INTREBARE
![]() ![]() ![]() |
INTREBARE
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Dragos, daca voiam sa moara capra vecinului, dadeam cel putin 83 de reporturi.
Ok, fiindca esti baiat de treaba, te ascult si o las asa cum a cazut. Insa, daca-l pune necuratul si a 3-a oara sa ma pandeasca la colt si sa-mi aplice sanctiuni dupa simpatie si fara legatura cu regulamentul, iese cu scandal. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Așa, fii rău!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poate primi un user doua sanctiuni, de la doi moderatori, pentru aceeasi abatere?
QUOTE sadi Warned on Today, 12:22 Added to warn level Offtopic la zona financiara klaus Warned on Today, 12:21 Added to warn level caterinca pe sectiuni tehnice (sectiunea financiara) LE: de primit v-ati prins ca poate primi, voiam sa întreb daca-i normal ![]() This post has been edited by Markos: 31 Dec 2012, 12:34 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Se mai întâmplă. Mai ales dacă te uiți la oră și minut.
Nu-i bai, nu moare nimeni din asta. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Am priceput acum
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Procentul total e mai mic decit adaosul de la citrice.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
@Markos : Ai ținut morțiș să închei anul pe plus !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Da' n-am criticat pe nimeni, doar am întrebat.
Oricum, mare bulan ca-s doar doi moderatori pe aria aia tehnica financiara ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vad ca domnul Grecu a luat 7 zile pauza pentru 30% warn.
![]() Pai mai nene, io, pentru o singura fapta penala am luat 20% in doua minute, de la doi moderatori care au pedepsit acelasi lucru. Acum daca vine alt moderator si-mi da 5 zile pt ca am 20% warn, e corect? Sau numai de la 30% se da pauza? Toata lumea cu 30% warn a avut pauza 7 zile? Sau e la mica intelegere si l-a prins pe grec cu buzunarele goale? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe topicul respectiv ai avut 7 (sapte) postari off-topicuri si bascalii.
Alege tu 2 diferite pentru care ai luat 20% warn, pentru restul am fost boier si nu ti-am dat nimic. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai si m-am plans eu vreodata? Cand o comit poti fi sigur ca stiu ce ma asteapta, numai ca nu ma pot abtine.
![]() ![]() Ideea postului de mai sus era sa pricep cum sta asta cu ban pentru cumul de warn. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
Dar totusi nu s-ar putea uniformiza pedepsele, ca eu am luat 3 zile pentru 30% warn? Sau depinde cine te "serveste"? Sau o fi rata inflatiei ca eu am luat-o prin 2008
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai tu esti fraier, gecu a luat mai bine.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Unii e mai darnici, altii mai carpanosi.
Asa-i in viata, |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
big_brother_ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 6 October 10 From: Cernavoda ![]() |
Deci..... (fără deci.....
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
Phase 2, 2007
- CT XX EXP Renault Laguna II, Phase2, 1.9 dci
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Ce trebuie să fac să iau 7 zile suspend? Nu aș vrea să se simtă singur grecu'.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Treci pe la stiri sau pe la bursa
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pe la bursa, pe la bursa. Ia uite hiena.
![]() ![]() Da sa stiti ca e si moderatori cu suflet la bursa. Mi-a dat mie unu' pm sa ma anunte ca-s pasibil de bataie daca nu ma linistesc. Om bun si cu credinta. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 10 Jan 2013, 23:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
big_brother_ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 6 October 10 From: Cernavoda ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
Phase 2, 2007
- CT XX EXP Renault Laguna II, Phase2, 1.9 dci
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alex_MB |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 March 13 ![]() |
Salutare,
Am o intrebare, am citit regulamentul saitului Dvs dar nu prea mam lamurit. Si ca sa nu incalc vre-un punct din regulament am zis mai bine sa intreb. Eu de curand am ramas somer dar am o masina, si vreau sa fac transport cu ea, sa duc doritori in grecia, bulgaria, turcia, ma rog...si pe sait am gasit teme de calatorii in aceste tari. Intrebarea mea, eu ca persoana fizica, care isi cauta cat de cat o activitate, pot sa postez in forumuri informarea despre activitatea mea? Fara linkuri straine, fara poze, doritorii o sami scrie in PM. Daca voi posta texte simple de acest gen, voi incalca regulamentul? Va multumesc anticipat! |
--------------------
Mercedes-Benz
E220 CDi
2002 W211
|
|
ady77 |
![]()
|
Poti posta la bursa.
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
ASAM a invadat (in cateva ore..) "Logan english corner". E OK ?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
A fost "evacuat" intre timp.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:00 |