End of Supernova, End of Supernova
![]() ![]() ![]() |
End of Supernova, End of Supernova
Ryco1 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu te mai imbata cu apa rece, consumul e la fel ca la orice masina de 950 de kg cu motor de 1.4 injectie multipunct. Si aici nu putem include prea multe, decat unele ce VW Lupo de exemplu, ca majoritatea masinilor din clasa Supernova au bine peste greutatea asta, din cauza elementelor de siguranta, si consumul creste. Mie imi consuma masina de 1300 kg si 1.4, 8% in oras si 5,8 afara.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
Te inseli amarnic Gringo
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 17 October 09 ![]() |
imi pare rau pt ce ai patit.stiu cat ai muncit la masina...da-mi un tel cand ai timp sa vb si sa iti iau ceva de la pe ea...am nevoie de ceva dar nu mai am nr tau...bine ca esti in viata...treci si tu la solenza de acu ca doar o mai ai si pe aia
27 Aug 2012, 21:17: imi pare rau pt ce ai patit.stiu cat ai muncit la masina...da-mi un tel cand ai timp sa vb si sa iti iau ceva de la pe ea...am nevoie de ceva dar nu mai am nr tau...bine ca esti in viata...treci si tu la solenza de acu ca doar o mai ai si pe aia This post has been edited by bogdanel88: 27 Aug 2012, 21:17 |
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Las-o dreacu de Solenza... i-ati ceva peste. Mai strange cureaia si i-ati un logan.
PS: nu imi sariti in cap ca Solenza e peste logan, ca stiti bine ca nu este asa ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 20:28 |