Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Acum si tu, vrei si repede si bun. Nici macar celor de la 'eipăl' nu le iese asa ceva.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Dar ăsta o fi pe bune? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
cine e interesat sunt reduceri de 30-60% la igo prime
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Reduceri la timpul de descarcare?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(shteffanivlad @ 26 Sep 2012, 10:08) Ce as vrea eu sa punctez este faptul ca eu (posesor si indobitocit apple) nu atac in nici un fel androidul. Nici el nu a atacat Apple ci doar pe fanaticii Apple care ar cumpara chiar si un rahat, atata timp cat Tim Cook zice ca e bun la gust. Si bineinteles, are juma de mar in el. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
herculane |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
de 2 ori mai repede
![]() |
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Deci astia de la apple sunt belea ... mai nou se pare ca nici periferice hardware nu mai poti lua daca nu-s aprobate de apple:
http://www.phonearena.com/news/Dont-expect...-cables_id34864 Ma intreb cand o sa scoata un model de casti cu mufa personalizata (si extrapoland in continuare: protocol bluetooth proprietar, wifi proprietar, 3-4G proprietar)? This post has been edited by Liviu: 26 Sep 2012, 13:07 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai treaba cu incarcatoarele "neautorizate" nu o faceau deja de ceva vreme?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Incarcatoarele chinezesti baga curent cu impuritati, care se depun in tranzistorii procesorului. Intii scade viteza, pe urma se blocheaza. De ce sa schimbe la nesfirsit in garantie cind iti pot impune, in interesul tau, un incarcator cu filtrare mecanica si magnetica? Filtrul de curent se schimba o data la 500 de incarcari. Tot la ei in service.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.068 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cat de rau ar fi fost sa-i puna un conector microusb, asa ca toti ailalti? Si micro-nano-fento-sim? Ce-o fi asa de greu sa se hotarasca toti la acelasi tip de sim?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
desi sunt nevoit sa utilizez micro usb-ul, nu-mi place, din punctul asta de vedere e mai interesant noul conector Apple
|
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Liviu @ 26 Sep 2012, 22:06) Deci astia de la apple sunt belea ... mai nou se pare ca nici periferice hardware nu mai poti lua daca nu-s aprobate de apple: Apple e o firma privata care are niste actionari pentru care trebuie sa produca bani. Tinand cont de masa lor de utilizatori schimbarea conectorului e o metoda eficienta de a mulge extra cash.http://www.phonearena.com/news/Dont-expect...-cables_id34864 Nu vad nici o problema deosebita in asta. Consumatorul voteaza cu buzunarul. Vrea sa plateasca bine, nu, iara bine. Apple nu furnizeaza servicii de utilitate publica gen benzina, curent, strans gunoi, etc. sa zici ca au monopol. Nu-ti place ideea, cumperi jucarii de la altii. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
herculane |
![]()
|
Cine isi permite un iphone isi permite sa-si ia si accesorii, la fel cum cel care si-a luat o masina premium isi permite sa dea 1000E pe cauciucuri de iarna
Evident, daca telefonul a fst luat la mana a 15-a, iar masina e premium da' aare 20 de ani, se schimba datele problemei Acu' hai sariti: 'Vrei sa spui ca doar aia cu Apple au bani bla bla bla'. Incep sa cred ca la noi o sa ajunga prin noiembrie, dupa ultimele zvonuri... This post has been edited by herculane: 26 Sep 2012, 14:57 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Corect, cine vrea cumpara apple cine nu cumpara altceva, nu sta tim cook cu pistolul la tampla cumparatorului sa-l oblige sa cumpere.
Cum am mai spus eu nu inteleg fanatismul dusmanilor apple .....de zici ca ii plateste samsung sau google. Ce e evident e faptul ca apple a lansat un trend si nu ma refer doar la i-phone ci si la i-pod,pad.....restul doar au incercat sa copieze produsele apple. Oricum e de laudat ca apple cu un singur produs pe fiecare gama a devenit compania nr. 1 din lume macar in IT daca nu chiar per total, desi are o vechime considerabila in IT prin anii 90 a fost la un pas de faliment...pana la urma marketing-nemarketing chiar trebuie sa produci ceva deosebit ca sa ajungi nr. 1 in lume. This post has been edited by tony-s: 26 Sep 2012, 15:09 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
În care lume mă?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 26 Sep 2012, 08:24) Decat cand vor sa puna mp3-uri pe telefon ![]() QUOTE(herculane @ 26 Sep 2012, 15:56) Cine isi permite un iphone isi permite sa-si ia si accesorii, la fel cum cel care si-a luat o masina premium isi permite sa dea 1000E pe cauciucuri de iarna Da, dar nu e vorba de bani, e vorba de principiu. Apple practic te obliga sa iei cablul lor de $20 sau cat e, si nu prea e frumos. Eu personal n-am o problema sa dau $20 pe un cablu, ca nu e un capat de lume si prefer un lucru original decat o chinezarie ieftina care imi poate strica telefonul. Dar una e sa dai $20 pe un cablu ca vrei tu, si alta e sa dai $20 pe un cablu ca esti obligat. De aici diferenta. Si sa folosesc analogia ta cu masinile, pana la urma cumperi ce anvelope vrei tu pentru masina ta. Daca nu esti zgarcit, cumperi ce e mai bun si nu te uiti la bani, dar daca VW de ex. te-ar obliga sa cumperi doar anvelope scumpe facute de ei, atunci n-ar mai fi ok. Hai sa nu fim la fel de ipocriti precum unii colegi cu Android. Cand se arunca cu noroi aiurea in Apple e una, dar cand discutam de ceva adevarat, sa recunoastem ca asa e. E urat ce au facut cu acest cablu, si tine doar de principiu, nu de bani. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cel putin ca si valoare pe bursa Apple e nr. 1 mondial:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_corpo..._capitalization Nu mai zic ca si profit unde daca eliminam companiile petroliere si de gaze Apple e nr. 1: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_compa...profit_and_loss Da...toata lumea a incercat sa copieze apple...in 2007 cand a aparut primul i-phone samsung producea televizoare si telefoane de toata jena, atunci nokia era nr. 1 incontestabil si tocmai prin faptul ca nokia n-a incercat sa copieze i-phone-ul s-a dus in cap. This post has been edited by tony-s: 26 Sep 2012, 16:09 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
tony: Incet incet, cazi si tu in pacatul Fandroizilor. Nu poti spune ca 'restul au copiat Apple', asta ar insemna ca toti i-au copiat tot timpul, si nu e asa.
Unele firme au copiat cu unele produse, dar nu toti. Nu sunt toate produsele de pe piata copii Apple, sa nu facem aceleasi generalizari si exagerari penibile pe care le fac unii Fandroizi pe aici. Dar e adevarat ca destul de multe produse au copiat design-ul Apple, si nu doar la telefoane. Ati vazut noul computer de la HP? Prima data nu am crezut ca e adevarat, atat de mult seamana cu un iMac. Jenant. Cat despre discutia cu cel mai mare profit, ce conteaza? Popularitatea si calitatea sunt doua lucruri total diferite, cel mai bun exemplu il ai in muzica. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 26 Sep 2012, 16:44) Liviu, lasa-l. El e Tonica, mai mult de atat nu poate. E prototipul fanului inrait. Ca sa te convingi, urmareste-i postarile de la fotbal si politica, unde-i campion la "ba ai mei is mai cu motz". EDIT: Alex, vezi ca tu cazi in pacatul generalizarii, de care-l acuzai mai devreme pe alt forumist. Spunadu-i lui Tony "cazi si tu in pacatul Fandroizilor", ai catalogat deja o multime de oameni ca fiind pacatosi. In plus, nu prea te vad folosind un termen neutru, cum ar fi "utilizatori de android" sau "necredinciosii marului" ci unul oarecum peiorativ. This post has been edited by tatabobu: 26 Sep 2012, 16:19 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai bursa arata cel mai bine un trend....e drept ca pe cat de repede creste o compania pe bursa pe atat de repede poate cadea in cap....insa ce e evident e faptul ca apple de vreo 5-6 ani e pe crestere puternica nu cred ca e o coincindenta cu lansarea i-phone,i-pad,i-pod....asa ca profituri,venituri....nete e greu in 5-6 ani sa depasesti giganti ca Exxon,Gazprom,PetroChina...unii dintre ei aproape monopol pe piata petroliera sau de gaze naturale.
La copiat ma refeream la competitorul direct a lui apple care n-avea nici o identitate proprie pe piata de telefonie si cel care a crescut cel mai mult tocmai prin faptul ca a copiat la greu - samsung....e drept ca am exagerat cu TOTI competitorii blackberry de ex. n-are nici o legatura cu ce produce apple... This post has been edited by tony-s: 26 Sep 2012, 16:29 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
Cu toate ca sunt de acord ca Samsung (si altii) au copiat mult de la Apple, sau in cel mai bun caz pentru ei, s-au inspirat, pana la urma asa se intampla cand vine cineva cu ceva ce schimba piata.
Tineti minte trailer-ul de la Inception? Acum toate trailerele au sunetul ala in ele. Asa se intampla, vine unul, face ceva decent care prinde, restul sar si ei. M-am uitat recent pentru prima data la prezentarea primului iPhone de catre Steve Jobs. A spus de zeci de ori ca telefonul asta va schimba totul, blah blah, pai la ce se astepta atunci? Sa nu-i imite nimeni? Dupa parerea mea, Apple ar trebui sa lase procesele si sa faca produse mai bune care sa-i mentina in top si cu care sa inoveze. Ca tot sunt americani, sa se ia si ei dupa proverbul "Imitation is the sincerest form of flattery". |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai stim noi unii Dell cu mufe de alimentare diferite la modelele lor de laptopuri. Si nu vorbesc de generatii diferite, ci de clase diferite dar din aceiasi generatie.
http://www.phonearena.com/news/Hilarious-p...e-video_id34900 This post has been edited by 2dor: 26 Sep 2012, 16:49 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:47 |