Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Din nou o exagerare fara rost, si o comparatie inutila. Mai nou tine de comunism, eh?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
astia mici o sa se prinda in curand ca poa' sa isi lase sacosele sau scaunelele la coada. Da' va rog io, nu le spuneti.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca samsungii ar fi extrem de suparati daca clientii ar sta la coada si nu s-ar lauda deloc cu asa ceva
![]() ![]() Iar cat priveste avarii de la apple fata de maica tereza de la samsung lasati-ma sa ![]() ![]() This post has been edited by tony-s: 27 Sep 2012, 17:34 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
http://moneyland.time.com/2012/09/21/cashi...aiting-in-line/
Interesant articol, poate il citeste si un anumit user de pe aici cu un aer de superioritate care nu se bazeaza pe aproape nimic, decat poate pe un an de nastere mai inaintat ![]() Are si o replica tare de la un german care nu stie nici el de ce sta la coada. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE “I just need to have it. I know that the new iPhone from a new features perspective hardly has anything extra to offer. But I just needed to be here. It’s the hype, man!” Stimabile, vrei sa m-apuc sa-i fac un profil psihologic la ametitu' asta? Ar fi off topic.. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
"It's the hype, man!"
![]() 27 Sep 2012, 17:37: “the most effective corporate brainwashing campaign in the history of mankind” 27 Sep 2012, 17:39: Did the two plan on buying iPhone 5s for themselves? Nope. Wheatcroft said that his phone is a Android HTC, and that he’s “probably the worst person to have in an Apple queue ever.” ![]() This post has been edited by Garett: 27 Sep 2012, 16:39 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce nu inteleg dusmanii apple e faptul ca omul e o fiinta care are sentimente si daca ii pui pe oameni in fata unui produs apple si unul samsung majoritatea vor spune despre apple "imi place" iar despre samsung in cel mai fericit caz vor spune "e ok" iar lucrul asta nu tine de inteligenta au fost de-a lungul istoriei destui oameni extrem de inteligenti care au fost dispusi sa cheltuie oricat pt. "frumos" - nu conteaza ca acel frumos a fost o pictura,sculptura sau de ce nu o masina,casa... chiar as spune ca numarul acestor exemple e covarsitor mai mare fata de cei care privesc totul doar pragmatic - chiar daca imi place - nu-l iau pt. ca e prea scump comparat la ce iti ofera, nu pot descarca toate rahaturile majoritatea complet inutile de pe android market (nu ca pe itunes n-ar fi destule porcarii inutile), nu-l pot resofta non-stop....
Acuma ca apple fata de samsung are cateva creiere in plus care inteleg lucrul asta si-l exploateaza din plin e extrem de evident .... This post has been edited by tony-s: 27 Sep 2012, 17:37 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
tony-s - vezi ca mai sunt pe aici (printre care si eu) care nu si-au luat Apple, nu pentru ca nu si l-au permis ci doar pentru ca au considerat ca nu este ok pentru ei motivele nu are rost sa le enumar aici ... apropo nici Samsung nu am .... ca sa nu fiu acuzat .... am luat acu un an un HTC Sensation dupa ce am mai avut inaintea lui un Desire HD ... fix in aceleasi conditii luam Iphone-ul ... dar eu personal prefer altceva ... si este alegerea mea ...
Se tot bate "apa" degeaba de vreo 5 pagini (daca nu mai mult) cu tot felul de defecte inchipuite sau nu al lui I5 sau Samsung ... este o piata libera ... cumparati ce vreti si ce credeti ca vi se potriveste .... tot acuzati ca vin fandroizii si vb. da voi ce faceti??? in special tonica .... el din care categorie este d-nul Alex? Te intreb pe tine pt. ca vad ca ai cele mai multe postari pe acest topic... Am mai spus ... sotia are 4s, luat de nou ... stiu ce poate cu bune si cu rele ... si da a avut probleme cu el ... s-a blocat de vreo 2-3 ori sau nu nu a mai vrut sa "vada" reteaua ... rezolvat in garantie ... ma rog probleme din astea mai "specifice" ... ce vreau eu sa arata ca si preslavitul Iphone are probleme, ca si oricare alt device In opinia mea nu este cu nimic peste omoloagele androide cu care concureaza, la fel de bine nu este nici sub ele ... marketingul face restul .... Tare mi-as dori ca sa reintre si altii, pe langa cei de acum, in joc pentru ca noi ca si cumparatori nu am avea decat de castigat ... in mod sigur nimic de pierdut .. This post has been edited by cj98czh: 27 Sep 2012, 17:43 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
tony-s |
![]()
|
As vrea sa-mi arate cineva un post de-al meu in care laud i-phone in afara de impresia de frumos, de produs de calitate cu finisaje mult peste orice de la concurenta.
Ma repet majoritatea covarsitoare a oamenilor care folosesc un astfel de device in 95% din timp pt. telefonie si net apreciaza mai ales ce am spus mai sus.... Majoritatea oamenilor prefera in timpul liber o iesire in oras cu prietenii, o excursie sau de ce nu un meci de fotbal decat sa resofteze non-stop un rahat de telefon. This post has been edited by tony-s: 27 Sep 2012, 19:29 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce dați să vă scap de toni?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu nu-ti dau nimic, mie chiar imi place tony-s.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nimic. Lasa-l sa se desfasoare, e distractiv. "Laud aifonu' ca-i frumos, nu-mi iau android ca-i un rahat de telefon care trebuie resoftat non-stop".
Cum sa ne scapi de el, tu nu-ti dai seama ca l-am scos de pe ignore doar ca sa vad adevarul despre telefoane? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am înțeles, atunci enjoy the show
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 27 Sep 2012, 17:25) http://moneyland.time.com/2012/09/21/cashi...aiting-in-line/ Interesant articol, poate il citeste si un anumit user de pe aici cu un aer de superioritate care nu se bazeaza pe aproape nimic, decat poate pe un an de nastere mai inaintat ![]() Are si o replica tare de la un german care nu stie nici el de ce sta la coada. Eu am scris numai de bine si ei ma scot denigrator sef, fara sa observe aerul de evidenta impartialitate care umple fiecare post. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tony-s |
![]()
|
M-am obisnuit deja cu aerul asta de superioritate al androizilor de zici ca ei au inventat roata ....nu mai zic ca daca nu lansa apple i-phone, android-ul ar fi fost un soft de nisa de care n-ar fi stiut aproape nimeni si ar fi disparut in cativa ani iar samsung facea in continuare telefoane de toata jena neavand pe cine sa copieze si s-ar fi batut cu sagem pt. locul 15 in clasamentul producatorilor de telefoane.
This post has been edited by tony-s: 27 Sep 2012, 19:22 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
.................
Nu mai zic.. ![]() This post has been edited by corbex: 27 Sep 2012, 19:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(Garett @ 27 Sep 2012, 17:36) "It's the hype, man!" ![]() <span class='edit'>27 Sep 2012, 17:37:</span> “the most effective corporate brainwashing campaign in the history of mankind” <span class='edit'>27 Sep 2012, 17:39:</span> Did the two plan on buying iPhone 5s for themselves? Nope. Wheatcroft said that his phone is a Android HTC, and that he’s “probably the worst person to have in an Apple queue ever.” ![]() QUOTE(DragosP @ 26 Sep 2012, 10:36) vezi ca DragosP nu doarme.... This post has been edited by dizzy: 27 Sep 2012, 21:14 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
A l e x |
![]()
|
"el din care categorie este d-nul Alex?"
Nu stiu daca ai citit toate posturile, dar la un moment dat i-am spus ca face uneori acelasi lucru pe care il fac si unii Fandroizi, si anume generalizeaza. Singura diferenta intre tony-s (utilizator Apple subiectiv) si unii Fandroizi la fel de subiectivi ca el, este ca pe tony nu l-am vazut (inca) atacand posesorii, doar vorbind de bine telefonul lui. Aici e marea diferenta pe care unii se fac ca nu o vad. Daca s-ar discuta bunele si relele si s-ar compara telefoanele, n-ar fi nicio problema. Dar nu poate trece o pagina fara sa arunce unul cu cate o insulta mai mult sau mai putin subtila, absolut fara motiv. Cum ar fi sa vin eu in topicul de Android sa spun "Ba, prosti mai sunt astia cu HTC Sensation. Cat de prost sa fii ma sa cumperi asa un telefon? Ce urat e, ce nume are..."? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 27 Sep 2012, 15:00) Da dar atacurile de obicei sunt la adresa posesorilor, ce vina au ei ca firma se lauda ca sunt cei mai buni, sau ca unii posesori stau ca prostii la coada? Pai sa ne intelegem, nu e vina companiei ca se lauda, dar cand un fanatic vine si ia nemestecat ce zice compania si da mai departe fara ca el sa fi vazut vreodata un i5 in alta parte decat in poze......atunci deja nu mai e vina companiei, e vina lui si de aia e atacat el. Iar cu aia de stau la coada.....in clipul ala e cretina aia care balmajeste lu nea reporteru' ca ea vrea i5 pt mess si sms, nu l-a vazut dar il vrea pt ca sigur o sa fie tare, si sta la coada ca sa nu o pacaleasca unii de pe net..... Daca aceeasi persoana statea la coada dar raspundea altfel poate nu o mai catalogam cretina. De ex.: pentru ce folosesc eu nu-mi trebuie neaparat i5, dar sunt fan al marcii, m-am obisniut ca produce telefoane de calitate si in plus vreau sa am cel mai nou gadget de pe piata. Si stau la coada pentru ca sunt atat de nerabdatoare incat nu mai am rabdare 10 zile pt. a-l comanda de pe net. Parca e o mica mare diferenta de abordare, nu? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
-vallixx, cu ce te speli pe cap?
-Cu otet! -De ce? -De mere! Chiar crezi ca era pe bune interviul ala? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ala cu otet? DA !!
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca era pe bune sau nu, dar stiu sigur ca exista oameni de genul ala....
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
exista oameni care au nevoie de par mai matasos si mai stralucitor
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
A l e x |
![]()
|
"dar cand un fanatic vine si ia nemestecat ce zice compania si da mai departe fara ca el sa fi vazut vreodata un i5 in alta parte decat in poze......atunci deja nu mai e vina companiei, e vina lui si de aia e atacat el."
Si cand vine un Fandroid si spune ca i5 e o porcarie, cand el nu l-a vazut decat in poze (precum majoritatea produselor Apple de care tot zice ca sunt naspa), cum e? Nu tot la fel? El de ce nu e atacat? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vallixx |
![]()
|
Cand un Fandroid vine si zice ca i5 e porcarie e de toata jena. Pentru ca nu poti zice depsre un i5 ca e porcarie chiar si daca-l vezi.
I3, 4 sau 5 sunt departe de a fi porcarii si cine zice asta e doar rautacios. Una e sa nu-ti placa sau din diverse motive sa nu-l vrei, alta e sa zici ca acel produs este porcarie. Daca nu-l vezi....aunci nu ai de ce sa-ti dai cu parerea. Poti doar sa compari datele oficiale luate din tabele. Asta poti face, insa asta spune doar jumatate din poveste. La intrebarea "de ce un fandroid" nu e atacat.....sa-mi fie cu iertare, dar cand unu' vine si zice "mie nu-mi place i5", replica vine promt...."e clar, nu-ti permiti iPhone".....pai asta nu-i atac? Acum sunt sigur ca intelegi si tu, precum si unii colegi de aici care se mira sau se fac ca se mira, ca cel putin in Romania, iPhone-ul e vazut nu numai ca un telefon ci si ca un mod prin care sa-ti etalezi statutul social. Un Andoid e vazut ca un telefon, ieftin sau scump, bun sau prost, un Iphone e vazut altfel si asta e motivul, dupa parerea mea, pentru care sunt atetea dispute legate de Iphone si nu de S3. Pentru ca in Romania, IPhone-ul este printre cele mai scumpe telefoane, asta a dus ca el sa fie cumparat de unii oameni care prin el vroiau doar sa arate lumii cati bani au ei, indiferent daca le placea sau nu, indiferent daca aveau nevoie de asa ceva sau nu. Si acesti oameni il etalau peste tot, ostentativ si enervant, pentru ca asta fusese scopul cumpaparii. Orice mi-ar zice oricine: daca ai bani si vrei sa te rupi in fite nu-ti iei S3, ......ci i4, 5...etc Sa nu fim ipocriti si sa recunoastem. La fel de adevarat este si ca nu toata lumea il cumpara pentru fite.....nu afirm ca TOTI cumparatorii de i-uri le cumpara pentru ruptu' in figuri, dar astia sunt mai putin numerosi decat "specimenul" celalalt. In plus de asta, un alt motiv al acestor dispute este acela ca fanboii iPhone tind sa exagereze cu privire la telefonul lor si fac asta pentru ca asa au vazut la compania mama. Daca asa ai vazut "acasa" asa te comporti si tu. Si in fine, exista bineinteles si treaba cu strugurii......ar fi ipocrizie din partea mea de data asta, daca nu as aduce si asta in discutie. Mai sunt si diversi care nu inteleg ca oamenii mai cumpara si cu sufletul nu doar rational. Iti place enrom un produs, esti innebunit dupa el, ti-l iei. Pentru tine e cel mai bun. Poate e cea ma proasta alegere dpdv financiar, estetic, raport pret/calitate......dar nu conteaza, pentru tine e perfect. Unul care gandeste pur rational si pragmatic, va accepta greu treaba asta. Asta, colabrat cu ideile de mai sus, au ajuns sa enerveze o parte a suporterilor parti adverse, lucru care a creat aceste reactii vehemente. This post has been edited by vallixx: 27 Sep 2012, 23:45 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
A l e x |
![]()
|
"De ce nu e atacat.....sa-mi fie cu iertare, dar cand unu vine si zice "mie nu-mi place i5", replica vine promt...."e clar, nu-ti permiti iPhone".....pai asta nu-i atac?"
Ia citeste niste posturi de aici. Cate sunt formulate la modul 'nu imi place i5' si cate spun ca e un esec, o porcarie, o mizerie, etc...? Si cand a fost cineva acuzat ca nu isi permite iPhone in acest topic? Asta se intampla pe topicul de iPhone 4, pentru ca intrau trollii cu insultele lor, si primeau raspuns pe masura. A zis cineva ceva de permis pe aici? Daca te uiti bine, tot Fandroizii aduc pretul si banii in discutie. Ca sa nu mai vorbim de unii care se lauda cu cat au dat pe telefonul lor prin alte topicuri, si supriza supriza, n-au iPhone. Sunt de acord cu restul postului, dar ce spui tu se aplica mai mult in general. Cand vorbim de acest forum si acest topic, nu prea esti corect, si vezi doar ce vrei tu sa vezi. Exagerezi cand vorbesti de posturile pro-Apple de aici, si te faci ca nu vezi unele posturi anti-Apple care sunt mult mai rele si de prost gust. Daca ai fi corect, i-ai trage de urechi pe toti, indiferent de telefon. Asa, tu repede interpretezi orice atac asupra posesorilor Apple drept 'bine meritat, ca prea lauda unii telefoanele', iar daca spune cineva ceva de rau de Android, bagi placa cu banii. Te scot de pe lista de exemple corecte de pe aici. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vallixx |
![]()
|
Nu ma refeream exclusiv la acest topic, imi dadeam parerea despre situatia generala.
Cat despre corectitudine.....asta nu ti se pare "tras de urechi" la adresa fandroizilor? Cand un Fandroid vine si zice ca i5 e porcarie e de toata jena. Pentru ca nu poti zice depsre un i5 ca e porcarie chiar si daca-l vezi. I3, 4 sau 5 sunt departe de a fi porcarii si cine zice asta e doar rautacios. Una e sa nu-ti placa sau din diverse motive sa nu-l vrei, alta e sa zici ca acel produs este porcarie. exista bineinteles si treaba cu strugurii......ar fi ipocrizie din partea mea de data asta, daca nu as aduce si asta in discutie. Consider ca am fost corect, asa ca nu ai de ce sa ma scosti de pe lista de exemple corecte. ![]() This post has been edited by vallixx: 27 Sep 2012, 23:50 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
A l e x |
![]()
|
Ba da, dar e doar o propozitie mica, si restul postului e despre cat de rai sunt fanii Apple, chiar daca nu ei sunt cei care insulta cu adevarat pe aici. Sau care sunt off-topic si pornesc certuri aiurea. Asta e idee, pana si postul lui Tamango l-ai aparat, si l-ai interpretat drept ok, chiar daca a venit de nicaieri, n-a adus nimic constructiv, si doar a facut o alta generalizare care nu era bazata pe absolut nimic (da, stiu, stiu, nu vorbea de toti, dar tot era un post care n-avea legatura cu discutia, si era doar o alta mizerie aruncata aiurea)
Deci daca insulti un grup destul de mare de oameni pe care nu-i cunosti, e ok, ca deh, se intelege ca nu e vorba toti. Dar daca spui ca telefonul tau e cel mai bun, pfoaaa, asta e de neiertat. Intelegi unde bat, nu? Si de ce zic ca nu esti prea corect in cazul de fata. Daca erai, cum te luai de x care a spus ca iPhone-ul e cel mai bun, te luai si de y care a spus ca utilizatorul tipic de iPhone e prea prost sa-l decodeze (care dupa n-a mai raspuns cand a fost intrebat cum face el asta la un anumit model). Din nou, criticile sunt bine venite, glumele la fel, dar cand se arunca cu noroi in persoane, lucrurile o dau in penibil, si vad ca nimeni nu e atat de deranjat de asta (ca principiu, nu ca altceva), in schimb a vorbi la superlativ de propriul telefon e un pacat ce nu poate fi trecut cu vederea ![]() edit: Scuze, am scris 'jailbreak' in loc de decodat, am reparat greseala. This post has been edited by A l e x: 28 Sep 2012, 00:05 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(vallixx @ 28 Sep 2012, 00:29) Cand un Fandroid vine si zice ca i5 e porcarie e de toata jena. Pentru ca nu poti zice depsre un i5 ca e porcarie chiar si daca-l vezi. Poti ... si nu poti, sa zici ca-i o porcarie, in mare parte ... cel mai probabil ca nu o sa fie o porcarie. Dar ... un produs ii judecat si din prisma imaginii pe care si-o face si pe care o promoveaza producatorul, si aici maru singur si-o ridicat stacheta prea sus ... cu perfectiunea lor, si daca ii judeci in functie de asta ... poti zice si ca-i o porcarie, daca is adevarate fazele cu vopseaua, daca nu rezolva pb cu hartile rapid ... Tot suntem pe forum auto, daca la un mercedes i se matuieste vopseaia sau sare ... ii o mare problema, acelasi lucru la o dacie ... lumea zice: dacia tot dacie ramane. Si totul tine de producator ... si unde isi ridica stacheta. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 16:53 |