DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

46 Pages « < 22 23 24 25 26 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Apple iPhone 5

dan.gutu
post 3 Nov 2012, 18:55
Post #691

Membru autentic

Group: Members
From: Europa

Si io am fost ieri in showroom la Ferrari si am studiat modelul California,dar am ramas profund dezamagit,tot 2 usi,12 pistoane,nu au scos motor diesel si aveau doar pe rosu,ma mai gandesc ...

--------------------
TOYOTA COROLLA & AURIS HSD 2009 & 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
padre
post 3 Nov 2012, 19:33
Post #692

Il padrino

From: Bucuresti

Haha, buna gluma, sper c-a fost gluma.
Eu nici macar nu dau bani pe el, daca m-as hotari la ifon... Nu e vorba de bani si nici de struguri acri.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
herculane
post 3 Nov 2012, 19:50
Post #693

Membru autentic

m-am jucat zilele trecute cu nexus 4, sunt foarte dezamagit - n-are iOS, nu cred ca o sa-mi iau niciodata

cam asa a sunat postul tau padre wink.gif

am pus vineri ios 6.1 pe un device, fiind curios daca au aparut schimbari la Maps. nimic deocamdata

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford Mondeo Titanium 2.0 16v 2008 - xxxxx
+
padre
post 3 Nov 2012, 20:09
Post #694

Il padrino

Pai plm, chiar asa sa nu schimbe nimic fata de 4s? Aceleasi iconite aruncate pe ecran, fara sa poti sa pui un widget sa vezi o agenda, un ceas, vremea, un curs valutar, etc? Asta ma enerveaza cel mai tare, ca sa nu mai discut ca nu poti folosi memoria ca pe un memory flash sau ca nu are micro-usb si nu-l poti incarca decat cu un anume tip de incarcator...
Oricum, celor carora nu le plac aprecierile mele, asta e topic despre iPhone 5 in general, nu doar cu laude, asa-i? Si e deschis publicului larg, nu doar iubitorilor de mere, deci pot posta si cei care folosesc in mod curent altceva, asa-i?

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
2dor
post 3 Nov 2012, 20:30
Post #695

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

QUOTE(padre @ 3 Nov 2012, 21:09)
Pai plm, chiar asa sa nu schimbe nimic fata de 4s? Aceleasi iconite aruncate pe ecran, fara sa poti sa pui un widget sa vezi o agenda, un ceas, vremea, un curs valutar, etc? Asta ma enerveaza cel mai tare, ca sa nu mai discut ca nu poti folosi memoria ca pe un memory flash sau ca nu are micro-usb si nu-l poti incarca decat cu un anume tip de incarcator...
Oricum, celor carora nu le plac aprecierile mele, asta e topic despre iPhone 5 in general, nu doar cu laude, asa-i? Si e deschis publicului larg, nu doar iubitorilor de mere, deci pot posta si cei care folosesc in mod curent altceva, asa-i?
*

up.gif

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
dan.gutu
post 3 Nov 2012, 20:37
Post #696

Membru autentic

From: Europa

QUOTE(padre @ 3 Nov 2012, 19:33)
Haha, buna gluma, sper c-a fost gluma.
Eu nici macar nu dau bani pe el, daca m-as hotari la ifon... Nu e vorba de bani si nici de struguri acri.
*

Daca nu dai bani pe el,il tii 2-3 saptamani si daca nu te satisface, il vinzi cu cel putin 400-450 de euro wink.gif Eu asa as face,chiar daca nu sunt afacerist sau bisnitar si nici in jena financiara smile.gif . Dar mai mult ca sigur il pastrezi,este o bijuterie, fata de concurenta tongue.gif .

This post has been edited by dan.gutu: 3 Nov 2012, 20:38

--------------------
TOYOTA COROLLA & AURIS HSD 2009 & 2012
+
padre
post 3 Nov 2012, 20:53
Post #697

Il padrino

Da, asta este singurul lui mare atu, arata bine fata de concurenta desi are un design simplu si un pic invechit... 4s este intr-adevar bijuterie (materiale foarte bune, foarte bine realizat), cu 5 nu mai sunt asa de sigur daca se zgarie asa usor. La prima vedere arata foarte bine, recunosc, dar dupa o perioada de utilizare... s-ar putea shimba lucrurile.
Telefonul actual Motorola (Razr) a luat nenumarate cazaturi pe toate suprafetele posibile si de la mai toate inaltimile (din mana unui om, nu de la etajul 18), are cateva ciupituri si ceva semne de uzura/utilizare pentru ca nu l-am protejat cu husa si nici nu m-am purtat cu manusi (in plus se mai joaca si copiii din cand in cand cu el) dar inca merge fara nici o problema si nici nu arata chiar rau. In aceleasi conditii ma indoiesc ca un ifon 5 ar fi aratat similar. Dar astea sunt doar speculatii, ce-i drept.. foarte posibil sa fie adevarate, dar pana nu pun mana serios pe unu' nu are rost sa mai discut.

later edit: ca sa "fac o aroganta", daca as putea pune Android pe ifon 5 l-as lua fara ezitari radmasa.gif

This post has been edited by padre: 3 Nov 2012, 20:59

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
gabize
post 3 Nov 2012, 21:09
Post #698

DECONECTAT

From: ©City of Mini Roundabouts

QUOTE(padre @ 3 Nov 2012, 20:53)
daca as putea pune Android pe ifon 5 l-as lua fara ezitari
*

up.gif

Nu sunt un fan Android, as accepta si IOS-ul la fel de bine daca ar oferi o mai mare libertate de miscare.

--------------------
⚓ Am avut cândva o... barcă... acum doar un gândac H247
"Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
+
herculane
post 3 Nov 2012, 21:13
Post #699

Membru autentic

QUOTE(padre @ 3 Nov 2012, 21:53)
later edit: ca sa "fac o aroganta", daca as putea pune Android pe ifon 5 l-as lua fara ezitari  radmasa.gif
*

pai si ce-ai realiza? ai avea un telefon superb care merge prost smile.gif

This post has been edited by herculane: 3 Nov 2012, 21:14

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford Mondeo Titanium 2.0 16v 2008 - xxxxx
+
Iulikk
post 3 Nov 2012, 21:15
Post #700

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

QUOTE(padre @ 3 Nov 2012, 20:53)
Da, asta este singurul lui mare atu, arata bine fata de concurenta desi are un design simplu si un pic invechit... 4s este intr-adevar bijuterie (materiale foarte bune, foarte bine realizat), cu 5 nu mai sunt asa de sigur daca se zgarie asa usor. La prima vedere arata foarte bine, recunosc, dar dupa o perioada de utilizare... s-ar putea shimba lucrurile.
Telefonul actual Motorola (Razr) a luat nenumarate cazaturi pe toate suprafetele posibile si de la mai toate inaltimile (din mana unui om, nu de la etajul 18), are cateva ciupituri si ceva semne de uzura/utilizare pentru ca nu l-am protejat cu husa si nici nu m-am purtat cu manusi (in plus se mai joaca si copiii din cand in cand cu el) dar inca merge fara nici o problema si nici nu arata chiar rau. In aceleasi conditii ma indoiesc ca un ifon 5 ar fi aratat similar. Dar astea sunt doar speculatii, ce-i drept.. foarte posibil sa fie adevarate, dar pana nu pun mana serios pe unu' nu are rost sa mai discut.

later edit: ca sa "fac o aroganta", daca as putea pune Android pe ifon 5 l-as lua fara ezitari  radmasa.gif
*

Cam asa ai pus tu problema.

Si eu am o Dacie veche de un milion de ani ani. A luat nenumarate gropi de mai toate dimensiunile, are cateva semne de uzura pe caroserie, cateva puncte unde tabla este infundata, ceva puncte de rugina... a carat cu ea lemne / parchet / lambriu / caramizi / ciment / placi de beton... etc. Inca se tine bine, fara (mari) probleme si nu arata nici foarte rau. Ma indoiesc ca ultimul model de VW Passat ar fi aratat la fel la o ultilizare in aceleasi conditii.

Daca esti dobitoc (nu ma refer la nimeni, ci vorbesc in general) poti avea orice telefon, ca nu te va tine mai mult de cateva luni.

This post has been edited by Iulikk: 3 Nov 2012, 21:15

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
gabize
post 3 Nov 2012, 21:21
Post #701

DECONECTAT

From: ©City of Mini Roundabouts

Ca sa transpun in lumea auto (ca tot suntem pe un forum de profil) parerea mea despre iphone:
Iti cumperi o masina sport, scumpa, bine construita si foarte rapida. INSA, producatorul iti spune ca poti circula cu ea doar pe circuitul de la Nürburgring, da' doar in prima joie din luna, si o data pe saptamana, martea, si pe Imola. Pe sosele nu poti, ca nu-s a lor. Poti alimenta cu carburant doar de la benzinarul X, o poti spala doar la spalatoria Y, insa, fiind baieti "gigea", te lasa s-o duci acasa si s-o arati tuturor prietenilor, sa ai cu ce te lauda.

This post has been edited by gabizegrean: 3 Nov 2012, 21:23

--------------------
⚓ Am avut cândva o... barcă... acum doar un gândac H247
"Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
+
ArtVandelay
post 3 Nov 2012, 21:39
Post #702

Anytown, USA..

From: Craiova

Cine zice ca nu poti pune widgeturi pe iphone? bara aia de notificari de la iOS 5 in sus ai observat-o ?

--------------------
Ford focus 2001
He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.

I got 99 cookiez cause a bitch ate one.
+
tony-s
post 3 Nov 2012, 21:41
Post #703

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

O comparatie mai buna ar fi - ca iphone cu ios se misca mai bine decat android pe toate soselele din lume (utilizare normala,telefonie,net...) in schimb nu se stie cum s-ar putea misca pe drumurile forestiere (crack,jailbreak...) unde 90 % din populatia lumii nu e interesata sa ajunga.

This post has been edited by tony-s: 3 Nov 2012, 21:58

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
marksman
post 3 Nov 2012, 22:14
Post #704

Post mortem nihil est

From: sat

Eu astept sa vad "meciul" iOS - Android dupa ce se va da drumul la LTE. Deocamdata vad ca Motorola si LG se misca foaaarte cursiv. Sunt curios cum merge iPhone-ul in aceleasi teste. Dar pentru asta mai am de asteptat, ca inca n-a ajuns aici. smile.gif

LE: cica s-au certat Samsung si Apple pentru chipsetul de LTE, asa ca Apple a virat spre Qualcomm.

This post has been edited by marksman: 3 Nov 2012, 22:17

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
A l e x
post 3 Nov 2012, 23:40
Post #705

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Acum sa fim sinceri, faptul ca dupa 2 ani Apple au scos aproape acelasi telefon, doar usor schimbat, e un minus. Ca 5-ul e in continuare un telefon care arata bine si pare mult mai bine construit decat plasticul de la Samsung, de acord, dar tot e un 4S lungit (vorba lui vallixx, e un 4SS).

Sunt convins ca puteau face un design nou. Pe net circula multe CGI-uri reusite, cu idei pe care Apple ar putea merge. Sa te lasi asteptat 2 ani si apoi sa vii cu acelasi design e cam urat. Inteleg ca Steve Jobs a murit, dar totusi designer-ul principal de la Apple e inca in viata, si apare pe sticla laudandu-si produsele. De ce nu se pune pe treaba?

Astia de la Apple imi aduc aminte de muzicienii care ajung atat de faimosi si de bogati, incat nu le mai pasa si nu se mai chinuie sa scoata albume bune cum faceau cand erau muritori de foame si aveau ceva de spus. Le scot asa, din inertie, ca pe hamburgeri. Eu zic ca vor ajunge, incet incet, ca Sony. Produse bune si frumoase, dar cu nimic special care sa le deosebeasca de concurenta, in afara de pret.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
M i h a i
post 3 Nov 2012, 23:50
Post #706

Eh, o fi 4s alungit, fara harti, cu vopsea care se cojeste dar a cam disparut din stocul orange si vodafone , asadar se cam vinde wink.gif

--------------------
------ ------ ------
+
ssilviu
post 4 Nov 2012, 00:01
Post #707

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(herculane @ 3 Nov 2012, 22:13)
pai si ce-ai realiza? ai avea un telefon superb care merge prost smile.gif
*

Voi la serviciu incă mai testați Eclair sau cum? icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 4 Nov 2012, 00:31
Post #708

Mihai: Nu conteaza, nu spunea nimeni ca se vinde prost. Tocmai, faptul ca oricum ar fi, vand de rup, ii face sa-si permita sa recicleze design-ul si dupa 2 ani fara sa isi faca griji ca vor pierde investitorii bani. Daca nu se epuizau stocurile si ramaneau cu ele in magazin, sa vezi ce iPhone 6 iesea la anu' tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
padre
post 4 Nov 2012, 08:18
Post #709

Il padrino

@herculane: iti respect opiniile despre telefoane si SO datorita jobului tau, ba chiar le iau in considerare, dar crede-ma ca experienta mea cu Android pe Motorola este excelenta! Flawless! De asta mi-e foarte greu sa accept iOS si mostenirea lui "legacy".

S-au vandut repede primele bucati iphone 5 si departe de mine sa contest succesul merelorin general dar stiti cate bucati au avut disponibile la lansare Orange si Vodafone? 150 fiecare. Evident ca s-au vandut imediat. S-ar fi vandut si mai multe,sunt sigur, dar vroiam sa subliniez de ce s-au epuizat stocurile asa repede. wink.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
A l e x
post 4 Nov 2012, 10:54
Post #710

padre, stocurile sunt epuizate prin toata lumea. Daca te uiti pe Apple.com, in SUA daca iti comanzi acum, il primesti in 3-4 saptamani.

Mie mi-e greu sa cred ca au fost doar 150 la Vodafone, sincer. Cand i-am sunat, am fost asigurat ca vor onora toate precomenzile, si sa nu-mi fac griji. La magazin mi-au spus din nou sa nu-mi fac griji, ca va veni la timp. 150 mi se pare putin si pentru Bucuresti, ce sa mai vorbim de toata tara. Poate 1500, desi si 1500 mi se pare un numar mic.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
romeo3108ro
post 4 Nov 2012, 11:14
Post #711

Conducator de Twingo

From: Dirty Bucharest

QUOTE(A l e x @ 4 Nov 2012, 00:40)
Acum sa fim sinceri, faptul ca dupa 2 ani Apple au scos aproape acelasi telefon, doar usor schimbat, e un minus. Ca 5-ul e in continuare un telefon care arata bine si pare mult mai bine construit decat plasticul de la Samsung, de acord, dar tot e un 4S lungit (vorba lui vallixx, e un 4SS).
*

pe vremea asta noroasa ma bine cu plasticul in buzunar decat cu tigaia aia de fier in care se coc mere tongue.gif

--------------------
i help if i can
Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH
Twingo 1.2 16 ventricole
ex angajat renou :))
Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana
+
herculane
post 4 Nov 2012, 11:40
Post #712

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 4 Nov 2012, 01:01)
Voi la serviciu incă mai testați Eclair sau cum?  icon_mrgreen.gif
*

a aparut eclair-ul??

QUOTE(padre @ 4 Nov 2012, 09:18)
@herculane: iti respect opiniile despre telefoane si SO datorita jobului tau, ba chiar le iau in considerare, dar crede-ma ca experienta mea cu Android pe Motorola este excelenta! Flawless! De asta mi-e foarte greu sa accept iOS si mostenirea lui "legacy".

S-au vandut repede primele bucati iphone 5 si departe de mine sa contest succesul merelorin general dar stiti cate bucati au avut disponibile la lansare Orange si Vodafone? 150 fiecare. Evident ca s-au vandut imediat. S-ar fi vandut si mai multe,sunt sigur, dar vroiam sa subliniez de ce s-au epuizat stocurile asa repede.  wink.gif
*

normal ca exagerez, android-ul nu este o petarda, dar pur si simplu comparat cu ios, pt ce-mi trebuie mie, este pe locul doi.

--------------------
+
A l e x
post 4 Nov 2012, 12:25
Post #713

romeo: Asa e, dar la vara cand se va topi plasticul ala ieftin si va curge ca o inghetata, ce faci? tongue.gif

herculane: Vezi ca Androidul nu mai e chiar atat de prost. Am doi prieteni cu Nexus, si de la ultimul update se misca cam foarte bine... Inca mai agata din cand in cand, dar nu mai e ce a fost. Androidul vine tare din spate, asta e adevarul, desi Fandroizii abia acum recunosc cat de in spate erau acum vreo 2 ani cu OS-ul lor plin de buguri, ca pe atunci ziceau ca e perfect. Dar acum chiar se misca bine, cel putin pe Nexus.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Maskatu
post 4 Nov 2012, 12:46
Post #714

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Telefonul asta nu merita 3300 lei nici daca il plachezi cu aur. Platesti mai mult de 25% pe brand care in ultimele luni, sau cel putin de cand a murit stevie, brand care a cam luat-o grav in bot. Actiunile au scazut cu 100 coco, si colac peste pupaza au pierdut dreptul de a mai vinde telefoane sub denumirea de iphone in mexic, pentru ca instanta a dat castig de cauza firmei de telefonie ifone care era infiintata cu cativa ani inainte. Mai sunt si buni de plata.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
ssilviu
post 4 Nov 2012, 13:09
Post #715

F1 Man

Pai, in conditiile in care Apple a făcut 8 miliarde de dolari PROFIT intr-un singur trimestru iar costurile de fabricație ale unui telefon sunt de vreo 150 de dolari, cred că nu ar strica să te intrebi inainte să cumperi telefonul dacă îți convine că jumătate din banii tăi să se ducă direct in buzunarul unor băieți deștepți.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 4 Nov 2012, 13:52
Post #716

Fiecare isi cumpara ce vrea si ce poate. Telefonul mobil nu are un pret fix, fiecare si-l ia dupa oferta pe care o poate obtine de la Vodafone, Orange, sau altii. Eu de exemplu am dat mult mai putin de 3000 ron, si din cauza ca am vandut 4S-ul am iesit pe plus. Cred ca la fel a fost si la herculane, si la altii.

In conditiile astea, din punctul meu de vedere, a meritat schimbarea. Daca poti inlocui telefonul cu unul nou, fara sa te coste nimic (sau doar cateva milioane), eu zic ca e decent. Daca ar fi sa-l cumperi la liber, fara niciun fel de reducere, nu prea ar merita din principiu, ca e doar un telefon care la anu' merge schimbat.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ssilviu
post 4 Nov 2012, 14:11
Post #717

F1 Man

Te cam inșeli. Apple tot banii ăia ii primește pentru telefonul care a ajuns la tine. Doar că mai pune Vodafone diferența până la prețul cerut de americani. Diferență pe care oricum o ia din abonamentul tău pe care dai 2000 de lei lunar. Deci ... Tot tu dai banii. Bine, in cazul tău, nu tu dai banii, dar ai prins ideea.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 4 Nov 2012, 14:26
Post #718

Eu oricum platesc abonamentele la Vodafone, si oricum raman la ei. Nu ma doare cu nimic sa semnez pe inca un an si sa imi ia punctele pentru a-mi da un telefon mult mai ieftin decat la liber, ca de obicei cam asta fac. Ai avea dreptate daca ai spune de cei care isi fac abonament super scump pentru a lua un iPhone ieftin, dar la mine nu e cazul, abonamentul ramane la fel. Din nou, pretul telefonuiui depinde de la caz la caz si de oferta fiecaruia.

Evident ca Apple isi primeste toti banii, dar oricum pretul unui iPhone direct de la Apple in SUA e mult mai decent decat ce ajunge pe la noi pe la operatori.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
paul_p
post 4 Nov 2012, 15:42
Post #719

Membru autentic

From: psd=evil

QUOTE(A l e x @ 4 Nov 2012, 00:40)
*

Aici ar fi mai multe de discutat. E vorba si de identitatea marcii.
Nu este nici o smecherie sa schimbi radical designul doar de dragul de a-l schimba.
Ca si in domeniul auto, marcile consacrate isi mentin elementele de design - vezi Mercedes, BMW, Audi, Ferrari, Porsche.
Doar coreenii sunt lipsiti de identitate.

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
A l e x
post 5 Nov 2012, 12:22
Post #720

Eu am spus la mai multi posesori ca ma asteptam la un design nou, si ei mi-au raspuns "Pai de ce sa schimbi un design perfect?"

Pai daca e asa perfect, lasa-l frate asa, nu mai scoate telefoane anual, scoate la fiecare 3-4 ani unul nou, si aia e. Sa nu schimbi design-ul doar de 'dragul de a-l schimba', in schimbi sa tot scoti telefoane de dragul de a le scoate?

Si nu a spus nimeni sa nu-si mentina elementele de design, sa le mentina, dar toate marcile puse de tine (poate mai putin Porsche tongue.gif) vin cu un design nou cand scot un model nou. Una e sa-ti mentii elementele de design, alta e sa ai aproape acelasi design pe care sa-l tot reciclezi de vreo 2-3 generatii.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
46 Pages « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 15:39
Forum Renault