Drum Tg Mures - Piatra Neamt
![]() ![]() ![]() |
Drum Tg Mures - Piatra Neamt
bogdaniam |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2007 Dynamique 1,4
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu stiu sa iti spun pe sectiuni dar poti merge linistit
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Traseul asta oarecum invers.
Azi,Targu Mures-Reghin se lucreaza la latirea drumului,se pun borduri aproape pe toata lungimea drumului,o gramada de semafoare,se lucreaza la poduri,podete,se circula pe un sens,se formeaza multe coloane de masini...asta pe la pranz cand lucrarile sunt in toi.Reghin-Toplita ca in palma,mai incolo pe la Borsec,Poiana Teiului aproape la fel,sa nu te fure peisajele ![]() Ca general,traseul e ok,mai putin Tg Mures-Reghin unde se lucreaza,dar cu putintica rabdare se trece. ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Daca vrei sa ajungi in Piatra Neamt, de ce nu mergi Tg. Mures - Balauseri - Praid - Gheorghieni - Bicaz - P. Neamt? Intre Gheorghieni si Bicaz e mai nasol, dar compenseaza peisajul, in rest e bun.
Am trecut luna trecuta pe Tg. Mures - Reghin venind dinspre Brasov si mergand catre Dej si nu-mi mai trebuie. This post has been edited by andurs: 14 Aug 2012, 09:37 |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
bogdaniam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 09 ![]() |
ok, se lucreaza , dar sunt gropi in sosea? prefer sa astept la semafoare si sa prelungesc calatoria decat sa merg pe sovata gheorghieni bicaz. ultima data cand am trecut pe acolo drumul dintre praid si gheorghieni era distrus. pe cheile bicazului la acel moment gropile erau plombate. daca nu sunt gropi in sosea cred ca varianta prin reghin este optima. multumesc pt precizari!
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 Dynamique 1,4
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Nu sunt gropi,doar chestia cu semafoarele,drum ingustat pe distante mai lungi,daca prinzi verde la semafoare treci repede.Recuperezi timpul pierdut dupa Reghin,cum am mai zis,drumul este de la bun la foarte bun.
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 13:13 |