DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dezamagire Dacia Logan

mpatru
post 17 Aug 2012, 11:47
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Sa fim seriosi, cati dintre noi purtam centurile de siguranta pe locurile din spate si in oras sau centura.

17 Aug 2012, 11:48:
Am mai verificat doua masini de la firma si plasele sunt ok.

This post has been edited by mpatru: 17 Aug 2012, 11:48

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jcdenton
post 17 Aug 2012, 11:57
Post #32

Membru

From: Bucuresti

QUOTE(mpatru @ 17 Aug 2012, 11:47)
Sa fim seriosi, cati dintre noi purtam centurile de siguranta pe locurile din spate si in oras sau centura.
*

Coane, eu o port ca imi place viata. Fiecare cu alegerea lui.

--------------------
Dacia Logan Laureate 2010
+
bobo77
post 17 Aug 2012, 22:05
Post #33

...........................

From: Mangalia

Topicul numai de probleme tehnice nu este...

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
cielo99
post 19 Aug 2012, 06:37
Post #34

Membru autentic

De ce si-ar face Dacia probleme pentru siguranta pasagerilor, cand pasagerii nu-si fac probleme pentru siguranta lor si refuza sa poarte centura? Cred ca ar trebui sa vina masina din fabrica cu o persoana care sa umble dpa voi sa va puna centurile.
Ca idee, in 2009 am avut un accident in care eu cu un Logan am intrat din lateral cu 70-80 km/h in alt logan care a derapat si s-a intors de-a latul in fata mea, trecand de pe banda1 pe care circulam eu pe benda2 si lovind parapetul dintre sensurile de mers. Estimez ca aveam 70-80 pentru ca aveam 110 la intrarea in curba si am franat cat am putut si am frecat parapetul sa minimizez impactul. Eu eram singur iar in celalalt erau 3 persoane din care 1 s-a ales cu rani usoare (vanatai) in rest nimeni nimic.Si asta la impact lateral dar cu centurile puse.
Am ajuns la concluzia ca rana sotiei tale e din vina pasagerului nu a masinii.Daca ajugi cumva si tu la concluzia asta sper ca nu vii aici sa ne spui ca nu mai iei sotie romanca. icon_mrgreen.gif

This post has been edited by cielo99: 19 Aug 2012, 06:39

--------------------
Daewoo/Peugeot Cielo/307 1999/gle 2003/break - de cluj
[COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
+
mpatru
post 19 Aug 2012, 13:15
Post #35

Membru incepator

Ce nu ati inteles nici unul dintre dvs, este faptul ca si cu centura pusa, in urma impactului tot se accidenta. Asa ca numai veniti cu chestia "ca mortul e de vina", asa v-ati invatat sa spuneti. In Europa masinile sunt chemate in service daca sunt probleme de securitate. Dar cum se pune problema la noi, din acest motiv ne meritam soarta ca ne complacem, in loc sa lum masuri in acest sens. Din acest motiv nu mai avem valori. Valoarea si legea sunt banii in Romania. Este mai simplu sa critici niste oameni decat sa critici un producator, care este clar ca nu il intereseaza.

--------------------
+
bogdanelkva
post 19 Aug 2012, 15:05
Post #36

/\____/\____/\____/\

From: reghin

Cel mai sigur mijloc de transport pe soselele din Ro este TAB-ul.Abia simti cand treci peste Logan. tongue.gif

--------------------
ford focus facelift tot cu benzina 2009 - MS**---
In goana dupa posturi.
+
abz.iulian
post 19 Aug 2012, 15:08
Post #37

Membru incepator

Dezamagire ca nu a folosit centura..cam asta ar fi titlul topicului.
"chiar am agreat ideea la un moment dat sa achizitionez cu Logan Diesel pentru a merge cu el prin oras"- un diesel e bun pentru drumuri in afara orasului pentru ca ai un consum mic insa in oras depaseste motorizarile pe benzina, mai ales la traficul din Iasi, benzinarul e cel mai indicat pentru oras.

--------------------
Dacia Logan Dacia 1300 2004 LAUREATE/1971
+
BZN
post 19 Aug 2012, 15:09
Post #38

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Vorbesti de lege, sotia ta sigur n-a respectat-o.

Eu am avut acum vreo 3 ani un accident urat, primul meu Logan a ajuns dauna totala. Cf expertizei tehnice s-a stabilit faptul ca in momentul impactului aveam 67km/h, cam tot atat si cel cu care m-am izbit (o Toyota, ajunsa si ea la fie vechi). E, eu n-am avut nimic, in conditiile in care singurul element al caroseriei care nu s-a indoit serios a fost hayonul. Intr-adevar, cei care nu purtau centura au avut nitel de tras, insa nimeni nu s-a gandit sa atace constructorul. Ba chiar au apreciat faptul ca au scapat asa ieftin.

Eu astept inca poza solicitata...

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
CriSTI68
post 19 Aug 2012, 15:52
Post #39

Membru Valvos

QUOTE(bobo77 @ 17 Aug 2012, 23:05)
Topicul numai de probleme tehnice nu este...
*

Trebuie mutat ori la cafenea ori la diverse, ori in sectiunea de vaicareli...

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
bobo77
post 19 Aug 2012, 23:09
Post #40

Se poate inchide de fapt, problema tehnica neexistand...

--------------------
+
roland
post 20 Aug 2012, 08:12
Post #41

Membru autentic

QUOTE(mpatru @ 19 Aug 2012, 13:15)
Ce nu ati inteles nici unul dintre dvs, este faptul ca si cu centura pusa, in urma impactului tot se accidenta.

Pe ce te bazezi? Din punct de vedere tehnic?

--------------------
. . .
+
Squirrel
post 20 Aug 2012, 08:56
Post #42

Captain of Black Pearl™…

From: partea mea: Drum bun!

Constructorul trebuia să monteze și centuri pentru gambe… wink.gif

--------------------
Dacia Duster 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré - RO 44 AWD
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
+
DFA
post 20 Aug 2012, 09:01
Post #43

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

Întrucât nu se dovedește că ar fi o problemă tehnică iar consecințele accidentului au fost amplificate de nepurtarea centurii - care este OBLIGATORIE DE TOȚI OCUPANȚII - , topicul va fi mutat la Diverse.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
slider2
post 20 Aug 2012, 14:06
Post #44

doar membru si atat

QUOTE(mpatru @ 16 Aug 2012, 16:47)
Nu putem trai cu daca. Ar trebui sa scrie in manualul masinii: "Daca va asezati in spate si aveti un eveniment rutier, puteti sa ramaneti infirm sau veti purta protez, daca nu purtati centurile de siguranta pe locurile din spate".
*

Exista lege (deci nu indicatie a producatorului) care spune asta. Ca nu se respecta si nici politia nu prea are chef sa controleze respectarea ei asa cum o face pentru pasagerii din fata asta-i alta problema.

20 Aug 2012, 14:07:
QUOTE(mpatru @ 17 Aug 2012, 11:47)
*

Atunci fii si tu serios cu tema topicului.

This post has been edited by slider2: 20 Aug 2012, 14:07

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
bobo77
post 20 Aug 2012, 22:35
Post #45

Omul este serios, problema este ca nu se stie ce urmareste...

--------------------
+
adiya
post 22 Aug 2012, 20:17
Post #46

Membru autentic

QUOTE(abz.iulian @ 19 Aug 2012, 15:08)
un diesel e bun pentru drumuri in afara orasului pentru ca ai un consum mic insa in oras depaseste motorizarile pe benzina, mai ales la traficul din Iasi, benzinarul e cel mai indicat pentru oras.
*

post-336-1110552475.gif rofl1.gif

--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
+
Marius 77
post 5 Oct 2012, 23:33
Post #47

Membru

[quote=mpatru,16 Aug 2012, 12:15]
In dimineata zilei de 14.08.2012 sotia mea a fost victima unui accident de circulatie, doar prin faptul ca a fost pe locul din spatele soferului.
Nu stiu daca intelegeti dar in urma impactului, sotiei i-a intrat in picior un surub de prindere al scaunului.
Suruburile din scaun sunt foarte periculoase

[quote=mpatru,16 Aug 2012, 16:29]
Inca un ocupant al masinii are probleme deoarece s-a lovit cu capul de tetiera din fata

Inca nu m-am hotarat daca fac plangere penala impotriva celor de la Dacia

Apreciez faptul ca esti atat de protector cu sotia ta. Pana acum probabil sa vindecat si a trecut cu bine peste acest incident. Dar topicul deschis de tine este de domeniul filmelor cu Stan si Bran. Pe ce motiv ai vrut sa faci acea plangere ? Ca masina are scaune ? Daca in locul acelui surub din scaun, era montata din fabrica o lama de cutit, as fi inteles sensul unei plangeri. Sau daca sotia ta statea pe locul din fata si se lovea cu genunchiul in marginea consolei centrale, ai fi facut plangere cu privire la faptul ca nu are consola marginile mai rotunjite ? In acelasi ton cu plangerea ta, ca masina are scaune, raspunsul Dacia ar veni in felul urmator :
" Stimate client, multumim ca ati ales unul din produsele noastre. Ne exprimam regretul pentru cele intamplate. Pe viitor incercati sa nu mai alimentati automobilul dvs. cu Dulcolax. Folositi cu incredere tipul de carburant cu cifra octanica potrivita motorului ce echipeaza automobilul. Cu stima, echipa Dacia. "

[quote=bobo77,20 Aug 2012, 22:35]
Omul este serios, problema este ca nu se stie ce urmareste...

Exista persoane care in loc sa munceasca cinstit, prefera sa stea si sa astepte diferite ocazii prielnice pentru a stoarce bani sub forma de daune, uneori de la persoane fizice, alteori de la diverse firme sau in alte cazuri, de la institutii ale statului. Noi, restul, care muncim si ne platim taxele si impozitele, santem obligati fara voia noastra sa suportam aceste cheltuieli (despagubiri) care se fac din bani publici (in cazul institutiilor de stat). Cu alte cuvinte, unii profita de lacunele sistemului de justitie si castiga bani, iar noi, platim.
Nu acuz initiatorul topicului ca s-ar face vinovat de asa ceva, spun doar ca exista cazuri. Pe autorul topicului il banuiesc numai de o usoara naivitate.

--------------------
Dacia Logan 2006 Prestige 1.6 16V
+
IRONICK
post 8 Oct 2012, 08:36
Post #48

-

From: Romania

Cu alte cuvinte, unii profita de lacunele sistemului de justitie si castiga bani, iar noi, platim. Nu acuz initiatorul topicului ca s-ar face vinovat de asa ceva, spun doar ca exista cazuri. Pe autorul topicului il banuiesc numai de o usoara naivitate.

Iar tu? De firma minune care ascunde ots-uri fata de clienti nu spui nimic? De faptul ca lasa masini pe strada cu luminite de craciun nu spui nimic? De rugina? De scapari de ulei la distributie? Pe tine te banuieste lumea de pupincurism clasic de angajat Dacia/Renault.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Marius 77
post 9 Oct 2012, 11:58
Post #49

Membru

QUOTE(bobo77 @ 19 Aug 2012, 23:09)
Se poate inchide de fapt, problema tehnica neexistand...

Asta ziceam si eu.

QUOTE(IRONICK @ 8 Oct 2012, 08:36)
Iar tu?  Pe tine te banuieste lumea de pupincurism clasic de angajat Dacia/Renault.

Dar tu, iar scrii neintrebat ? Care lume ma banuieste, nu vezi ca esti singurul care comenteaza ? Sau suferi cumva de tulburare disociativa de identitate ( personalitate multipla ) ? Poftim, acum ma vei banui ca sint medic.
Mi-am expus punctul de vedere cu privire la subiectul acestui topic si ma opresc aici dar te invit sa ne balacarim ( asta iti doresti ) in continuare pe topicuri la fel de "interesante".

--------------------
Dacia Logan 2006 Prestige 1.6 16V
+
bobo77
post 9 Oct 2012, 20:51
Post #50

Alo domnu putin respect nu strica. Asa pare ca lucrezi la dacia fara suparare...dar nu vad care-i problema, ce este o rusine acest lucru?

--------------------
+
IRONICK
post 10 Oct 2012, 09:09
Post #51

-

From: Romania

QUOTE(Marius 77 @ 9 Oct 2012, 12:58)
Asta ziceam si eu.
Dar tu, iar scrii neintrebat ? Care lume ma banuieste, nu vezi ca esti singurul care comenteaza ? Sau suferi cumva de tulburare disociativa de identitate ( personalitate multipla ) ? Poftim, acum ma vei banui ca sint medic.
Mi-am expus punctul de vedere cu privire la subiectul acestui topic si ma opresc aici dar te invit sa ne balacarim ( asta iti doresti ) in continuare pe topicuri la fel de "interesante".
*
Tupeu tipic de angajat Dacia/Renault.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
hash
post 12 Oct 2012, 21:31
Post #52

calculatorist

QUOTE(mpatru @ 16 Aug 2012, 17:47)
Nu putem trai cu daca. Ar trebui sa scrie in manualul masinii: "Daca va asezati in spate si aveti un eveniment rutier, puteti sa ramaneti infirm sau veti purta protez, daca nu purtati centurile de siguranta pe locurile din spate".
*

Huh? In masina, in urma unui eveniment rutier, poti sa mori! Cu sau fara centura. Masinile par sigure - e doar pentru senzatia de confort a pasagerilor si a soferului. Masina e o arma, un pericol. Orice e mai sigur decat mersul cu automobilul. Sper ca esti constient de asta de cate ori sui la volan - poti sa omori sau sa fii omorat.

Iarta-ma, tu mai crezi in mos craciun?! Hmpf.

Daca vrei sa intreprinzi ceva, sfatuieste-te cu un avocat. Forumul nu e decat pentru show-off.

This post has been edited by hash: 12 Oct 2012, 21:34

--------------------
- - -
+
gcgeorgescu
post 27 Oct 2012, 21:54
Post #53

Membru

eu sunt nou cu logan 1.4 mpi 2007. dupa o supernova care a"omorat"doua masini. un bmw pisica(la desfigurat ) si un renault megane 1 decapotabil, (cu prelata pe e)l, pe ala la daunat total si acum supernova este la lizeanu la cumnatul meu cu putine urme (dupa reparatie in regie proprie) pe usa stanga spate si prag si atat.
de logan ce sa zic sper sa fie mai"norocos"ca dsn.dar nu il vad mai neinchegat ca supernova!!!
a, era sa uit eu sunt bine la calc. acum.

--------------------
Renault Fluence 30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
+
klaus
post 28 Oct 2012, 12:05
Post #54

步步

Group: Moderatori

QUOTE(gcgeorgescu @ 27 Oct 2012, 22:54)
(la desfigurat ) [...] pe ala la daunat total
...
*

E absolut evident ca esti la calc. acu'. Ca daca ai fi fost la ora de romana ai fi aflat ca sunt niste cratime pe acolo. Gen:
"(l-a desfigurat ) [...] pe ala l-a daunat total"
Unde "l" este pronume personal ( a desfigurat pe el), iar "a" este auxiliar in formarea timpului perfect compus.
"l" raspunde la intrebarea "pe cine?" (pe cine a desfigurat? - pe el - l)

"la" se utilizeaza atunci cand arata locul (am fost la mare, a fost ars cand a stat la soare) - si raspunde la intrebarea unde? (unde a fost - la mare; unde s-a ars? - la soare)

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
sorin1983
post 28 Oct 2012, 16:17
Post #55

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

QUOTE(gcgeorgescu @ 27 Oct 2012, 21:54)
eu sunt nou cu logan 1.4 mpi 2007. dupa o supernova care a"omorat"doua masini. un bmw pisica(la desfigurat ) si un renault megane 1 decapotabil, (cu prelata pe e)l, pe ala la daunat total

lesin....

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Alex4u
post 28 Oct 2012, 21:04
Post #56

Ultima scursura' umana

From: Scursureștii de Campie

QUOTE(gcgeorgescu @ 27 Oct 2012, 21:54)
eu sunt nou cu logan 1.4 mpi 2007. dupa o supernova care a"omorat"doua masini. un bmw pisica(la desfigurat ) si un renault megane 1 decapotabil, (cu prelata pe e)l, pe ala la daunat total si acum supernova este la lizeanu la cumnatul meu cu putine urme (dupa reparatie in regie proprie) pe usa  stanga spate si prag si atat.
de logan ce sa zic sper sa fie mai"norocos"ca dsn.dar nu il vad mai neinchegat ca supernova!!!
*

Sa nu mai precizam ca lighianul ala al tau de a dat dauna atatea masini era si mancat de rugina in proportie de 85% ca mergeai cu amortizoarele in portbagaj si dupa asa intalniri in care le-ai dat dauna totala (maxm o aripa stramba si bara crapata) i-ai dat 2 ciocane si 3-4 poc-nituri si i-ai dat-o lu cumnatitu sa nu moara saracu acasa ..sa i se dezmembreze pe drum. Ma dezgusta astfel de specimene ...sa ai grija cu actuala limuzina sa nu dai dauna totala mai multe masini ca nu stiu daca mai rezista si asta sa o repari in regim propriu cu sarma si ciocan wink.gif

--------------------
EX:DACIA BERLINA TX 1987
Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
Iulikk
post 28 Oct 2012, 21:30
Post #57

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

Singuru lucru la care a dat dauna totala este limba romana.

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
ionwld
post 7 Nov 2012, 11:08
Post #58

Membru incepator

Parerea mea e sa faci plangere daca vrei sa te faci de ras. Sa dai vina pe masina ca nu circulati regulamentar mi se pare o tampenie. Poate daca scria pe masina BMW si nu Dacia, nu te mai gandeai sa faci plangere, credeai ca surubul ala acolo trebuie sa fie! Nu vreau sa par rautacios, dar nu cred ca e cazul sa dam vina pe ei pentru greselile noastre!

--------------------
Dacia Logan 2006 , versiunea ambiance
+
iulian'71
post 11 Nov 2012, 09:52
Post #59

membru uneori batut in cap

Dupa ce am citit toate posturile de doua ori ca sa-l inteleg mai bine pe initiatorul topicului precum si pe cei care au comentat, m-am decis ca acum dupa cinci ani jumate de la accidentul in care s-au declansat airbag-urile, sa dau in judecata Dacia ca au pus airbag la volan, airbag care prin intermediul supapei de evacuare a gazelor din partea stanga mi-a produs o arsura usoara pe exteriorul degetului mare a mainii stanga. Aceasta arsura nu m-a afectat decat azi cand mi-am adus aminte de ea.
Apropo nu am banii necesari sa platesc un avocat bun gen Udrea, Dancu.
Parerea mea despre eveniment este ca bine ca-i sanatoasa si intreaga sotia lui mpatru, cat despre topic ................. radmasa.gif
PS Nu-i voi da in judecata pe cei de la Dacia fiindca nu am motive serioase.

--------------------
Renault Megane sedan/ Kadjar Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp - GL-07-***
Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet.
+
octav83
post 15 Nov 2012, 06:19
Post #60

Logan == my first car

QUOTE(adită @ 16 Aug 2012, 17:48)
imi pare rau pentru sotia ta dar cat timp nu a avut centura nu prea ai ce plangere sa faci!
eu am avut un accident(frontal) la 70 km/h cu centura pusa cu un logan si nu am avut nicio vanataie!acum depinde si de noroc..
*

La impact frontal la 70 km/h te faci praf in ORICE masina. Asta in cazul in care erati in mers amandoua masinile. Centurile de siguranta isi dovedesc eficienta la viteze de maxim 60h la impact cu punct fix. La energii degajate in impact mai mari decat acestea nu mai garanteaza nimic o centura de siguranta.

Noroc bun!

--------------------
DACIA Logan 2007 Prestige 1.6 16V - B - ?? - ???
In fond ... masinile sunt d 2 feluri: LOGAN si alte masini ;)
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 03:38
Forum Renault