SKODA, Probleme servo
![]() ![]() ![]() |
SKODA, Probleme servo
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
da, si mai completeaza cu niste antigel, ca acusi e sezonul rece...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
don_racom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 27 Aug 2012, 20:40) De ce faci mișto nenea Corbex? don_racom, nu te lua după Corbex, că e invidios. Verifică nivelul uleiului din cutie, că sigur acolo e problema! ![]() Stii povestea cu paznicul la oi care tot striga ,,lupul"? Asa se va intampla si cu Corbex. Pana la urma nu vom mai face diferenta intre adevar si mistocareala... Multumesc celor care au postat mesaje folositoare. |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Relax, man, asa e cafeneaua. De aia are si titlul
"Cafenea Pentru cei care s-au saturat sa tot vorbeasca de masini." p.s. vireaza si tu mai rar la dreapta.... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zax @ 28 Aug 2012, 09:39) aha... Polo a patit aceeasi buba la 2000 (doua mii) de km. Simeringuri la caseta de directie busite, pierdut lichid, schimbat caseta... tu nu esti exemplu bun... ai doua casete, la doua masini diferite, pe constiinta. This post has been edited by b76bgaarh: 28 Aug 2012, 10:37 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kxz @ 28 Aug 2012, 09:45) Subscriu. Cercetatorii britanici au observat ca in Europa continentala soferii tind sa vireze mai des la dreapta decat stanga, spre deosebire de cei britanici, la care e invers. Se pare ca efectul este dat de numarul in crestere alarmanta al sensurilor giratorii. Recomand sa schimbi lichidul de servo cu unul de megan 1.4, deoarece este cel mai bine adaptat la stresul dat de sensurile giratorii. Colegul nostru argon iti poate da mai multe detalii. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Deci daca pierzi lichidu din cauza unor simeringuri nasoale si se fwte caseta solutia e sa citesti manualu'. Bagati la cap!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:37 |