Dacia mea
![]() ![]() |
Dacia mea
Chitu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 3 July 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|||
Chitu |
![]()
|
Azi am rezolvat cu franele , am schimbat garniturile din pompa , a iesit bine , tine oke frana acum. Din pacate m a lasat ambreiajul cand am iesit sa testez franele
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
roby_1300_rap |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.097 Joined: 11 February 11 ![]() |
io zic sa te apuci sa dai motor cutie jos si sa schimbi tot de la bucsaraie la kit de ambreaj de tampoane motor, platini si alte prostii
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1300
1970
- HD 70 UAP/1-HD 4533 dacia #1 in romania :D
|
|
Chitu |
![]()
|
Deci sa lamurim : La cutie am schimbat semeringuri planetare , burdufe planetare , totul in regula , nu curge , nu face urat , la frane fata , garnituri , pistonase si placute frana , iar in regula , frana spate , garnituri cilindri , saboti , garnituri pompa frana , directie , bieleta dreapta ( burduf rupt ) , la bucsarie e in regula , nu are jocuri , nu sunt crapaturi in cauciuc , La motor : garniturile pompa apa , capac sonda , delco , capac distributie , inclusiv semeringurile fuliei , schimb ulei si filtre , inclusiv cutie , are baterie noua , curea ventilator noua , garnituri carburator noi , si curatat carburatorul , e in regula , problema cu ambreiajul : A fost schimbat acum 2 ani de un ,,nenea Dorel'' eu fiind atunci paralel cu mecanica , disc folosit , ca nou nu era , placa si rulment neschimbate , a mers oke 2 ani , max 300 de km , nici atat nu cred , a inceput sa patineze , iar ieri dupa ce am facut franele , si am iesit sa o testez , obisnuit fiind cu Loganul de scoala am bagat R ca la dansa , 4 pe Dacie , am dat sa plec , pac a murit , corectez , merg 4 metri si a picat cu totul , se tura , pleca fix pix. O sa schimb tot kitul , plus radiatorul care curge . Dar sunt tot mai dezamagit .
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.265 Joined: 6 August 08 ![]() |
Daca tot erai acolo si stiai ca nu ai ambreiajul schimbat plus ca mai mult ca sigur ca daca ai pierdut ulei pe la vreunul de la semeringurile din zona ambreiajului (palier/priza) discul de ambreiaj este compromis datorita imbibarii cu ulei si schimbarea proprietatilor materialului din care este facut.
Placa se uzeaza si ea in timp atat prin pierdere de material cat si prin slabirea arcurilor ce preseaza placa pe disc/volanta. Schimba kit'ul si nu mai fi dezamagit pentru ca ai o masina buna si acum ca a mai ramas "varful icebergului" mai fa un efort, schimba kit'ul (inclusiv rulmentul) si iti garantez ca vei fi multumit...Asa e masina, dupa un timp trebuie sa le revizuiesti pe toate si daca lasi ceva in urma sigur vei reveni asupra acestuia. Bafta! |
--------------------
Dacia
1310
1989 MLS
- PH 10 SIA Iulian
|
|
sspoitoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.788 Joined: 8 April 08 From: Brasov ![]() |
cauta o chinga cu crichet, de camion si dai si pui singur cutia
![]() Attached thumbnail(s) 06072012413.jpg ( Size: 1.21mb ) Number of downloads: 194 |
--------------------
Membru cu
rugina turbata
...Dacia 1310
- TLX 1987
|
|
roby_1300_rap |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.097 Joined: 11 February 11 ![]() |
QUOTE(Chitu @ 31 Oct 2013, 23:41) Deci sa lamurim : La cutie am schimbat semeringuri planetare , burdufe planetare , totul in regula , nu curge , nu face urat , la frane fata , garnituri , pistonase si placute frana , iar in regula , frana spate , garnituri cilindri , saboti , garnituri pompa frana , directie , bieleta dreapta ( burduf rupt ) , la bucsarie e in regula , nu are jocuri , nu sunt crapaturi in cauciuc , La motor : garniturile pompa apa , capac sonda , delco , capac distributie , inclusiv semeringurile fuliei , schimb ulei si filtre , inclusiv cutie , are baterie noua , curea ventilator noua , garnituri carburator noi , si curatat carburatorul , e in regula , problema cu ambreiajul : A fost schimbat acum 2 ani de un ,,nenea Dorel'' eu fiind atunci paralel cu mecanica , disc folosit , ca nou nu era , placa si rulment neschimbate , a mers oke 2 ani , max 300 de km , nici atat nu cred , a inceput sa patineze , iar ieri dupa ce am facut franele , si am iesit sa o testez , obisnuit fiind cu Loganul de scoala am bagat R ca la dansa , 4 pe Dacie , am dat sa plec , pac a murit , corectez , merg 4 metri si a picat cu totul , se tura , pleca fix pix. O sa schimb tot kitul , plus radiatorul care curge . Dar sunt tot mai dezamagit . ![]() cum tiam mai spus masina are o varsta , si a mea inca multe componente din fabrica le avea bune(placa de presiune, rulmen, semeringuri cutie), da am preferat sa le schimb tocmai sa evit sa se intample asta , daca tot eram cu motoru si cutia date jos doara nu is nebun sa le pun la loc fara sa schimb kitu de ambreaj:) |
--------------------
dacia
1300
1970
- HD 70 UAP/1-HD 4533 dacia #1 in romania :D
|
|
Chitu |
![]()
|
iulica89 : Multumesc pentru sustinere ! O sa schimb tot acolo , dar mai astept niste fonduri.
roby_1300_rap : Corect ! sspoitoru: Stai tu linistit ca am dat cutia aia jos singur fara chingi minuni si altele , dar acum cand o sa schimb ambreiajul dau motorul jos , mai simplu mai rapid si mai frumos , fara atata bataie de cap la planetare si altele ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:49 |