 10e mai mult fata de duminica-joi. O alta varianta de luat in calcul este Ibis Gyor, dar te abati un pic in oras.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
assilein |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 December 08 ![]() |
![]() Lucrez de peste 22 de ani in hotelerie si turism , aici in Austria , si respect fiecare persoana in parte , nu doar pe cei cazati deja la pensiune , daca asta vrei sa "subliniezi " Pe site-ul nostru este mentionat si un nr. de telefon +43 664 926 1000 unde se poate face un apel scurt sau da un beep , EU SUN INAPOI IN TOATA LUMEA INDIFERENT DE CONTINENT ...Deci cine doreste un raspuns sau vrea sa se intereseze daca o rezervare este posibila intr-o anumita perioadä , poate afla IMEDIAT ... gratis ... doar un beep este suficient , acel numar va fi re-apelat in cel mai scurt timp de mine . Daca mai treci vreodata prin Viena te invit sa fii oaspetele meu la un pahar de vin ... ![]() Lucian Asandi Vienna International Hotel & Groups Privat Pensiunea Lucinel |
--------------------
renault
megane
1998 scenic
- BL-786 bM [URL=http://www.cazare-austria.ro]Pensiunea LUCINEL[/URL]
[EMAIL]office@cazare-austria.ro[/EMAIL] +43 664 926 1000 |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
o sa vin eu pe 16-18 august si beau eu vinul lui crisolo
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
Eu am stat la Gyor la hotel Weldi cu 70 euro camera tripla cu mic dejun o noapte, si mi s-a parut execlent. Pe 17.07.2009. E super curat, parcare gratis in curte, liniste si tot ce mai vrei. Mic dejun cu toate cele proaspete, din belsug si cafea facuta pe loc la dozator foarte buna. In Viena am stat la hotel Lucia cu 99 euro camera tripla, la fel super curat, mancare din belsug, personal cu cunostinte de engleza mai bune ca ale mele, si maxim 2-3 km de toate obiectivele turistice importante ale Vienei. Am stat acolo 2 zile in iulie. Se poate parca gratuit in apropierea hotelului cu putin curaj. Pe urma 3 nopti la Kaprun, acolo am avut la o pensiune rezervat cu 27 euro pe noapte de persoana, frumos si acolo cu singura diferenta ca iti dadea la micul dejun doar cate 2 felii de salam,sunca,cascaval si un cub de unt si cafea sau ceai plus cereale si alte prostioare. Specific partea cu mic dejunul pentru cei care conteaza asta, si eu am mancat cat a intrat in mine ca sa nu mai pierd pe urma ziua cu cautatul de restaurante. Unde am fost eu pe acolo si se merita vizitat? Barajele din Kaprun, Cascada Krimml, Gossglockner si multe altele pe care nu le-am vizitat. Stau la dispozitia oricui vrea mai multe informatii, am o mica colectie de pdf-uri cu informatii despre Austria si Budapesta. Am trecut si prin Budapesta, am ajuns la 10 seara si am gasit cazare doar la preturi nesimtit de mari peste 100 euro camera tripla si parcare de la 10 seara pana dimineata 9 euro la Ibis Aero, asa ca am continuat drumul spre casa si am reusit sa fac peste 1300 km in 2 zile de condus continuu, in astea 2 zile am facut Gossglockner-ul si inca 200 km+ de serpentine. La capitolul mancare: am mancat la Viena cu 3.5 euro snitzel dar de pui cu cartofi prajiti la fastfood, pizza diametru 30 cm cu 3,5 euro din care se satura 2 oameni (fete
![]() |
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|
will |
![]()
|
ptr SOLIDU
La capitolul mancare: am mancat la Viena cu 3.5 euro snitzel dar de pui cu cartofi prajiti la fastfood, pizza diametru 30 cm cu 3,5 euro din care se satura 2 oameni (fete ) Unde ai gasit tu in Viena preturile astea ca sunt si eu curios ? Da-mi un reper sau denumirea localurilor . |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
Am uitat sa precizez ca eu vroiam sa mananc si eu un snitel adevarat "vienez" adica de vita si eventual cu salata aia faimoasa de cartofi. Am mancat anul trecut in viena prin centru cu 10 euro snitel cu salata aia de cartofi la cuptor asa, dar nu mai stiu unde ca ne-a dus ghidul. Acum, la obiect, nu stiu cum ii zicea la localul ala dar era fastfood si ca reper e pe langa hotelul Lucia unde am stat, si am vazut chiar 2-3 localuri care aveau preturi asemanatoare pe langa hotelul asta. Intersectia strada Huglgasse cu strada Marzstrasse(m-am uitat acum cu Norc) si localul se numeste "Kral kebab pizzahaus" sau asa ceva si mai e si grill nustiu cum pe acolo si "Snitzel Max" care cum spuneam au preturi asemanatoare, chiar la fel..
|
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|
giony |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 14 August 07 ![]() |
Gata concediu pe 2009. Nu va spun tot ci doar ce v-ar interesa.Eu sant bolnav de cunoastere,aventura,suspans drept ptr. care am plecat intr-un circuit:Ungaria(Budapesta)-Austria(Viena,Salzburg,Insbruck si imprejurimile acestora),Germania(Castelele Bavareze)-Roma(partea turistica)-Venetia(partea turistica).Total 5900 km in 12 zile.Impresii generale,personale.ar fi:Budapesta desi galagioasa este foarte frumoasa si pregatita sa fie vizitata.In Austria si Germania se schimba total lucrurile:tari de vis(in Austria excluzand culoarele pe unde trec romanii care lucreaza,fac trafic etc,prin alte tari).Tari de pe alta planeta.Pentru tine ca turist si pentru banii care tu ii platesti,acestia muncesc si o fac cu placere si raspundere.Tari ca in basme.Toata viata lor este calculata si programata - bun simt,raspundere,profesionalism,buna dispozitie.Daca cheltui la ei 10 euro pentru ceva,atunci fii sigur ca acestia consuma 9 euro jumate pentru acel lucru.Tot ce fac si ce gasesti la ei este la superlativ.Salzburg si Insbruck cu imprejurimile sant de mii de ori mai frumoase decat pliante,internet.Informatii de nota 10 si gratuitati peste tot.Este o tara foarte ieftina pentru turism!Costa 7 euro autostrada pe 10 zile,2persoane+masina+cort la camping 23 euro(conditii super-nu doar ca te lasa sa pui cortul), 45-50 euro cazare+mic dejun inclus 2 pers. la motel(gasesti daca te abati de pe autostrada-in 20-30 min esti sub dus)..O liniste si o frumusete demna de cartea recordurilor.In Italia se schimba treaba,este o tara foarte frumoasa in ceea ce priveste turismul si mai exact obiectivele bine cunoscute la nivel mondial.Insa in afara de acest lucru nu te asteapta nimic! Mizerie,vagabonzi,hoti,galagieee,sarlatanie,scumpe toate la o calitate indoielnica,toti pusi pe scos bani cat mai repede si usor.Foarte scumpa tara-vii nauc de cap de acolo.Autostrada este 110 euro-pe 900-1000 km si 2 parcari.Daca o iei pe strazi normale...nu mai ajungi intreg,si rele si lungi,grele.Traficul infernal pe oriunde ai trece,blocaje peste tot de stai cu orele,jale!Masinile mai toate lovite,pute a hoit peste tot.Daca poti sa te controlezi si sa te mentii calm si sa urmaresti doar partea de turism,poti trece mai usor.Te simti mereu urmarit,suspectat,incoltit...acum zici ca patesti ceva.Ca obiective,inafara de centrele turistice ale oraselor prin care am trecut,am fost la Cascada Krimmler(2 euro/pers-4-5 euro/zi parcarea),Minele de sare(16 euro/pers-4,5 euro parcarea/zi si Pestera de Gheata la Halmstatt,Ghetarul Grossglockner(28 euro/masina),Soseaua alpina peste munti la peste 3500m unde fumegaiau si ambreiajul la urcare si franele la coborare,lacuri superbe,lebede care iti mananca din mana la malul lacului...In Italia sa va paziti lucrurile de valoare,nu parcati masina in locuri retrase,in Germania si Austria o poti lasa si deschisa,oriunde.In Italia cca 20% din punctele turistice de interes sant cu plata(12 euro/pers la Coloseum,16 euro la Vatican),in rest sant gratis.La Venetia parcarea 23-28 euro/zi sau 3-4/ora pana in 6 ore,la Roma 3-4 euro/ora,la Salzburg si Insbruck parcarea e cca 2-3 euro/ora dar gasesti in siguranta si fara plata ca de fapt in toata Austria si Germania,intrarea la obiective cca 8 euro/pers.Pe autostrada daca mergi nu gasesti cazare si supermarchete sau mall-uri,trebuie sa iesi in apropierea localitatilor mai mari.Iar cu Lucian(pensiunea Lucinel) intradevar ceva nu este in ordine - este OM,singurul regret a fost ca nu am avut in plan sa-i fiu oaspete mai mult timp.
This post has been edited by giony: 6 Aug 2009, 15:49 |
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Confirm cele spuse mai sus si eu am vizitat cam acelias zone si impresiile sunt la fel.Italia este o tara frumoasa dar merge la fix povestea cu pacat ca este locuita!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cazare ieftina si buna in zona zillertal arena / zell am ziller - pt ski la iarna?
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
adnana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 2 November 07 From: Viena, Austria ![]() |
Dupa cum v-am promis m-am intors la pensiunea d-lui Lucian pentru a 2-a oara in aceasta vara !
Nimic neschimbat : Toate la superlativ ! Informatii pana la ultimul amanunt despre locatii, parcari, se ofera gratuit GPS. Servicii ireprosabile! Mai nou, a lărgit oferta serviciilor , prin preluarea managementului de cazări la hotelul EURO HOTEL *** VIENA http://eurohotel-vienna-airport.h-rsv.com/ din orasul Fischamend , la citeva minute de Pensiunea Mama www.cazare-austria.ro , in directia Viena si la ARION HOTEL www.arion-hotels.com in orasul Schwechat . D-le Lucian, toate cele bune ! Cu deosebita consideratiune, adnana |
--------------------
VW Passat Variant
1,9 TDI
2003, Cazare ieftina Viena : http://austriacazare.ro/
Cazare Viena : http://cazare-viena.blogspot.com/ HP iPAQ 31X, iGO 8.3.4.117940, skin GJ6.15p_da |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:44 |