Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Lasa-ma sa incerc din nou. Cand vorbesti de Apple in general, tu esti destul de corect. Nu pot nega asta. Ai parerea ta care e subiectiva, si in rest spui lucruri corecte si adevarate, atat despre firma cat si despre utilizatori.
DAR, am observat ca tendinta de morala si corectitudine la tine e in mare parte la Apple. Repede sari la gatul unui user care spune ca iPhone-ul e cel mai bun, si pari foarte deranjat de exagerarile lui. Da, ii raspunzi corect, nu ca altii, dar daca un Fandroid vine si arunca cu o insulta sau cu o exagerare penibila, parca nu mai simti nevoia sa intervii atat de rapid si sa-i dai peste nas. Si cum Fandroizii care arunca cu posturi aiurea, mituri si exagerari sunt multi, iar cei care au spus ca iPhone-ul e cel mai bun au fost 3 in ultimul timp, felul cum reactionezi tu nu e unul corect in cazul de fata, ca la aia 2-3 care au exagerat le-ai raspuns instant (si corect ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Asta poate pentru ca nu-mi place sa ma bag in polemici. De aia nu ma cert cu userii de Android asa cum nu o fac cu cei de Apple. Pe ei doar i-am rugat sa nu mai faca afirmatii care se vor universal valabile, i-am rugat doar sa isi formuleze postul ca o parere personala, nu ca un "statement". Atat. E asa de indecenta rugamintea mea? Daca da....o retrag. N- am stiut ca raneste atatea orgolii. Mie doar mi s-a parut de bun simt.
Nu ma identific cu fandroizii fanatici asa ca de multe ori ii ignor. Discut cu cine vrea sa discute, nu cu ei care vor sa se certe. LE: pt.moment nu mai discut nici cu tine pt ca ma culc. Si pt ca vrei sa ma scoti din lista ![]() This post has been edited by vallixx: 28 Sep 2012, 00:47 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Acum o dai cu ranit orgolii si alte clisee tipice de pe internet? N-am fost de acord cu tine cand i-ai spus lui herculane sa bage 'cred' in afirmatia ca iPhone 5 e cel mai bun telefon? Da, era o afirmatie exagerata, si am fost de acord. Cand a spus ca e de doua ori mai rapid, n-a exagerat, si acolo ti-am spus ca n-ai dreptate. Un alt exemplu de reactie rapida si acida la un post pro-Apple, o reactie pe care n-ai fi avut-o la un post similar pro-Android. Cel putin nu aici.
Nu ca as fi eu corectitudinea intruchipata, dar macar eu nu ies din topic sa ma iau de altii ca-si lauda telefoanele. E treaba lor, eu reactionez doar cand vorbesc prostii pe aici. A se observa si postul lui Madriann care spunea ca iPhone-ul 4 e perfect, si reactia mea. Sau reactiile mele la unele generalizari facute de tony-s. Nu ma fac ca ploua cand spune un fanboi Apple ceva, si incep sa critic si sa tin morala doar Fandroizilor. Daca mi se pare ca cineva exagereaza, ii spun. Dar ma rog, atunci nu vede nimeni. Cum nu a vazut nimeni nici primul meu post de pe iPhone 4, si parerile mele despre el ca proaspat utilizator. In schimb cand ii laudam bateria sau stabilitatea, mi-au sarit multi in cap. De asta tot vorbesc de cat de corecti sunt unii pe aici, sunt corecti doar in unele cazuri. Mama cat am scris azi pe aici, ce inseamna sa ai mult timp liber. Bucurati-va de romanele mele cat mai am timp sa le scriu ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' cine-a zis că se bucură de ele?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
A l e x |
![]()
|
Sper si eu. N-am voie?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Intrebare. Cum iti dai seama ca e de doua ori mai rapid?
Adica modelul anterior pana deschide o aplicatie ii ia sa zicem 2 secunde. Daca cel nou deschide aplicatia intr-o secunda e inca o data mai rapid sau e de doua ori mai rapid? Adica daca ieri au fost zero grade si azi zici ca e de doua ori mai frig ca ieri, cate grade sunt azi? P.S. Stiu ca e tarziu dar unii sunt la servici. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' ce lucrezi nene, paznic de noapte?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Un fel de... pazesc telefoanele americanilor.
Si nici macar iPhoane... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 28 Sep 2012, 01:11 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Ce o sa ma intrebi dupa, cate picioare sunt intr-un autobuz cu 10 copii si 5 pisici? ![]() Chiar daca matematic nu e corect, cred ca oricine intelege 'de doua ori mai rapid' ca 'viteza dubla' sau 'jumatate din timpul precedent'. E doar o expresie. Daca spun 'da-te-n pana mea' nu inseamna ca am o pana, si chiar vreau fizic sa te 'dau' in ea, e doar un mod de a te exprima. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Markos |
![]()
|
Deci daca Loganul circulă cu 100 la oră, iar Yamaha R1 cu 300, R1 e mai rapidă cu încă de două ori.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
A l e x |
![]()
|
Aberatie. Nu prinde Loganul 100 km/h.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Alydor |
![]()
|
Parol ca prinde.. Da-i drumul din avion si vezi ca trece si de 110.
Mircea Badea poate sa spuna aia cu penele? Nu de alta dar el avea... ![]() Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 28 Sep 2012, 02:05 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 28 Sep 2012, 01:06) Intrebare. Cum iti dai seama ca e de doua ori mai rapid? Adica modelul anterior pana deschide o aplicatie ii ia sa zicem 2 secunde. Daca cel nou deschide aplicatia intr-o secunda e inca o data mai rapid sau e de doua ori mai rapid? Adica daca ieri au fost zero grade si azi zici ca e de doua ori mai frig ca ieri, cate grade sunt azi? Exact la asta m-a referit cand am "sarit" la colegul care afirmase asta. Faptul ca se inatmpla ceva intr-o sec si altceva in doua, nu inseamna neaparat ca ceva e dublu sau de doua ori. ALEX, care acum zice "poate ca matematic nu e corect", mie mi-a pretins totusi sa consider ca e corect si din dorinta de a nu mai umple iar 20 de pagini de topic din ceva....banal si nu neaparat important, am lasat-o asa. Ca iar ne-am fi contrat la infinit ca si cu incarcarea wireless si tot in pom ramanea. Mi-a pus in vedere sa ma si scuz, ceea ce am facut, ca nu ma durea ENTER-ul, fara insa sa fiu convins. Dar se pare ca si ALEX tolereaza diferit aceeasi reactie, in functie din tasta cui user vine. Eh, pana la urma suntem oameni si nu putem fi 100% impartiali. NIci eu, nici Alex, nici nimeni. "eu nu ies din topic sa ma iau de altii ca-si lauda telefoanele. E treaba lor, eu reactionez doar cand vorbesc prostii pe aici." N-am spus decat ca nu-mi plac laudele nejustificate, unde sunt justificate mi se pare ok. Si eu imi pot ladua Defy-ul in doua feluri. 1. Defy-ul meu e foarte tare, e un super telefon. 2. Defy-ul meu e cel mai tare telefon. Cu una dintre afirmatii sunt de acord sa o aud de la un posesor de orice fel de telefon, cu alta nu sunt de acord. Oare ghiciti care? Vorbim evident de modele de top, situate la un anumit nivel caliatativ, daca vrei sa zici Nokia-ul meu 1208 este un super telefon deja e frapant. ![]() This post has been edited by vallixx: 28 Sep 2012, 08:06 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
sa revenim la chestii mai serioase.. se pare ca nici aplicatie de YOUTUBE nu mai au, cu ios6?!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dupe ce-ti iei aifon5, un an intreg te tot uiti la el, cu mindrie patriotica. Pina-ti revine apetitul de youtube apare aifon6 si-o iei de la capat.
Deci nu-i nevoie. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Hai ba mai dati-o incolo. De cateva pagini incoace nu mai discutati de maru' muscat, vorbiti despre modul in care vorbesc altii despre marul muscat. Urmeaza sa vorbiti despre cum vorbiti despre cum vorbesc altii de marul muscat, sau reveniti la tilifonu in cauza?
QUOTE(Markos @ 27 Sep 2012, 19:21) O lada de coniac e bine? This post has been edited by bucatzel: 28 Sep 2012, 09:33 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Crezi ca-i usor sa gasesti o cale mereu noua de a-i necaji pe aifonisti?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(neumann @ 28 Sep 2012, 09:23) Se poate descarca moca ![]() ![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
Legat de youtube a fost mai bine ca l-au scos pt ca noua aplicatie e muuult mai buna. Speram ca acelasi lucru se intampla si cu google maps, dar dupa ce mi-am fct si eu update le telefoane aseara, am vazut ca-i decent Maps-ul. Ma asteptam sa fie catastrofa
![]() S-a mai lansat iphone-ul in vreo 20 de tari, evident nu si in ro. Cel mai aproape e la unguri. Acum imi pare rau ca m-am calicit si bu l-am luat cand am fost plecat in concediu. Daca apare in noiembrie, o sa ma plictisesc de el la munca pana il iau ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 28 Sep 2012, 09:04) ALEX, care acum zice "poate ca matematic nu e corect", mie mi-a pretins totusi sa consider ca e corect si din dorinta de a nu mai umple iar 20 de pagini de topic din ceva....banal si nu neaparat important, am lasat-o asa. Haidii ba, nu fi nebun. Daca tie cineva iti spune ca Windows 7 boota in 10 secunde, si acum Windows 8 booteaza de doua ori mai rapid, nu e clar ca vrea sa spuna ca e in 5 secunde? Te iei de expresia in sine? Tu l-ai acuzat pe om de altceva, ca vorbeste aiurea fara sa testeze si ca foloseste cifre si procente in loc sa spuna ca e 'mai rapid', si eu ti-am spus ca aproape sigur a testat, si vorbeste in cunostinta de cauza, nu ca altii. N-am avut dreptate? QUOTE(vallixx @ 28 Sep 2012, 09:04) Dar se pare ca si ALEX tolereaza diferit aceeasi reactie, in functie din tasta cui user vine. Eh, pana la urma suntem oameni si nu putem fi 100% impartiali. NIci eu, nici Alex, nici nimeni. Daca vrei sa fiu sincer, citesc cu placere posturile tale si mi se pare ca te 'stiu' mai bine decat pe herculane si multi altii de pe aici. Asa ca teoretic, ai fi avantajat in 'toleranta mea subiectiva', pentru ca pe herculane nu-l stiu deloc, in afara de posturile de pe aici nu il tin minte de prin alte parti ale forumului. Stiu doar ca lucreaza in domeniu, si ca de multe ori vorbeste din experienta. Nu inseamna ca nu e si el subiectiv sau ca are tot timpul dreptate, dar nu vorbeste din auzite ca multi de pe aici. Si acum sa revenim la ale noastre, ca nu mai e noapte sa ne plictisim si sa intram in polemici aiurea, aplicatia YouTube cu care venea iOS-ul era jenanta. Eu ma mir ca o folosea cineva. "Good riddance", cum ar spune Tim Cook, chiar ma incurca. Daca puteam s-o sterg eu, n-o mai aveam de mult. Aplicatia YouTube facuta de Google e mult mai buna. Nici pe aia n-o folosesc si am sters-o, dar arata si functiona de 100 de ori mai bine, cine plange dupa aia veche, s-o traga pe asta. E mokales manca-ti-as. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe herculane il crezi ce zice de teste, da in schimb nu-i in stare sa-si faca o tableta sa fie functionala, si mai ii si din domeniu ... , el numa subiectiv nu ii ... ii plin de netu de cat de penibil ii maps-u ... si pt el ii decenta ...
![]() Da pana acuma de ce nu va plangeati de ce aplicatii jenante are maru? Parca era perfect... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
herculane |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 28 Sep 2012, 13:43) Haidii ba, nu fi nebun. Daca tie cineva iti spune ca Windows 7 boota in 10 secunde, si acum Windows 8 booteaza de doua ori mai rapid, nu e clar ca vrea sa spuna ca e in 5 secunde? Te iei de expresia in sine? Tu l-ai acuzat pe om de altceva, ca vorbeste aiurea fara sa testeze si ca foloseste cifre si procente in loc sa spuna ca e 'mai rapid', si eu ti-am spus ca aproape sigur a testat, si vorbeste in cunostinta de cauza, nu ca altii. N-am avut dreptate? Daca vrei sa fiu sincer, citesc cu placere posturile tale si mi se pare ca te 'stiu' mai bine decat pe herculane si multi altii de pe aici. Asa ca teoretic, ai fi avantajat in 'toleranta mea subiectiva', pentru ca pe herculane nu-l stiu deloc, in afara de posturile de pe aici nu il tin minte de prin alte parti ale forumului. Stiu doar ca lucreaza in domeniu, si ca de multe ori vorbeste din experienta. Nu inseamna ca nu e si el subiectiv sau ca are tot timpul dreptate, dar nu vorbeste din auzite ca multi de pe aici. probabil ca n-ai clio 3, ca p-acolo eram activ ![]() legat de timpii aia sunt sigur ca oricine a inteles ce am vrut sa spun, da' era prea plictisitoare discutia daca nu intervenea lumea. oricum, de luni de cand ajung la birou, o sa "butonez" si eu i5-ul mai in detaliu. QUOTE(Serje @ 28 Sep 2012, 14:20) Pe herculane il crezi ce zice de teste, da in schimb nu-i in stare sa-si faca o tableta sa fie functionala, si mai ii si din domeniu ... , el numa subiectiv nu ii ... ii plin de netu de cat de penibil ii maps-u ... si pt el ii decenta ... ![]() Da pana acuma de ce nu va plangeati de ce aplicatii jenante are maru? Parca era perfect... ce ar trebui sa-i fac mai exact tabletei? are android, e compromisa ![]() daca o sa cauti prin thread-ul cu android deschis de mine acum ceva timp o sa vezi ca mai stiu si eu una alta ![]() si oricum, testele facute de mine, se pot face si cu niste cunostinte apropiate de 0 in domeniu. adica sa lansezi 2 aplciatii in acelasi timp si sa le cronometrezi poate face si mama, sau pt tine e ceva asa de complicat? legat de maps, eu am toate strazile din zona mea, toate strazile din jurul serviciului, toate din jurul alor mei. deci daca as folosi p-aci navigatia ar fi perfecta ![]() This post has been edited by herculane: 28 Sep 2012, 13:35 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
Serje: Mi-ai citit si tu postul? N-am zis ca e si el subiectiv? Am spus doar ca spre deosebire de multi de pe aici, el chiar testeaza lucrurile, deci da, ii iau parerea lui putin mai in serios decat o iau pe a ta, de exemplu. Asta nu inseamna ca ii dau dreptate tot timpul.
Si marul nu e perfect, n-a zis nimeni asta pe aici, nu mai exagera. Nu-mi aduc aminte sa fi zis cineva ca toate aplicatiile cu care vine iPhone-ul sunt geniale. Aia de YouTube chiar nu era. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
cel mai bun pret din Europa pt i5 e in Elvetia:
Switzerland – 602/701/801€ (16GB, 32GB, 64GB) cred ca e cel mai bun pret dupa USA. la noi va fi cu 100E mai scump... |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
herculane |
![]()
|
cand ai foarte multe proprietati si uiti care pe unde sunt, ajungi sa folosesti navigatia
![]() aoleu, eu acum am vazut ca tu esti si moderator pe forumul asta. sper ca pe sectiunea aia nu ai posturi la fel de contructive ![]() esti cam incordat asa, tot n-ai reusit sa-ti faci android-ul sa mearga calumea? ![]() This post has been edited by herculane: 28 Sep 2012, 13:58 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
Hartile merg bine in orasele mari, problema e ca nu sunt complete pentru toate zonele din lume, si au multe aberatii. Da, merg bine in Bucuresti si probabil in majoritatea oraselor mari din lume, dar nu despre asta se discuta, ci despre produsul per total si defectele lui.
Daca le puneau de prima data, poate nu era asa o tragedie. Intelegea lumea ca vor fi reparate/imbunatatite in timp si gata. Problema e ca au renuntat la Google Maps, probabil cele mai bune/complete/complexe harti care exista, ca sa le inlocuiasca cu ceva mult mai prost, doar pentru ca nu mai sunt prieteni cu Google. De asta se rade de ei si de asta are lumea dreptate. This post has been edited by A l e x: 28 Sep 2012, 14:02 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 20:14 |