ANAFura mamii lui de Fisc, aberatii
![]() ![]() ![]() |
ANAFura mamii lui de Fisc, aberatii
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Haidi bre, ce e 50 lei amenda la valoarea lu' matale?
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu fa scandal.
Vezi si tu daca ai de unde inchiria un gigolo sa-l trimiti in locul tau, si sa vezi cum se rezolva problemele, de nici nu mai stii ca au fost. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 29 Aug 2012, 11:53) ANAF mi-a verificat activitatea. ANAF mi-a calculat impozitul, inclusiv 2011. Am platit, p'orma mi-au inchis sandramaua. ANAF mi-a dat certificat cu numar si data ca am platit tot. Deci, ce sa mai declar in 2012 pentru 2011? @bucatzel: pai nu m-ar costa mai mult gigoloiul decat amenda? ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
mai ieftin iese cu amenda
![]() Lasa coane, nu te amarâ... Io l-am inchis pe al meu in 3 ianuarie anu' trecut si anu' asta mi-a venit de la fisc ca nu am depus declaratia pe 2011. M-am dus la Fisc si am completat acolo hartia si asta a fost tot. This post has been edited by kum: 29 Aug 2012, 11:01 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Depinde. Daca te mai cheama inca vreo doi ani, mai aduni si timpul pierdut cu deplasarea, benzina, parcarea (In Timi, numa' ce si-au "tras" parcare la 3 lei ora, noroc ca n-o foloseste nimeni), s-ar putea sa renteze gigoloiul.
Plus ca poate-si mai gaseste si el ceva cliente noi pe-acolo, si-ti face vreo reducere. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
anul asta e prima data cind nu mai m-au chemat la primarie sa platesc impozit pe teren de MAXINT mp.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Or fi trecut la INT64
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
yhattori |
![]()
|
nu, interpretau undeva o cantitate signed ca unsigned.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Banuiesc ca era o problema de pointeri.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
voi va platiti impozitele?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
da, nu ca altii:
QUOTE Inspectorii fiscali care incearca sa lupte cu evaziunea fiscala s-au confruntat cu opozitia localnicilor pe insula greceasca Hydra. Localnicii furiosi i-au atacat cu pietre pe inspectorii fiscali, iar postul de Politie a fost luat cu asalt timp de o zi, anunta Tax-news.com. Verificarile pe insulele unde evaziunea fiscala este considerata la un nivel ridicat fac parte din campania nationala impotriva evaziunii fiscale, care a debutat anul trecut in Grecia. Inspectorii fiscali au descoperit pe insula o proprietara de bar care nu a emis niciodata facturi pentru TVA, insa aceasta a lesinat in momentul in care statea de vorba cu inspectorii. In cele din urma, fiul femeii a fost arestat pentru evaziune fiscala. Vestea arestarii acestuia a starnit insa ingrijorare printre locuitorii insulei cu o populatie de 2.700 de oameni, care i-au atacat cu pietre pe inspectori si pe politisti. ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Numai aia care au terenuri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Sunt la ghiseu. Cascadorii rasului. Nu mi se pot inregistra declaratiile, fiindca ... nu exist. Dar sunt obligat sa depun declaratiile, ca sunt pe lista extrasa din acelasi sistem...
Lumea de la coada se uita la mine ca leprosi, de parca ar fi vina mea... Acum aseptam o minte mai iluminata, care sa gaseasca o solutie. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
yhattori |
![]()
|
"biroul 12 s-a mutat la biroul 2"
biroul 2 se mutase in locul biroului 5 care se desfiintase. asta era la o luna de la deschiderea noului sediu al fiscului din timis. a, si erau trei birouri 12, mezanin 12, M 12 si 12 simplu. m-au mai trimis si sa iau niste formulare de la camera 3 pe care era un afis mare, "accesul interzis". |
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asa e in locurile care au mostenit disciplina austriaca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
@kum. No, fii atent.
DannyY inchiraza un gigoloi care sa se duca in locul lui la ANAF. Ii ofera X lei pentru asta. Gigoloiul intalneste acolo y potentiale cliente, ceea ce-i asigura un venit suplimentar, asa ca nu-i mai ia tot cei X lei promisi, ci mai putin, pe post de multzam' ca i-o deschis calea catre o noua sursa de venituri . Mai clar acum? DannyY, amu' serios. Daca te duci la ele cu o falca-n cer si una-n pamant, te plimba de la una la alta de-ti vine-a ... De fiecare data cand aveam treaba la Anaf, aveam grija sa am o camasa pe mine in loc de tricou, sa ma despart de barba de-o saptamana, si sa zambesc. Si terminam de cateva ori mai iute decat aia de la aceeasi coada cu mine, care faceau ca trenu'. Scuze de delay, m-am prins cu altceva intre timp. This post has been edited by bucatzel: 29 Aug 2012, 12:14 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
corbex |
![]()
|
Mai bine-i ignora. O firma inexistenta n-are obligatia de a depune nimic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
Si peste 2 ani, are nevoie de vreo adeverinta ca n-are datorii la stat, si pe unde crezi ca i-o da?
La noi la lucru am patit sa vireze cei de la ANAF aiurea prin conturile lor, dupa care sa trimita somatii pentru neplata. Ia ghici ce cereau aia de la Prima Casa? Adeverinta de la anaf ca angajatorul n-are datorii la stat. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
DannyY |
![]()
|
Gataaaaa.
Nu stiu ce-au facut, ce-au dres, dar mi-au stampilat declaratiile (200 si 392 B ). N-au suflat o vorbulita despre amenda, in conditiile in care aveam deja un avertisment. Cred ca se simteau un pic cu musculita de otet pe caciula... Iar aia de la coada au rasuflat usurati si mi-au urat multa mu..... bafta pe viitor. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 29 Aug 2012, 12:51) Sunt la ghiseu. Cascadorii rasului. Nu mi se pot inregistra declaratiile, fiindca ... nu exist. Dar sunt obligat sa depun declaratiile, ca sunt pe lista extrasa din acelasi sistem... Lumea de la coada se uita la mine ca leprosi, de parca ar fi vina mea... Acum aseptam o minte mai iluminata, care sa gaseasca o solutie. pai evident ca nu-ti pot primi declaratia, din moment ce nu mai ai PFA-ul. plateste amenda asta si du-te acasa. urmatoarele amenzi (ca or sa-ti vina in fiecare an) le contesti in instanta si gata ![]() |
-------------------- |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ti le-au stampilat sa scape de tine, daca n-au schimbat nimic in sistem, poti deja sa iti rezervi timp si la anul pe vremea asta, pentru aceeasi chestie.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Stai fartele meu nu-i chiar asa, ai hartie cu semnatura si stampila. E OK. Sa recupereze orice diferenta de la personalul vinovat. A se vedea Codul Muncii si Codul civil, orice paguba adusa firmei, se poate recupera in maxim trei anisori etc CM si CC .Dar la intimidare iti trimit scrisorica si destinatarul cedeaza.Fata de legislatia la data constatarii nu erai dator , nici o lege nu are actiune retroactiva
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
DannyY |
![]()
|
Nu prea tine. Nu mai exist din august 2011, cand mi-am si platit toate datoriile pana atunci si era clar ca alte debite nu mai aveam cum sa fac. Dar...sistemul lor m-a pus pe o lista si tot sistemul lor nu-i lasa sa-mi inregistreze documentele solicitate in acea lista. Asa ca n-aveam de ce sa platesc amenda. Ei erau in culpa, documentat cu acte emise tot de ei.
Pe aia de la coada i-am ignorat maiestuos (©DragosP) cat si-au dat aia din spatele ghiseului cu presupusul. Asa cum eu astept cuminte la rand, asa sa astepte toti. Sa zicem ca 'totul e bine cand se termina cu bine'. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 29 Aug 2012, 13:49) Nu prea tine. Nu mai exist din august 2011, cand mi-am si platit toate datoriile pana atunci si era clar ca alte debite nu mai aveam cum sa fac. Dar...sistemul lor m-a pus pe o lista si tot sistemul lor nu-i lasa sa-mi inregistreze documentele solicitate in acea lista. Asa ca n-aveam de ce sa platesc amenda. Ei erau in culpa, documentat cu acte emise tot de ei. Pe aia de la coada i-am ignorat maiestuos (©DragosP) cat si-au dat aia din spatele ghiseului cu presupusul. Asa cum eu astept cuminte la rand, asa sa astepte toti. Sa zicem ca 'totul e bine cand se termina cu bine'. care va sa zica si aici si-a bagat dr...pardon, uti coada...impreuna cu siveco...mda... |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 29 Aug 2012, 13:44) ti le-au stampilat sa scape de tine, daca n-au schimbat nimic in sistem, poti deja sa iti rezervi timp si la anul pe vremea asta, pentru aceeasi chestie. La anul le trimit prin fax o poza cu 2 fese si-un punct negru, impreuna cu numerele documentelor semnate de ei. Eventual iau legatura cu un ziar de orientare opusa ministrului finantelor de atunci.QUOTE(Markos @ 29 Aug 2012, 13:50) Mda, existenta mea in raport cu fiscul seamana cu:"Era pe cand nu s-a zarit, Azi o vedem, si nu e" ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
kum |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 29 Aug 2012, 13:12) @kum. No, fii atent. DannyY inchiraza un gigoloi care sa se duca in locul lui la ANAF. Ii ofera X lei pentru asta. Gigoloiul intalneste acolo y potentiale cliente, ceea ce-i asigura un venit suplimentar, asa ca nu-i mai ia tot cei X lei promisi, ci mai putin, pe post de multzam' ca i-o deschis calea catre o noua sursa de venituri . Mai clar acum? ... ![]() 'ai ma ca m-am prins din prima, da' era ridicata la fileu. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:11 |