sticker solenza, abtibild
![]() ![]() ![]() |
sticker solenza, abtibild
edy99 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|||
mcr_razvy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 22 December 10 ![]() |
si eu am schimbat stickerele si le am de aici de pe forul si iti poate face cu ce vrei tu, uite lincu http://www.daciaclub.ro/-VAND-Vand-autocol...ml#entry3251621
|
--------------------
dacia
solenza
avantaje 2004
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
mc. am vb parca o data cu acea persoana. problema e ca nu face doar un exemplar si costa mult cu tot cu transport. daca ar fii mai multi ar fi mai rentabil
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si cam cat ai vrea sa coste ca sa fie "rentabil"? Si ieftin si bun nu prea se poate. Daca esti din buc. mergi prin vitan. Aveau pe acolo stickere de genul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
edy99 |
![]()
|
din constanta sunt.
mai am o masina, acum e trasa pe dreapta. dar cand o foloseam gaseam anumite piese, fie ca aveam nevoie de ele, fie ca vroiam sa imbunatatesc masina, cum e in cazul asta cu stickerul, si aproape de fiecare data ma costa transportul aproape de 2 ori cat faceau piesele. din pacate la magazinele de piese nu gasesc astfel de lucruri. cel mai probabil ma voi axa pe vre-o imprimerie-tipografie de aici sa imi faca un stick de asta |
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
cauti poza cu scrisul respectiv la scala normala... te duci la orice pim si il scoti pe autocolant transparent, il decupezi cum poti tu mai bine si gata ... toata operatiunea te va ajunge maxim 3 lei
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bre, edy99, cand mai fac comanda de stickere daciaclub, o sa te anunt. Sau mai bine, da-mi pe PM idul tau de mess... si te anunt cand fac comanda. Nu cred ca e graba, nu? Adica masina merge bine mersi si fara autocolantele alea
![]() Eu mi-as pune pe hayon, in loc de Solenza, un autocolant pe care sa scrie "Recycled Ferrari" ![]() This post has been edited by Iulikk: 7 Feb 2012, 17:24 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
edy99 |
![]()
|
ok. mc. atunci inainte sa faci comanda sa imi zici si mie te tog
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In jur de 12-13 martie cred ca voi face comanda.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
danvaly14 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 December 10 ![]() |
Am si io o solenza si vreau sai pun cauciucuri (de vara) pe fata de 165/70/14 si 165/65/14 spate imi puteti spune si mie daca e bine daca o sa am vreo problema si care e diferenta . Sau sai pun tot 165/70/14 si pe spate . Am cautat raspunsuri si nu prea am gasit la ce am vrut eu va ultumesc mult.
This post has been edited by danvaly14: 23 Mar 2012, 22:44 |
--------------------
Solenza
Solenza
2003 scala
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
165/65/14 si pe fata si pe spate.
Acel sticker se gaseste si la reprezentanta. This post has been edited by anecula_08: 23 Mar 2012, 22:55 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
edy99 |
![]()
|
am fost la cineva care face stikere si imprimari pe tricouri si nu a reusit sa gaseasca modelul de scris cu, care scrie solenza. daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce model de scris e, sau un stiker scanat. am cautat prin reprezentante si nu am gasit decat de confort si rapsodie.
imi trebuie modelul scala |
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
salut eu am luat stickerele respective pe comanda la service dacia si costa 3 lei bucata.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
edy99 |
![]()
|
aici la ct nu aduc asa ceva. poti sa te interesezi daca mai aduc acolo la tine?
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da un mail la vocea clientului. Asa mi-au spus si mie cand am vrut sa cumpar o janta, iar dupa un mail la vocea clientului m-au sunat ei sa imi spuna ca au gasit janta.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
edy99 |
![]()
|
am dat si mi-au trimis lista cu toate sucursale lor din tara. doar nu oi fii prost sa sun de nebun. probabil pt o janta merita osteneala lor, dar pt un stiker nu
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
Danny20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 5 May 07 From: Iasi ![]() |
daca mai ai nevoie spune-mi si iti aduc eu original
|
--------------------
Dacia
slz
2004
|
|
edy99 |
![]()
|
da. da-mi te rog detalii in privat. mc
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
Danny20 |
![]()
|
scuze, am fost in concediu . Vezi ce iti trebuie mai exact
link: http://www.jetScreenshot.com/demo/20120806-e81-67kb.jpg <span class='edit'>6 Aug 2012, 14:47:</span> 6 lei - monograma "SCALA" This post has been edited by Danny20: 6 Aug 2012, 14:48 |
--------------------
Dacia
slz
2004
|
|
edy99 |
![]()
|
si unde se poate face aceasta monograma?
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
Danny20 |
![]()
|
de unde esti?
|
--------------------
Dacia
slz
2004
|
|
edy99 |
![]()
|
constanta
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
Danny20 |
![]()
|
ok, maine fac info la furnizor si te anunt exact cand ajunge si de unde poti sa-l ridici din CT, ok? O bucata iti trebuie???
|
--------------------
Dacia
slz
2004
|
|
edy99 |
![]()
|
ok, merci mult de tot. daca tot e sa cumpar, le cumpar pe amandoua sa nu am pe viitor probleme cu celalalt. astept raspuns de la tine
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
Danny20 |
![]()
|
astept raspuns de la furnizor, revin si te anunt pana la 17.30 sper....
http://www.jetScreenshot.com/demo/20120814-pug-66kb.jpg |
--------------------
Dacia
slz
2004
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pentru discutii messengeriste aveti la dispozitie mesajele PRIVATE.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:26 |