Inmatriculare auto, imposibil cred
![]() ![]() ![]() |
Inmatriculare auto, imposibil cred
Alex4u |
![]()
|
||
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
||
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
te urci in masina cu el si il insotesti si nu dai actele din mana decat la ghiseu - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
claudyyu89 |
![]()
|
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
nu-i da nimic.. sa-si plateasca amenzile si impozitul. Intre timp circula asa cu masina ca n-are ce sa-ti faca.. daca te da la politie prezinti motivul pt care nu poti inscrie masina si totul se intoarce impotriva primului proprietar.
This post has been edited by claudyyu89: 10 Aug 2012, 22:17 |
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Sau si mai simplu !
Pe tine te intereseaza sa iti inmatriculezi masina (ca sa fie pe numele tau nu sa circuli cu ea asa) Vorbeste cu un avocat si da-l in judecata. Cand o sa ii ajunga citatia acasa o sa se cace pe el si o sa faca tot posibilul sa iti dea ce ai nevoie pentru a inmatricula masina. Eu asa as face. PS. avand in vedere ca o sa castigi procesul poti cere sa ti se platesca cheltuielile de judecata si despagubire din cauza ca ai pierdut atata timp. This post has been edited by postasu: 11 Aug 2012, 06:53 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(argon @ 11 Aug 2012, 10:41) Acolo nu stiam toate detaliile...le-am aflat pe parcurs ..pe cat mergeam la brasov la politie sau la ploiesti la circa financiara aflam cate "o piesa" din puzzle..care este destul de incurcat..da instanta cred ca ramane cea mai buna solutie.. |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
claudyyu89 |
![]()
|
![]() Membru XXL Group: Members Posts: 168 Joined: 2 November 10 From: M A R T E ![]() |
QUOTE(postasu @ 11 Aug 2012, 06:50) Sau si mai simplu ! Pe tine te intereseaza sa iti inmatriculezi masina (ca sa fie pe numele tau nu sa circuli cu ea asa) Vorbeste cu un avocat si da-l in judecata. Cand o sa ii ajunga citatia acasa o sa se cace pe el si o sa faca tot posibilul sa iti dea ce ai nevoie pentru a inmatricula masina. Eu asa as face. PS. avand in vedere ca o sa castigi procesul poti cere sa ti se platesca cheltuielile de judecata si despagubire din cauza ca ai pierdut atata timp. si cat dureaza procesul 1 an .. 2 ? e complicata treaba si cu procesul |
--------------------
Audi
A4
Limuzina 1,6 ; 101 cp. Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce combinatie!!!
eu nu am inteles de ce ai luat masina fara sa ai toate actele bune!~ |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
sa vezi ce surpriza o sa aiba Vasile cand va vrea sa-si inmatriculeze masina...
|
-------------------- |
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
daca nu va rezolva luna asta probabil o sa trebuiasca sa plateaasca si taxa de prima vanzare.
Da-l frate in judecata ! cat dureaza (asta e) dar ceri dupa bani de pe el de te plictisesti . Si daca din septembrie se baga taxa de prima vanzare tu macar avea procesul deschis si nu te incadrezi in aceeasi categorie. Bafta |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
Alex4u |
![]()
|
QUOTE(postasu @ 13 Aug 2012, 07:35) daca nu va rezolva luna asta probabil o sa trebuiasca sa plateaasca si taxa de prima vanzare. Da-l frate in judecata ! cat dureaza (asta e) dar ceri dupa bani de pe el de te plictisesti . Si daca din septembrie se baga taxa de prima vanzare tu macar avea procesul deschis si nu te incadrezi in aceeasi categorie. Bafta Pai la masina s-a platit odata taxa de prima inmatriculare in 2009 cand a intrat in tara trebuie platita iar? ![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu, vor sa aplice ceva de genul masinilor pentru care nu a fost platita taxa de inmatriculare (vor ca la prima vanzare sa fie platita).
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
postasu |
![]()
|
Daca s-a platit taxa e ok.
Verifica ca nu cumva omul sa isi fi recuperat bani. Daca si-a recuperat bani pe taxa o sa platesti tu taxa de prima vanzare. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:17 |