Colet pierdut de Posta Romana, solutii?
![]() ![]() ![]() |
Colet pierdut de Posta Romana, solutii?
mrkiry |
![]()
|
||
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Mandat_postal.jpg ( Size: 32.69k ) Number of downloads: 479 |
||
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ala alb.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
![]() Astept mai bine sa vad cat 20 de lei imi dau astia ca mi-au pierdut "marfa" This post has been edited by mrkiry: 7 Sep 2012, 12:47 |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ma nene tu ai deschis linkul ala? Stii limba romana? Da' sa fie romana, nu rom-engleza. Acolo scrie clar: "Formulare care se completează la prezentarea trimiterilor" si mai sus scrie negru pe alb (ma rog, gri pe alb) Prioripost.
Nu se complica alea sa preia datele din formularul de ramburs (mai ales ca ar fi absurd, daca nu trimit ramburs ce se intampla? Stie tanti datele telepatic?) in conditiile in care pe formularul ala sunt inversate si se pot incurca usor. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mrkiry, nu am crezut vreodata ca va trebui sa dovedesc faptul ca am completat si formularul alb cand am avut de trimis colete ramburs, asa ca nu am facut poze. Dar daca vrei ma duc la posta si fotografiez formularul alb.
EDIT: si vezi ca sensul in care ai folosit tu "imputat" e tras de par. This post has been edited by tatabobu: 7 Sep 2012, 12:49 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
mrkiry |
![]()
|
Nici nu trebuie sa deschid linkul.Teoria de pe site cu practica de la ghiseu nu se potriveste.Am trimis sute de colete prioripost,dar niciodata nu am completat vreo foaie alba.Si culmea,nici cei de la posta nu au completat,doar au impachetat foaia verde intr-un plic si au atasat-o coletului.
Dar sa spunem ca aveti dreptate, am fost eu norocos de nu m-au pus aia sa scriu. S-auzim de bine ![]() 7 Sep 2012, 12:53: @Tatabobu e diferenta mare intre colet cu ramburs si colet prioripost cu ramburs. This post has been edited by mrkiry: 7 Sep 2012, 12:53 |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Pana una alta, tu ai pierdut coletu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mrkiry |
![]()
|
Asta asa e, daca pentru asta fac scandal, ma intreb ce faceam daca pierdeam cutia de viteze
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Și io cred că nea Romică a sterpelit axu'
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
mrkiry |
![]()
|
Dar cine e nea Romica asta?
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Romică Dedeman, coforumist din Brașov. Lucrează la poștă.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Nu mai.... lucreaza la posta de la dedeman..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Va dati seama daca trimiteam eu ceva si afla romeo?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(mrkiry @ 7 Sep 2012, 12:19) Asa ziceam si io,dar na' eu il ascult cuminte pe batranul radian care nu rateaza nicio ocazie sa se ia de viata mea...dar asta e,cateodata mai da rateuri precum dacia... Bai da suparacios mai esti... Imi pare rau pentru necazul cu coletul. Ti-au ratacit cei de la Posta coletul. Ideea este ca ai folosit aiurea verbul "a imputa". In fond, tu ar trebui sa la imputi lor contravaloarea coletului ratacit, nu Posta tie. Asa ca pana una alta, tu ai dat rateul... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
mrkiry |
![]()
|
Aoleu,radiene nu te mai scoate, ca si batrana dacie isi face treaba...am explicat mai sus de ce am folosit asa verbul,daca nu vrei sa citesti cu calm,imi pare nespus de rau.Fie cum zici tu,eu sunt de acord cu tine,daca tu nu vrei sa fii de acord cu mine
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
radiane mi se pare mie sau asta face sto de tine.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
mrkiry |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Maine ajung pe la posta, o sa intreb daca nu cumva din greseala coletul tau nu a ajuns pe aici, pe la botosani...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Daca nu ai completat nicaieri valoarea coletului (si nici nu aveai cum, fara avizul de expeditie), automat se ia valoarea minima ce se trece la coletele cu tip ramburs. Deci 20RON. Mai mult de atat, ce suma vrei sa-ti despagubeasca PR?
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Markos |
![]()
|
Am întrebat și eu la oficiul din cartier. N-au niciun ax volan
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Io nici nu le-am mai deranjat pe doamnele de la ghiseu. P-aci nu iegzista picior de ax.
Mai, poate cei de la posta or fi crezut ca e o problema de garantie si au trimis axul direct la producator si acum e in probe sa-l testeze daca e justificata sau nu returnarea. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
mrkiry |
![]()
|
Vesti noi.Axul s-a plictisit si a venit acasa.Pe cutie scrie avizat la OP 73 la data de 27.08,deci a ramas acolo ceva timp.Undeva intr-un colt scrie cu hieroglife " a nu se bani",ceea ce nu stiu ce inseamna.In alt colt "la cererea destinatarului,coletul se va expedia la OP Pantelimon,IF",ori destinatarul nu a fost contactat...Am fost la posta cu factura si cutia,la OP 75, iar diriginta s-a crucit.De asemenea,a sunat la Pantelimon,dar nimeni nu raspunde la telefon.M-a sfatuit sa fac reclamatie.Astept rezultatul dosarului X.
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 20:03 |