Zgomot tacanit motor!
![]() ![]() ![]() |
Zgomot tacanit motor!
rila |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 6 October 12 From: Oltenita ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cu 5000 de lei iti cumperi alt motor. Du-te la mecanicu' ala si scuipa-l intre ochi.
Sfatul meu: du-te la o reprezentanta si cere o constatare. Fara sa repari masina la ei. Te costa maxim 200 de lei... iti zic aia ce are si ce nu are ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
rila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 6 October 12 From: Oltenita ![]() |
Asta e problema ca nu am banii necesari acum.Vroiam doar sa stiu despre ce este vorba si sa ma apuc sa imi strang bani sa investesc in ea!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. schimbi toate consumabilele ( ulei , filtru ulei , bujii , filtru aer , filtru habitaclu , antigel , lichid frana ... , verificare si completare cutie )
2. mergi la Dacoserv ( eu am fost multumit de serviciile lor , mai ales dupa ce te infigi putin in ei si le precizezi sa iti comunice ORICE cost ) si faci un testare completa ( bucse , bielete , pivoti , planetare , caseta directie ) , dar si testare CLIP ( cu mufa de diagnoza ) si cu ocazia asta sa-ti interpreteze erorile si sa le stearga . 3. in functie de rezultatele testelor vezi ce decizii iei ; 4. regleaza tachetii tot la ei si vezi cum se prezinta situatia pe acolo ; - nu uita ca masina este VECHE si ca acei kilometrii daca-i crezi sau nu , oricum trebuie sa fi schimbat kitul de distributie , pompa apa , curelele accesorii , antigelul ... - mecanicii CRED , dar abia DUPA constatarea fizica din service poti sti sigur de la ce este . - tacanitul in nici un caz nu inseamna ca este motorul dus , dar poate sa aiba supape sau scaunele de la supape cu probleme , dar asta nu are nici o legatura cu segmentarea motorului . Pretul nu ajunge in nici un caz la ce spune mecanicul ala . E diliu si oricat de bun ar fi , ar trebui sa scapi de el ca e dupa bani si mai devreme sau mai tarziu te va duce la sapa de lemn . Nu ai completat locatia , poate o faci si nu numai pentru ca este obligatoriu , dar poate ne vedem vreodata sa ascult / vad si eu starea masinii . 0722.22.08.84 daca esti sau ajungi prin Bucuresti . This post has been edited by marius80_eugen: 8 Oct 2012, 07:31 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bolturile bat din ce in ce mai tare, odata cu turatia. La relanti se aud foarte slab sau deloc si numai o ureche avizata poate sa identifice ca e zgomot de bolturi. Pitini dintre mecanici sint in stare s-ti spuna cu precizie chestia asta. Ca sa bata bolturile trebuie ca de masina aia sa-si fi batut joc cineva la greu si sa-i fi schimbat uleiul din joi in paste.
Cind bolturile sint uzate, la turatii mari motorul vibreaza ca dracu'. Roaga pe cineva care chiar se pricepe (mecanic) sa-ti regleze culbutorii. Daca zgomotul scade substantial, asta a fost. Nu te speria si arunca cu banii aiurea. Oricind vei gasi pe cineva dispus sa ti-i ia. This post has been edited by corbex: 8 Oct 2012, 09:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Acelasi zgomot il am si eu la a mea, de 4 ani, asa am cumparat-o. Nu e nimic grav si am facut vreo 45.000 km. La mine bate la relanti, e bataie in motor, nu la culbutori sau supape.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
rila |
![]()
|
La urmatorul drum pe care il am in Bucuresti(luna asta,dar nu stiu exact cand),am sa te contactez marius80_eugen sa il asculti si tu si sa iti dai o parere!
Va multumesc frumos pentru sfaturi baieti! In urma sfaturilor voastre am decis sa merg la un alt mecanic priceput sau la un service din orasul meu unde sa imi reglez tachetii iar daca problema persista sa imi strang bani la ciorap si sa ajung la dacoserv asa cum mi-a recomandat marius! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:27 |