Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Când vãd cã se apropie primejdie mare, io prefer sa-mi iau tãlpãșița.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da-ti place sa tii isonul.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
La treburi d-astea sunt un simplu amator. Da' ma uit la tine si mai invat cate ceva.
This post has been edited by cdadan: 6 Oct 2012, 22:53 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Atunci inseamna ca nu esti un bun elev. Macar daca ai fi invatat sa spui lucrurilor pe nume.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A luat omu' ceva de la tine, ceva de la DragosP
![]() ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 6 Oct 2012, 23:56) Îmi cer scuze dacă te-am dezamăgit. Nu am avut deloc intenția asta. Dacă ți se pare că pe alocuri sunt evaziv, e doar din cauza exprimării mele precare. Când mai rămâi cu impresia asta, cere lămuriri. QUOTE(ady77 @ 7 Oct 2012, 00:04) Aș lua ceva si de la tine. Vreo două sixpackuri. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ma baieti, ridic si eu doua degete, care e intriga aici? Care e "marul Discordiei"? Ca nu prea inteleg nimic din replicile voastre... Astept un PM.
This post has been edited by dragoselu: 7 Oct 2012, 08:12 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Marty @ 7 Oct 2012, 10:12) Ce, l-ai vazut cu vreun sirag de margaritare? Decât cu șăibi.![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
saibi , aduc eu ,la urmatoarea intilnire , folosite da numa sa imi spuneti cite cutii ca sa string ,
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Numa' să nu le furi din ramele de metrou.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Fo' zece mii.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
hotaraste-te odata, esti caine sau porc
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Da!
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Doarme ca un porc de câine.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai bine vinde-le tu si ii trimiti banii...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Cum a fost? Cazare bună Ady?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Nașpa că n-a venit, dar nici n-a zis că vine. Așa că lasă-l în pace.
A mai fost cineva? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai el vroia sa vine, da' daca i-a taiat fratzica orice cale de comunicare... Da' lasa ca zilele va este numarate, new order e apruape!
![]() This post has been edited by Marty: 8 Oct 2012, 06:35 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:45 |