Tintari vs. Eu, pt. Bucuresteni
![]() ![]() ![]() |
Tintari vs. Eu, pt. Bucuresteni
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
tot cautand pe net diverse am dat si peste o poza:gandaci.jpg ( Size: 62.57k )
Number of downloads: 44
ce am vazut eu seamana cu ala american, doar ca e mai mare decat zic astia pe site (25mm) altceva, apropo de ce-am zis eu cu rudele lui McLoud. Iote ce-am aflat pe net. Cica un gandac supravietuieste pana la noua zile fara cap, dupa care moare de foame! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Au venit americanii !!!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(Ake @ 23 Aug 2005, 14:50) Pai e logic, tre sa ai cap ca sa poti sa te intretii in ziua de azi. Seamana cu noi, nu stiu de ce-i asa dezgustata Lexy de a ajuns sa vorbeasca cu cenzuraturi. ![]() This post has been edited by Lolek: 23 Aug 2005, 14:59 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
De mincat ca de mincat da pe unde respira?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
aia e..."n-au timp nici sa respire"
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Ake @ 23 Aug 2005, 14:50) GIZAZ CRAIST!!!!! ![]() Ake, eu m-am intilnit o singura data cu o asemenea specie de gindaci gigant, dar asta se intimpla in Libia. La vremea respectiva am crezut ca e o noua specie de Gindacus Anti-americanae, dezvoltata de Gadafi himself. Cert e ca erau un obiect excelent pentru jucatul fotbalului pe coridor. Chiar trebuia sa lovesti cu grija, sa nu te alegi dracu' cu vreo unghie inegrita! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
|
--------------------
M
M
1
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce d_acu . . . intorcerea mortiilor vii
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lolek |
![]()
|
Pai in noua zile ala face si copii...vine gandacioaica si zice "hai mai Stanley ca m-am gandit si se poate si asa ce naiba, nu stiu unde mi-o fi fost capul". Acuma intrebarea e...pe unde gandeste?
Nota Redactorului: "Stanley" din cauza ca am stabilit ca-i american. This post has been edited by Lolek: 23 Aug 2005, 15:17 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ofera recompensa substantiala pentru gandac steroidat antrenat pentru rapiri de soacre zona Dr. Taberei, Crangasi. Rog seriozitate !
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Man , nu cred ca vrei asta ..ca pe urma cine stie ce-i face gandacu de se intoarce soacra la tine dupa o luna , half woman half insect si-ti haleste cortexu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai oricum e riscul sa se auto-haleasca singur intr-o luna cu ea ... asa mai bine brusc ... si pot sa ma fac militian dupa ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
AND, tu imi sugerezi sa pun muzica cu niggers ca sa ma obisnuiesc cu gandacii? Suna cam antisemit. Anyway, daca barbatia se masoara in toleranta la gandaci, recunosc, I'm a fucking pussy. Nu lesin si nu fug, ii strivesc fara mila, dar tot mi-e greata si imi repugna o locuinta in care vad asa ceva.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Marian_2004 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 71 Joined: 7 August 05 ![]() |
Gandaci cat bricheta... huh..
O data, din cauza unui gandac, a trebuit sa mananc de la fast-food, cam 3 zile. Se intepenise un nenorocit de gandac in tocul usii si nu se mai putea intra in bucatarie din cauza lui. A trebuit sa asteptam pana cand a slabit si a putut sa iasa. La mine aici in pantelimon sunt gandacii mai mari ca pisicile. Caini vagabonzi nu mai sunt de mult pe aici, si nici pisici. Noaptea este periculos sa iesi afara din bloc, pentru ca gandacii sunt destepti si ataca in haita organizata. Am incercat sa ii anihilam, atacandu-le cuiburile facute la subsol. Nici un efect. Am aruncat cu sticle cu benzina inauntru cat am putut si tot degeaba. Devin din ce in ce mai rezistenti. Ii hranim zilnic cu carne injectata cu verde de paris si nici un efect. Parca de ce le dam, daia cresc mai mari. Nimeni nu mai are curaj sa stea la parter, pentru ca Ei au rost o parte din podele si s-au exitins si la parter. In curand si cei de la 1 o sa trebuiasca sa se mute din bloc. Acum iesim din bloc pe scari de franghie, montate pe exteriorul blocului. De un an si ceva de zile nu mai avem apa si gaze, pentru ca Ei au mancat o mare parte din tevi. Turnam zilnic acid pe canalizare si tot degeaba. Sunt peste tot si sunt flamanzi. Nu mai avem solutii. Acest prost a (fost) scris la caterinca. Situatia mi se pare amuzanta, desii o sa trebuiasca sa ma mut din bloc in curand. Apropo, daca aveti pe acasa acid de baterie, dati un mesaj pe privat. Cumpar in orice cantitate, cu conditia sa fie concentrat. This post has been edited by Marian_2004: 25 Aug 2005, 00:08 |
--------------------
Dacia
1300
'82
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cheama-i pe Rico's 'Roughnecks' HURA!!!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
QUOTE(Marty @ 23 Aug 2005, 17:08) There's no fuckin' head attached to the fuckin' body! Asta din episodu' anterior, in care ni se aducea la cunostinta cum ca respectivul carcalac poate trai inca 9 zile dupa ce a fost decapitat! Dupa care moare! De foame! Pai stai asa, ca nu se specifica virgula CARE parte moare de foame. Am presupus ca aia cu capul, ca aialalta s-a scos mai bine, a ramas cu stomacul. ![]() |
--------------------
M
M
1
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:19 |