Ce inseamna "Peleu"?
![]() ![]() ![]() |
Ce inseamna "Peleu"?
luxcor |
![]()
|
||
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stati ca n-am inteles.... Mi se pare mie sau detectez o urma de dispret vis-a-vis de cei care stiu ce-i aia peleu sau care folosesc expresia?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cred ca este mai mult invidie ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
e o miscare de solidaritate cu Papa care nu stia cine-i Pele ala...
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
dupa cele citite mai sus, cred ar ar fi bine sa initiem un topic:"utilizarea peleului in rodaj si prima revizie...merita garantia extinsa?!"
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai rau este subiectul "mi se exfoliaza peleul".... Aaa... cum se numeste asta in limbaj popular....
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda,.... totusi, oare care va primi 30 de milioane ROL pe un peleu vechi.
Vechi, vechi, da' in stare de functionare ar putea spune cineva... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
lasati bai, ca nu se mai fac peleurile cum se faceau altadata! alea erau intr-adevar peleuri
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
anpop |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
IRONICK |
![]()
|
Se vede treaba nu prea aveti ce face la job.
This post has been edited by ironickSQUAD: 26 Aug 2005, 16:14 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
da...probleme cu directia, se dau cu cracii in sus...
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
anpop |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
hai ma nu mai aberati
Peleu e o firma respectabila din Bistrita: http://www.listafirme.ro/catalog/j329782_peleu_impex_srl.htm ![]() |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(lautrec @ 26 Aug 2005, 16:46) hai ma nu mai aberati Peleu e o firma respectabila din Bistrita: http://www.listafirme.ro/catalog/j329782_peleu_impex_srl.htm ![]() aceasta este o blasfemie!!! acest url se refera la un peleu cu raspundere limitata!!!(srl) rog toti posesorii de peleu sa se uneasca, in efortul de a-l declara liber de responsabilitati!!! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
IRONICK |
![]()
|
S.C. PELEU S.A.
Cine se baga sa cumpere actiuni ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE(anpop @ 26 Aug 2005, 18:10) rog toti posesorii de peleu sa se uneasca, in efortul de a-l declara liber de responsabilitati!!! sa observam totusi ca oamenii s-au straduit sa-i dea orarecare libertate si in cadrul sereleului: QUOTE(peleu srl) Adresa B-DUL INDEPENDENTEI ceea ce (nu) ma mira pe mine e numele persoanei de contact: QUOTE(peleu srl) Persoane de contact PLA sa inteleg ca defapt d-l peleu indeplineste toate functiile in firma, de la CEO pana la persoana de contact? ![]() This post has been edited by bertro: 27 Aug 2005, 09:21 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(bertro @ 27 Aug 2005, 09:19) sa observam totusi ca oamenii s-au straduit sa-i dea orarecare libertate si in cadrul sereleului: QUOTE(peleu srl) Adresa B-DUL INDEPENDENTEI ceea ce (nu) ma mira pe mine e numele persoanei de contact: QUOTE(peleu srl) Persoane de contact PLA sa inteleg ca defapt d-l peleu indeplineste toate functiile in firma, de la CEO pana la persoana de contact? ![]() pai sa stii ca si in caracal parnaia e pe strada libertatii!!! e doar manipulare de mase.. persoana de contact PLA?! ma rog, eu as mai fi pus o litera ![]() iar la chestia cu toate functiile ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
anpop |
![]()
|
sa inteleg ca va urma un topic pe tema "ce este aia " mij"?! "
![]() recte' conexiunea intre mij si peleu ?! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
E clar ca se refera la organ... de aici putem dezvolta si expresia CE FACI MAI LICA?
Cand am azit-o prima data (in Oradea) am crezut ca pe toti ii cheama Vasilica... dar tot de diminutivul peleului era vorba ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
QUOTE Mai rau este subiectul "mi se exfoliaza peleul".... Mi-a ruginit peleul !! ![]() ![]() |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
ValentinnoRossi2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 25 August 05 ![]() |
QUOTE(anpop @ 27 Aug 2005, 13:06) sa inteleg ca va urma un topic pe tema "ce este aia " mij"?! " ![]() recte' conexiunea intre mij si peleu ?! ![]() stiu ce inseamna "mij" ; daca stii injuratura aia ultra-cunoscuta ("in domeniu" = cort ![]() ![]() QUOTE(Doru @ 27 Aug 2005, 22:29) presupun ca e de rau ![]() ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* The DOCTOR
|
|
anpop |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
cu WD40...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:41 |