Italia
![]() ![]() ![]() |
Italia
nasty |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.525 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|||
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tibi. @ 12 Apr 2008, 10:43) Ibis e fain dar preturile sunt de la 70 euro in sus vad. un pic peste ce vreau eu. sa dau 90 euro in roma doar ca sa dorm 8 ore la hotel nu e o afacere. Pai nu gasesti mai ieftin decat pe la cine stie ce periferie, sau pe la particulari....Italia e scumpa la cazare fata de restul EU de Vest, asta e... |
--------------------
BMW
-
-
|
|
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
Eu spre Sicilia am facut un ocol pe la Torino pe urmatorul traseu:
ORADEA-SZOLNOK-VARPALOTA-VESZPREM-GRAZ-UDINE-BRESCIA-CREMONA-PIACENZA-TORINO-GENOA...apoi am mers pana la ROMA pe drumuri nationale, chiar pe malul marii. De la ROMA-SALERNO mergand in continuare pe A3 pana la Villa San Giovani unde am trecut cu ferry (daca mai tin bine minte~ 40 Euro pt. trei persoane din care un copil de 3 ani si bineinteles loganelul) spre Messina. De la Messina (unde am avut un soc vis-a-vis de modul cum se circula in acel oras-parca nu se respecta nici o regula de circulatie-asta a fost impresia mea) mergi pe A20 autostrada Messina - Palermo pana ajungi in Palermo 18 Apr 2008, 23:16: La intoarcere am luat vaporul din Palermo spre Roma(Civitavecchia) apoi FLORENCE-BOLOGNA-PADOVA-UDINE-GRAZ-VESZPREM-VARPALOTA-BUDAPESTA SZOLNOK-ORADEA Traseul a fost excelent, doar cu o mica excepti in zona Venetiei unde era putin aglomerat, in rest totul OK. Multa bafta!!!! 18 Apr 2008, 23:28: Pt. Radian! Daca ai ca destinatie finala Sicilia (unde presupun ca vrei sa stai mai mult) iti recomand fie traseul meu de dus fie cel de intors; daca nu ai de gand sa vizitezi Pompei-ul iti recomand traseul meu de intors, adica sa treci cu vaporul de la Roma(Civitavecchia) la Palermo faci aproximativ 13 ore (pleci pe la 20.00 si ajungi la Palermo la ora 7.00) si mergi noaptea. Nu-ti recomand in mod special sa mergi mai la sud de Salerno, nu ai mare lucru de vazut si e o zona cam nesigura:)................in schimb SICILIA e o minunatie de insula cu multe locuri de vizitat. This post has been edited by Forestman: 18 Apr 2008, 22:28 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Destinatia mea va fi orasul Ali din Messina.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
burguif |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 6 September 05 From: Bucuresti ![]() |
3 zile Romania-Ungaria-Austria-Italia (Chivasso, langa Torino).
28-29-30.04.2008 Masina: logan 1.5 dci (i rosu), prestige. KM parcursi: aproape 4.000 Consum: 5.2 l/100 km Viteza medie: 96 km/h (la revenirea in tara, la Szeged aveam 106 km/h) Am sa descriu cam tot drumul cu info necesare. 5.30 am plecare din Bucuresti, ora 9.00 am Sebes (facut plinul de motorina). La ora 13.00 ieseam din tara. La granita (Nadlac) la romani nimeni, la unguri am deschis geamul, am aratat CI (eram eu cu sotia) si in 30 de secunde le-am primit inapoi. Ungaria: se lucreaza la Mako o bucata in oras (vreo 500 m) si se merge alternativ pe un singur sens, intre Mako si Szeged cam pe un km si mai in tot Szeged-ul. Apoi pe autostrada intre Szeged si Budapesta, cam 5 km, pe la km 99. Aglomeratie in jurul capitalei lor si un pic pe la Gyor. Dar de mers, s-a mers, nu cu 130, ci cu 90-100 km/h. Vigneta cumparata de la o benzinarie Mol (din Mako), pe card Mol Gold. La ultimul Mol din Ungaria (chiar inainte de granita cu Austria) am facut plinul si am cumparat vigneta pentru Austria. Austria: 130 km/h aproape toata autostrada, lucrari si la ei dar fara sa ingreuneze drumul. Indicatoare ca pentru fraieri (greu sa ratezi ceva). Am ajuns la Gratz pe la 9.30 pm (ora Romaniei). Cazare la Lieboch (am intrebat intr-o parcare pe la Graz unde putem sa ne cazam si ni s-a indicat aceasta localitate la 5 km spre sud). Am gasit f usor o casa de oaspeti (langa marketul Hofer) cu o bere kraft ff buna (2.9 euro/0.5 l), cazare 84 euro/cam dubla/noape cu mic dejun bufet suedez. Italia: am platit de 3 ori autostrada intre Udine si Torino (11.4, 13.7 si 7 euro, rezulta 32.1 euro intre Udine si Torino). S-a mers bine, desi sunt multe lucrari intre Milano si Torino, iar in dreptul Veneziei si Milano aglomeratie ca la nebuni, viteza cel mult 50-60 km/h, in unele moment chiar stateam. Alimentare la Esso, 1.41 euro/l motorina. Chivasso: orasel cochet, intim, curat, linistit. Parca toti se cunosteau intre ei. Cumparat 2 masinute pentru tanarul meu de 4 ani (ferari rosu si fiat 500 alb - 40 de euro - redus de la 47). Cumparat cafea, una-alta de la un supermarket si inapoi spre Lieboch. Atentie: italienii nu au semnal!! Merg haotic, trag de volan in toate partile! 2 benzi de tiruri! Indicatoarele pentru parcari cu benzinarii contineau distanta pana la prima benzinarie si distanta pana la a doua benzinarie (ca sa iti poti face un calcul daca iti ajunge carburantul). La intoarcere, alti 32 de euro autostrada. Ploaie intre Udine si Venetia si la dus si la intors. Italienii sunt varza la engleza, germana, franceza. Am mai alimentat cu 50 de euro la un OMV (pret 1.404 euro/l). Austria: Am iesit de pe autostrada la un moment dat spre Klagenfurt si am mers un pic prin oras si apoi pe drum national unde la fiecare intersectie erau indicatoare catre 7-8 pensiuni (deci cazare se gaseste la tot pasul). Am ajuns la Lieboch la ora 1.00 am (adica 12 noaptea la ei) - cazare la aceasi casa de oaspeti, acum fara mic dejun pentru ca le-am explicat (adica sotia le-a explicat) ca plecam peste 5 ore, 76 euro/noapte/camera dubla. Conditii de 3 stele - pat dublu, baie cu dus, uscator de par, prosoape curate, televizor, telefon, parcare in curte si un restaurant f bun unde aveau chiar si o pianina alba. Ora 6.00 am (romania - ora 5.00 am ora lor) am plecat spre tara. Aglomeratie la Viena (era dimineata si se duceau si ei la munca), dar s-a mers fara oprire (cu 80, chiar si cu 60 km/h). Alimentat la MOL-ul de la intrare in Ungaria. Mers snur pana la Szeged, de unde am intalnit aceleasi lucrari. Intrare in Romania la 13.15 (ora Romaniei). La Nadlac ungurii nu erau la granita, romanii s-au uitat la CI si ne-au urat drum bun. Intre Deva si Sibiu 3 radare, pe valea Oltului inca 2 radare (intre Sibiu si Ramnicu Valcea). La 19.00 ieseam din Sibiu, iar la 22.30 intram in Bucuresti. Cu scuze pentru lungimea postului, va stau la dispozitie si cu alte info. Urmeaza pe 24 mai sa plec in concediu in Austria, cand o sa merg mai putin pe autostrazi. This post has been edited by burguif: 2 May 2008, 14:58 |
--------------------
dacia
logan prestige
2007, 1,5 dci (i rosu)
- B-**-***
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
diavolutu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 April 08 ![]() |
Salutare.
burguif si eu urmeaza sa plec in 17 mai in italia,as vrea insa sa nu merg pe autostrazi ci pe drumuri nationale atat in italia cat si pana acolo prin ungaria si austria. Sper ca sa o am gps si sincer nu ma grabesc. Intentionez sa fac un tur al italiei milano-pisa-roma-san marino-venezia,iar din 24 mai am 2 saptamani cazare la lido de jesolo,daca o sa prin putin vreme de plaja bine,daca nu macar ma voi odihni. Pot face drumul mentionat mai sus doar pe drumuri nationale sau e cel mai bine pe autostrada?Repet nu ma grabesc niciunde. |
--------------------
Dacia
Logan
KIIS FM 2007
|
|
burguif |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 6 September 05 From: Bucuresti ![]() |
diavolutu,
De mers prin Italia pe drumuri nationale am inteles ca e jale, ca e plin de scutere si de nebuni (latini, de!). Si e f aglomerat; am un coleg de serviciu care a lucrat in Milano si imi zicea sa nici nu ma gandesc sa fac economie la banii de autostrada, ca pentru vreo 6 euro pe care i-a economisit el a facut vreo 3 ore in plus! Dar ca orice drum s-ar putea sa ai surpriza sa vezi o gramada de peisaje pe care de pe autostrada nu le vezi. Succes si spune-ne si noua cum a fost! |
--------------------
dacia
logan prestige
2007, 1,5 dci (i rosu)
- B-**-***
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
QUOTE(Forestman @ 18 Apr 2008, 23:11) ...apoi am mers pana la ROMA pe drumuri nationale, chiar pe malul marii. Pentru ca vreau sa merg in urmatoarea excursie te rog frumos sa imi spui cum se circula pe soselele nationale in Italia si daca, in principiu, merita evitata autostrada. Aceasta problema mi-o pun pentru drumul de la Milano la Roma. Merita sa evit autostrazile din punct de vedere al peisajelor, este ceva in plus de vazut sau doar evit taxele? Multumesc anticipat! This post has been edited by alecsz99: 5 May 2008, 14:18 |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
@diavolutu......Evita nationalele (SS- strada statale).....Eu m-am fript anul trecut la dus. E plin de scutere, camioane, masini care abia se taraie, etc..... La intors am dat banu' si am luat-o pe autostrada. Cu autostrada sa ai grija de biletul ala pe care il iei la intrare, ca trebuie sa-l bagi in aparat cand parasesti autostrada ca sa-ti calculeze cat ai de plata. Dupa ce iti calculeaza, prin aceeasi fanta pe unde ai introdus biletul, bagi cardul. Iti trage banii si ....drum bun....
Daca ajungi in Lido din Jesolo neaparat sa mananci o pizza la carciuma "La Lanterna".... ![]() This post has been edited by bog70: 6 May 2008, 11:11 |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
PT. Radian:
Vaporul de la Palermo la Roma (Civitavechia) m-a costat in jur de 250-300 EURO (nu mai stiu exact) pt. 3 persoane din care un copil de 3 ani si bineinteles masina. NU am facut rezervare. Am luat biletul cam cu vreo 4 zile inainte de la o agentie din Cefalu. Pullman seat nu stiu ce inseamna dar cred ca este ceva de genul Poltrona sau Poltrona economy. Poltrona sunt niste fotolii foarte confortabile pe care la nevoie poti uni doua si faci un mini patut( locuri libere o sa fie sigur). Poltrona economy sunt niste scaune destul de confortabile din cate am vazut (ca cele din trenurile noi). Drumul cu vaporul a meritat din plin, daca mergeam pe autostrada aveam de platit motorina, o cazare pe undeva, oboseala.........A MERITAT |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Nu vi se pare stresant sa mergeti in Italia, cu toate scandalurile astea cu romanii?
Am niste prieteni italieni, si ei mi-au zis ca sunt scandaluri tot mai dese, inclusiv pe strada, si cu toate ca au parere buna despre romani, sunt tot mai multe probleme cauzate de romani / tigani chiar in orasele in care stau ei.. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
diavolutu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 April 08 ![]() |
O sa incerc o pizza si unde spui(LA LANTERNA).
Si in ungaria e la fel cu drumurile nationale?Ca as incerca UNGRAIA si SLOVENIA(MARIBOR-LUBLIANA)? |
--------------------
Dacia
Logan
KIIS FM 2007
|
|
chriss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 June 06 ![]() |
Pentru cei care ati fost in Milano, spuneti-mi va rog cum e cu taxa de poluare? Care e raza in care trebuie s-o platesti, si cum ti-o calcueaza? Nu cred ca stau sa se uite in talon sa vada ca e Euro 2 sau 3. Multumesc!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Ce parere aveti de drumul spre Nordul Italiei prin Serbia?
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Salut! Masina cea din semnatura, cca. 35.000 km, plecat in 24.05. pe ruta Craiova-Oravita-Timisoara-Cenad-Mako-(ramas noaptea la pensiune-12 E/persoana)-Budapesta-Viena-Munchen (4 nopti la un amic)-Besancon (42E/noapte H. ETAP)-Montpelier (43 E/noapte H. ETAP)-Andorra-Tarragona (2 nopti la o ruda)-Arles (42 E/noape H ETAP)-Ventimiglia (2 nopt cu plaja inclusa (30 E/noapte la camping-rulota)-Lago de Garda (30 E/noapte/camping-rulota)-Balaton (40 E/noapte la Mobil Home)-Craiova prin Caransebes.
In Franta si cca. 90% din Italia pe autostrada, in Ungaria autostrada numai Kecskemet-Szeged. Intrat in oras si vazut obiective turistice din Lyon, Montpellier, Sete, Andorra la Vela, Barcelona. Extrem de utila navigatia pentru hotel, camping si obiective turistice. Motorina mai scumpa decat benzina, cu exceptia Spaniei si unele statii din afara autostrazii din Franta. Suma taxelor de autostrada (total traseu 5830 km) 186 E. Consum mediu 4,6 l/100 km. |
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
faganezu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 14 October 07 ![]() |
in septembrie am fost pana in sicilia unde am stat 4 zile si la intoarcere am vizitat toata italia. pt informatii va stau la dispozitie.
|
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
QUOTE(testike @ 7 May 2008, 10:27) Nu vi se pare stresant sa mergeti in Italia, cu toate scandalurile astea cu romanii? Am niste prieteni italieni, si ei mi-au zis ca sunt scandaluri tot mai dese, inclusiv pe strada, si cu toate ca au parere buna despre romani, sunt tot mai multe probleme cauzate de romani / tigani chiar in orasele in care stau ei.. Iti raspund cu mare intarziere-))). Am fost si anul trecut si anul asta prin Italia si nu am intampinat nicio problema, nicaieri unde am stat (cu o singura exceptie, Padova). Daca te porti civilizat nu are nimeni nicio treaba cu tine. Te intreaba de unde esti, daca iti place in Italia, etc. Chestii din astea mici, care, totusi, te fac sa te simti bine. Am sa-ti dau un singur exemplu. Anul asta am stat patru zile intr-o localitate mica, unde poate n-au ajuns multi rrromani ca sa ne duca buhul- Laigueglia, pe tarmul Marii Ligurice. Am ochit, dupa ce plecam de la plaja, o pizzerie. Am luat "pranzul", sa zic asa, acolo zilnic, si am intrat in vorba cu patronul/ospatarul/bucatarul, ca omul asta era toate la un loc. Ne-a intrebat de la bun inceput de unde suntem si i-am spus ca suntem romani. N-a avut nicio reactie, nici pozitiva, nici negativa. Cand i-am spus ca venim din Franta s-a insufletit, a inceput sa ne intrebe daca este este adevarat ca in Franta e mai nasol decat la ei, ca stie el ca francezii au preturi mari, ca sunt gomosi, etc. Ne-a spus ca a traversat Franta doar ca sa-l duca pe baiatul lui la Barcelona, ca fi-su era fan al echipei, alfel nu s-ar dus pana acolo ca sa mai lase si ceva bani la francezi. Omul asta era, daca vreti, un nationalist in fondul lui. Totusi, cu toate problemele pe care le-au facut rrromanii in Italia, si pe care n-a ezitat sa mi le aminteasca, cand ne-am dus la el intr-o dimineata si i-am spus ca plecam si ca am vrea niste pizza la pachet, ne-a facut cinste cu ceva euro la pret. Am insistat sa-i dau banii, insa a refuzat si ne-a urat drum bun, a dat noroc cu noi, etc....A fost foarte amabil si vreau sa va spun ca mai erau alti italieni la coada pe care ii faceam sa astepte in momentele alea si care n-au strambat din nas..... Bine, sa nu ziceti acum ca toti carcotasii ca abia astepta sa ne vada iesiti din tara lui, ca nu nu se pupa ![]() Faza mai neplacuta de la Padova a fost din cauza unor conationali, nu din cauza unor italieni. Am ajuns acolo seara, cam dupa 20.00, si nu gaseam cazare. Ne-am invartit o vreme pana ca am vazut reclama unui motel. Am zis sa tragem acolo. Am parcat in curtea motelui si am mers spre terasa, care era la intrare, unde erau trei persoane: doua fete, cam la vreo 25 de ani, si un barbat ceva mai in varsta, sarit oricum peste 40. Eu am incercat sa dialogez in engleza cu barbatul, care parea mai sef acolo, daca au camere libere. Nu mi-am da seama de la inceput (mi-a zis nevasta-mea pe urma-)))) ca fetele ii tot susoteau ceva in timp ce vorbeam si eu. Dupa ce mi-am terminat expunerea de a cere o camera pentru o noapte am intampinat o un "no" categoric. Abia dupa ce am urcat in masina si am plecat mi-a zis nevasta-mea ca fetele alea doua erau romance, dupa ce le-a auzit vorbind in romaneste in timp ce ne indreptam spre masina sa plecam....trageti voi concluzia de aici..... |
--------------------
Hyundai
Accent
|
Parintele |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 November 05 ![]() |
Cu toate ca mai sunt cateva luni bune pana la viitorul concediu,am inceput sa fac planul de pe acum.Sau macar incerc
![]() 170 km dus -intors, Milano-> Padova = 250 x2,iar Milano -> Venezia= 280 x2. Nu ma gandesc la a face economie de bani pe carburant,ci la traficul si parcarile (pe care trebuie sa le caut ![]() Orice sfat,idee,sunt binevenite.Multumesc mult,anticipat. |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Noi am fost cu masina anul acesta si nu au fost probleme la parcare in afara de Milano, unde am reusit totusi dupa 30 de min. de cautare sa parcam chiar langa castelul Sforzesco. Totul este sa fi pregatit sa platesti in jur de 1.5-2 E/ora. Fugi de parcarile subterane ca de necuratu', minim 5 euro parcarea si mai trebuie sa le si lasi in unele cazuri cheile masinii.
In Venezia NU intra cu masina decat daca esti dispus sa platesti 9 Euro parcarea si musai sa lasi cheile la masina. Ideal este sa lasi masina in Mestre sau in zona aeroportului si de acolo sa iei trenul/autobuzul - rapid si iefin! Si oricum in Venezia cu masina NU ai ce face in afara de a o parca la intrare. Traficul din orase noi nu l-am intalnit (in perioada iulie-august). Chiar nu am dat nicaieri de aglomeratie in orase, nici macar in Roma, Milano sau Torino. In august insa autostrazile sunt pline ochi! Cele mai aglomerate in perioada asta sunt tangentialele, centurile marilor orase! Concluzia mea: eu as merge cu masina! |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
2003 / 2008 / 2010
|
|
Parintele |
![]()
|
Multumesc alecsz99. Nu de parcare in Milano ma tem (am la hotel) ci in celelalte orase. Vom incerca sa fim in Italia pe la inceputul lunii iunie
(banuiesc ca-i de bine,sau nu?). Am si una bucata TomTom in ajutor,sper sa ma descurc. |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
alecsz99 |
![]()
|
QUOTE(Parintele @ 15 Oct 2008, 18:57) Multumesc alecsz99. Nu de parcare in Milano ma tem (am la hotel) ci in celelalte orase. Vom incerca sa fim in Italia pe la inceputul lunii iunie (banuiesc ca-i de bine,sau nu?). Am si una bucata TomTom in ajutor,sper sa ma descurc. Cu siguranta veti gasi parcare in toate orasele, inclusiv in Venezia daca doriti sa va aventurati in oras (ma rog, in oras e mult spus!) cu masina. Inceputul lunii iunie este ok, in general orice perioada este ok mai putin luna august si probabil iarna in preajma sarbatorilor si vacantelor. Totusi pentru ca veniti dinspre Austria si veti trece prin Passo del Brennero, una dintre cele mai importante si traficate trecatori din Alpi sunt sanse de possibili code cum spun semnele de pe autostrazile italiene! Parcarile in orase sunt bine semnalizate si cu ajutorul GPS-ului se pot gasi chiar facil. La costul carburantului trebuie sa adaugati si taxele de autostrada, 6-7 E/100 km. La intrare ridicati biletul iar la iesire mergeti totdeauna la ghiseul cu semnul de cash, eu am incercat odata sa platesc cu cardul (in Franta ce-i drept) si nu vroia sa mi-l accepte. Bine ca era o angajata acolo care mi-a deschis bariera manual dupa ce am platit cash caci biletul de taxare odata introdus in automat nu il mai poti recupera pentru a merge la o alta statie de plata (cash in cazul mea)! Tot la fel banda de telepass este dedicata exclusiv posesorilor si deci de evitat pentru turisti. |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
2003 / 2008 / 2010
|
|
Parintele |
![]()
|
@alecsz99: Inca o data,multumesc mult pentru toate detaliile.Am reusit sa aranjez si ptr. cazare in Roma. Sper sa fie o vacanta frumoasa.
|
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
alecsz99 |
![]()
|
QUOTE(Parintele @ 17 Oct 2008, 17:10) @alecsz99: Inca o data,multumesc mult pentru toate detaliile.Am reusit sa aranjez si ptr. cazare in Roma. Sper sa fie o vacanta frumoasa. Este placerea unui pasionat de calatorii sa ajute pe unul ca el, nu? Daca va mai pot ajuta cu alte informatii va rog sa imi spuneti! |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
2003 / 2008 / 2010
|
|
Parintele |
![]()
|
@alecsz99:
![]() ![]() ![]() si daca mai am ceva nelamuriri,am sa apelez. |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
bog70 |
![]()
|
QUOTE(Parintele @ 15 Oct 2008, 17:11) As vrea la anul sa vad macar o parte din Italia ( Milano, Verona, Padova ,Venezia, Roma). Venind dinspre Innsbruck spre Milano ar fi ~ 400 km, si de aici , cu o pauza de 3-4 zile,as vrea sa vizitez cele trei orase Verona,Padova si Venezia. Pentru cei care au fost pe acolo,ce ma sfatuiti,sa las masina in parcare la hotel si sa iau trenul,sau sa incerc motorizat,ca-i mai lejer ??? Salut, Am parcurs vara asta traseul Pisa-Padova-Venetia- Trieste. Intre Padova si Mestre (langa Venetia), ca asa trece autostrada, erau lucrari si aglomeratie. Pe anumite tronsoane era blocata intrarea pe autostrada si intrai pe "Strada Statale-SS" - drumurile nationale-, dupa care reveneai pe autostrada. Ce sa-ti zic, o distanta de vreo 50 km pe traseul asta am parcus-o in vreo doua ore. Aglomeratie foarte mare. Eu zic sa te pregatesti si pentru surprize de genul asta. La Venetia e o parcare mare, imediat cum treci podul dinspre Mestre, pe partea dreapta. Nu mai stiu cat am platit ca am fost acum doi ani, insa la intrare era un afis mare care anunta ca masinile cu GPL nu pot parca acolo ![]() In orase exista locuri de parcare (pe gratis) cu durata limitata de doua ore. Ca sa le poti folosi iti trebuie insa o chestie din carton cu un fel de cadran (se gaseste pe la tutungerii, benzinarii sau la receptii la hotel) care indica orele....tot ce trebuie sa faci este sa rotesti chestia aia si s-o potrivesti la ora la care ai parcat....in doua ore trebuie, insa, sa muti masina de acolo, ca altfel risti o amenda destul de mare..... This post has been edited by bog70: 18 Oct 2008, 19:19 |
--------------------
Hyundai
Accent
|
Parintele |
![]()
|
@bog70:Multumesc.Incet,incet adun informatii pretioase.De retinut
chestia cu "cadranul rotitor".Il am si eu,dar este din plastic.Trebuie sa-l pun in torpedou. ![]() |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
nasty |
![]()
|
coasta Amalfitana, 12 nov 2008, cald, soare, 20 grade, 90% din hoteluri inchise, totusi, NU GASESTI LOCURI DE PARCARE, decat f greu, in afara localitatilor. Si Italia e f frumoasa, dar fara italieni ( or fi si vreo 2 milioane de romani)
Attached thumbnail(s) IMG_0832.JPG ( Size: 723.52k ) Number of downloads: 1195 IMG_0837.JPG ( Size: 1013.82k ) Number of downloads: 1151 IMG_0845.JPG ( Size: 1.44mb ) Number of downloads: 1132 IMG_0855.JPG ( Size: 1.34mb ) Number of downloads: 1093 IMG_0865.JPG ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 1069 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
nasty |
![]()
|
roma, roma...
http://it.youtube.com/watch?v=1xigDH384K0 Attached thumbnail(s) roma_102.JPG ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 87 roma_109.JPG ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 77 roma_117.JPG ( Size: 1.28mb ) Number of downloads: 67 roma_119.JPG ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 71 roma_120.JPG ( Size: 1.34mb ) Number of downloads: 62 roma_123.JPG ( Size: 914.52k ) Number of downloads: 68 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
nasty |
![]()
|
in continuare Roma:
Attached thumbnail(s) 004.JPG ( Size: 1016.47k ) Number of downloads: 71 santa_008.JPG ( Size: 971.08k ) Number of downloads: 63 santa_009.JPG ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 55 santa_011.JPG ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 49 santa_006.JPG ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 61 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 01:42 |