Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
poi,nu-i aia de la Intorsura Buzaului,'la moara'?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aia e.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
io vreau sa stiu ce camere vreti voi sa ocupati..
vad 2 categorii de vila+cabanute.. ca sa dau un telefon sa-l intreb pe nenea proprietaru' daca ma primeste cu cainele.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Te-o primi ala cu ciinele, da' p-astia cre' ca-i parchezi in camere, se uita ca balconarii de la geam unu' la altu'!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
asa de fricosi ii crezi?
am sa va conving pe toti ce inseamna un caine bland si educat.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 7 Sep 2012, 08:45) deci ,da.. am liber in 5-7 october.. bygy,esti pe tura cu mine..in statii diferite,desigur.. mai ramane de asigurat ca ma primesc aia cu dulau'.. ![]() noi putem sta si la casuta..daca le e teama ca le mananca vila.. ![]() colega sintem decalati cu 1 zi ![]() deci vin si io daca e 5 oct 1 camra 1 sau 2 persoane , depinde de nevasta daca nu vin singurel ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
iulia_boris |
![]()
|
da' ce neveste dragute aveti..
sa va lase singurei, sa plecati haiduci.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bey feroviarilor, ia treceti-va voi frumos pe lista aia.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
deci,daca io-l sun pe nenea,acum,stie de vreun grup ,ceva sau inca nu stie ca noi venim?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
gata m-am trecut , colega , nevasta cunoaste gasca de data trecuta , asa ca nu sint probleme
![]() 1. Corbex, Radian. 2 personi, 2 noapte 2. ady77, 2 adulti+2 copii, 2 nopti 3. Markos, 1 kmera, 2 nopti Dacă e 5..7 octombrie și dacă mă întorc pe 4 noaptea din BE poate fi 4. DragosP, 2 adulti, 1 cameră cu baie proprie, 2 nopti. Tot n-am înțeles care-i locația. ![]() 5.bygy007 , vin si io daca e 5 oct 1 camra 1 sau 2 persoane , depinde de nevasta daca nu vin singurel ![]() This post has been edited by bygy007: 7 Sep 2012, 14:00 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Daca venea grecu cu cataua, ma treceam si io. Ca dadea si Bonifacu o buca cinstita. Asa sa vedem cum o rezolv.
A, stai ca acum m-am prins. E si Boris pe lista. O bagi, grecule, la un ménage à trois? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
L-am vazut io ce educat e. Il tine legat d'un par si zice ca-i educat.
Bonifacu meu, de educat ce e, mi-a mancat o gaina de dimineata. Si cand m-a vazut i s-a facut rau. ![]() 7 Sep 2012, 15:45: QUOTE(radian @ 7 Sep 2012, 15:42) ![]() This post has been edited by Victoras2001: 7 Sep 2012, 14:45 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
L-a mustrat constiinta ca nu ti-a lasat si tie un copan...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
L-a mustrat dracu. Mai era si satul. A fost vinerea lui norocoasa. Daca-l prindeam cu zburatoarea-n gura, nu mai prindea rasaritul.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
hai,lasati vrajelile..
![]() am sunat-o pe tanti Elena si mi-a confirmat faptu' ca pot veni cu animalu'.. n-as fi prima..cica a mai fost cineva..da' i-a mancat florile..cainele.. Victoras,tot legat ,in permanenta,va fi si acolo.. preventiv.. sunt si io pe lista.. 6.iulia+cei 2 masculi..2 nopti la cabana .. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
copiaza toata lista si trece la sf.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
Legat de sticla.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
1.corbex+radian...
2. ady77, 2 adulti+2 copii, 2 nopti 3. Markos, 1 kmera, 2 nopti Dacă e 5..7 octombrie și dacă mă întorc pe 4 noaptea din BE poate fi 4. DragosP, 2 adulti, 1 cameră cu baie proprie, 2 nopti. Tot n-am înțeles care-i locația. sad.gif 5.bygy007 , vin si io daca e 5 oct 1 camra 1 sau 2 persoane , depinde de nevasta daca nu vin singurel tongue.gif 6.iulia+2 masculi,cabana,2 nopti.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
Galatenii, nimic?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu le-o fi plăcând anturajul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dragos, ai grija, ultimu moderator care a participat la asa ceva a fost deposedat de drepturi.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi ăla a fost ultimul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Era de mult deposedat. Daca ramenea in functie, nu-i ajungeai nici cu prajina la nas.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 7 Sep 2012, 16:26) 1.corbex+radian... 2. ady77, 2 adulti+2 copii, 2 nopti 3. Markos, 1 kmera, 2 nopti Dacă e 5..7 octombrie și dacă mă întorc pe 4 noaptea din BE poate fi 4. DragosP, 2 adulti, 1 cameră cu baie proprie, 2 nopti. Tot n-am înțeles care-i locația. sad.gif 5.bygy007 , vin si io daca e 5 oct 1 camra 1 sau 2 persoane , depinde de nevasta daca nu vin singurel tongue.gif 6.iulia+2 masculi,cabana,2 nopti.. La mine ramane sa confirm 100% ca depinde cat sta golanul la Cluj. QUOTE(Markos @ 7 Sep 2012, 16:39) Ba Kum am glumit, nu-ti dau un cap in gura, dar un genunchi tot iti scap ![]() |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
Corect, la Rânca încă era pe felie.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:35 |