Tintari vs. Eu, pt. Bucuresteni
![]() ![]() ![]() |
Tintari vs. Eu, pt. Bucuresteni
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Esti dus? A fost cometa!
A stat de o bere, a intrebat de tine, nu erai pe acolo si a plecat! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
D-aia s-a ascuns el cu suruburile, ca-l cauta cometa sa dea o bere ?
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
ba ce ma enerveaza astia care nu au memorie!
CU SAIBELE frate! Venea cometa cu suruburile si coana veta cu piulitele... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
acuma ca tot se vorbeste de insecte ce parca au suferit mutatii genetice...zilele trecute ma uitam la tv, lumina stinsa, in afara de lumina de la tv bezna in camera...cand m-am plictisit, inchid tv-ul si dau sa ma culc...cand, aud un bazait suparat...zic "ba ce dreq...am vreun transformator industrial in camera si nu stiu eu"...ma scol din pat, aprind lumina si surpriza! pe tavan ditai animalu inaripat, cu aspect de libelula injectata cu ADN extraterestru
![]() avea cam 4-5 cm in lungime, o culoare verde stralucitoare, 2 randuri de aripi si niste ochi bulbucati mai rau ca cei ai broscutei enervante de pe telefoanele nokia...rezistenta la toate formele de insecticid aerosol stocate in prealabil in spatele masinii de spalat in baie, ucisa in cele din urma cu un papuc aruncat in ura spre tavan... are cineva vreo idee ce era disgratioasa aratare? ![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ba da.
La toamna apare varianta diesel adica tractor ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
eu daca as vedea in casa un gandac cat o bricheta in primul rand as lesina. Nu am probleme cu outdoors, am fost de nenumarate ori la munte si alte zone doar cu rucsacul si pastrama uscata si in general nu ma impresioneaza nimic. Dar de insecte am o greata organica. Deci, daca va dun mutant de genul asta cel ma probabil lesin si dupa ce ma trezesc ma mut in alta casa forever.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() I feel u sod!!!! Atat am de zis.....dizgasting!!!! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
hai ma, ca aia verde avea niste picioareee....
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
costi |
![]()
|
Pe mutantii astia i-am vazut prima data la Constanta acum vreo 10 ani, intr-o garsoniera.
Veneau printr-o gaura din perete si pina sa ne prindem si sa o astupam a fost teroare. Obisnuiam sa intru primul in bucatarie (unde era gaura aia) sa fac "curatenie" ca nevasta-mea facea crize cind ii vedea iar aia mica avea cred 3 ani si mi-era frica sa nu aiba copilul un soc. Acu' nu stiu cum au ajuns de la Cta la Buc dar ma gindesc ca poate ma cauta pe mine. Latest news cica le plac Toyote Corolle asa ca Lexy eu zic sa te uiti sub scaune inainte sa decolezi. This post has been edited by costi: 23 Aug 2005, 14:06 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@costi :
![]() @sod : Man up boy! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ake, eu cred ca te referi la carcalacul mutant de camin studentesc. Ala nu moare nici de-al dracului!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca s-a indragostit ..acum stiim cum a avut loc mutatia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 23 Aug 2005, 14:05) Pai toate bune si frumoase pana a deschis gura. Eu nu suport chestii din alea. Asta 1. 2. criza de cuplu s-a produs de ambele parti, ca la cat de dezgustata se uita gangania la mine, mi-a fost clar ca nu rezolv nici c-un buchet de flori. Asa ca fiind in perimetrul propriu, am dat-o afara. Maine-poimaine imi cerea niste parfurmuri de la casa Arachnis si stii cum eu nu dau banii pe prostii. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
costi |
![]()
|
Vezi ca se supara userul Ant
6 Lexy ! This post has been edited by costi: 23 Aug 2005, 14:10 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Costi nu rade..ca m-am trezit eu in dacie cu ceva pe capu' meu care a picat asa din senin...cede-ma ca in alta situatie as fi reactionat crunt dar am avut o reactie foarte "profesionala"..ma mir si acum..n-am descoperit ce fusese...sau poate mi s-a parut, dar crede-ma ca a fost un sentiment dizgasting!!!!
Si cica a sosit o dezmintire a zvonului...nici macar nu zboara mai aproape de 2.5 m de corolate frumushele ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca chestiile alea verzi de care vorbiti voi sunt calugarite (mantis religiosa)
poza1 poza 2 am prins si eu una in casa anul trecut Dar vad ca mutanti din aia de care zic eu n-a mai vazut nimeni, hai fratilor, numai la mine la bloc sunt? Credeti ca-i cazul sa chem National Geographic sa faca un studiu? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
AND |
![]()
|
@sod : Ai nevoie de urmatoarea mentalitate legat de insecte ! In primul rand , ti-au intrat in casa neinvitati! Pai se poate?!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Lolek |
![]()
|
Lexy, un nasicorn prezentabil, multaru, stilat, care nu injura? De obicei e solitar, nu-ti umple casa cu prieteni de-ai lui. Parintii cred ca-l cunosc deja si-l apreciaza... ce zici?
QUOTE(Ake @ 23 Aug 2005, 14:15) nu stiu ca n-am apucat sa stau prea mult de vorba cu ea. Dar nu cred sa fi fost calugarita...prea zgomotoasa. This post has been edited by Lolek: 23 Aug 2005, 14:17 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma supar mah ca alea care au mai putin de 6 picioare oricum sunt niste scandalagioaice ... si deja de alea cu 8 fug ca au obiceiuri de imperechere ciudate (a mai incercat un prieten si acum il trage curentul direct in gat)
This post has been edited by Ant: 23 Aug 2005, 14:19 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nu sunt calugarite...nici nu seamana cu chestia aia din poze...seamana mai mult cu o libelula dar MULT mai mare si mai scarboasa...yuck
|
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Unde sunt periculoase, costi? Cheama-l pe parintele Daniel ca rezolva toate calugaritele!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AND |
![]()
|
@Ant : Nu ne mai zice de imperecherea insenctelor ca cine stie ce perversiuni se nasc p'aici si incepe lumea sa nu se mai planga ca i-au ciupit tantarii ... si faze de genul " M-a ciupit de *cenzurat* !!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Lexy |
![]()
|
Radeti voi dar au tantarii astia o rapiditate de invidiat..am oprit venind dispre Giurgiu la o mica "iarba verde"...ei bine in un minut maxim m-am trezit cu 3 ciupituri de cenzurat...asa ca nu mai radeti ca astia sunt rapizi....!!!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
costi |
![]()
|
Mai Lexy fii mai explicita cu locul muscatorii, nu de alta dar "cenzurat" acopera o gama larg de zone mai mult sau mai putin erogene.
Pe bune. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ant |
![]()
|
Sunt zone in Bucuresti in care te poti trezi ciupita de cenzurat de animale bipede in functie de format, textura, look (vorbesc de cenzurat
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:43 |