Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
unde tine audi de design?
vine mereu cu chestii noi si tari. pt ca stie cum sa faca lucrurile bine nu inseamna ca sunt vechi. comparam audi din anii 90 cu ce e acum si sigur o sa vedem diferenta majore. porsche, da, e facut sa semene cat mai mult, ca si vw, cat mai standard, nimic extravagant. i5 fata de i4 e la fel ca audi a5 sportback fata de audi a5. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Una e ca lucrul la el sa fi fost inceput pe vremea când SJ trăia și alta e să fi fost definitivat atunci.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(herculane @ 5 Nov 2012, 20:45) Se vede, daca era facut ''pe vremea asta'' avea si el ecran hd, live wallpaper, widgeturi, cand bagai cablul de date in comp iti arata ''mass storage'' ![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 7 Nov 2012, 09:46 |
--------------------
------
------
------
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Iepurasul deschide un magazin de telefoane in padure. In prima zi Leul, Ursul si Magaru’ intra in magazin.
Leul: Iepurasule, da-mi un IPhone din ala nou, cinci, ca am in seara asta intalnire cu leoaica si vreau sa i-o trag! Ursul: Iepurila, da-mi un samsung Galaxy S3 ca am in seara asta intalnire cu ursoaica si vreau sa i-o pun! Magaru': Bă, da-mi si mi un Nokia 5110, ca am intalnire cu magarita in seara asta. Ceilalti: Păi cum, mai Magarule, cu telefonul ala amarat vrei s-o fwti? Magarul: Mă, eu de fwtut am cu ce fwte, telefonul îmi trebuie doar sa-i dau beep sa vina la poarta ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"daca era facut 'pe vremea asta' avea si el ecran hd, live wallpaper, widgeturi, cand bagai cablul de date in comp iti arata 'mass storage'"
Nu, din contra. Limitarile iOS-ului sunt in mare parte din dorinta lui Steve Jobs, deci ce spui tu nu s-ar fi intamplat sub conducerea lui. Poate acum cu Tim Cook (care pare mai deschis, mai corporatist si mai putin hipiot ![]() Cat despre ecranul HD, nu cred ca ai simtit tu diferenta cand ai jucat NFS. Sunt de acord ca rezolutia 5-ului e cam cretina, dar sincer se vede foarte bine, si 'touch-ul' e foarte interesant. Cred ca esti si tu de acord cu asta ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Alex, ai 5-ul de o saptamana deja, fa-i si tu un mic review, cele mai importante +/- din perspectiva ta.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
herculane |
![]()
|
pana spune si alex versiunea lui, eu nu gasesc minusuri telefonului, ceea ce se poate reprosa e legat de limitarile ios-ului pe care le stie toata lumea. adica minusurle pe care le are orice device ios le are si i5-ul
in schimb, ca si imbunatatiri ar fi: greutatea, display-ul, viteza, camera la lumina slaba. mi se pare foarte ciudat cand iau i4 in mana acum - greu, butucanos, display mic (chiar daca diferenta nu e semnificativa la i5) si lent si mai e chestia legata de materiale. inca nu m-am decis daca sunt mai bune sau mai proaste, insa mi se pare ca se tine/simte mult mai bine in mana |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 8 Nov 2012, 18:18) Cat despre ecranul HD, nu cred ca ai simtit tu diferenta cand ai jucat NFS. se vede foarte bine, si 'touch-ul' e foarte interesant. Cred ca esti si tu de acord cu asta ![]() mda, avand in vedere ca ecranul este mai mic nu pot sa zic ca am vazut diferenta, se misca bine jocul, se vedea foarte frumos iar ''touch-ul'' se simte destul de misto. QUOTE(herculane @ 8 Nov 2012, 23:35) Unde ai simtit diferenta de viteza? ![]() A l e x - ai simtit diferenta de viteza ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Desigur, interlocutorul are o voce mai pițigăiată; merge de 1,5 ori mai repede.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
herculane |
![]()
|
QUOTE(M i h a i @ 9 Nov 2012, 11:27) Unde ai simtit diferenta de viteza? ![]() A l e x - ai simtit diferenta de viteza ![]() camera face si salveaza pozele mult mai repede, vplay-ul incarca un video de vreo 2-3 ori mai repede, joacele in general se incarca mai repede, la FPS sunt cam la fel, gsp-ul (versiunea desktop) se incarca mai repede. probabil ca viteza e mai mare la tot, insa la astea se simte QUOTE(DragosP @ 9 Nov 2012, 12:05) cand am scris postul de mai sus si am ajuns la cuvantul "viteza" asteptam interventia troll-ului meu preferat ![]() This post has been edited by herculane: 9 Nov 2012, 11:59 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De ce te necajesti? Raspunde-i cu o gluma, fii optimist!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(herculane @ 9 Nov 2012, 11:58) Asta da, daca nu folosesti blitul. Am impresia ca sare mai repede peste focalizare odata ce face asa repede.(asa face si note 2, m-am uitat la aspectul asta ![]() This post has been edited by M i h a i: 9 Nov 2012, 12:14 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
padre: Nu prea are rost sa-i fac un mic review aici, oricum daca spun ceva negativ nu vede nimeni, iar daca spun de bine sunt automat 'fan incuiat.' E greu cu oamenii care citesc de obicei acest topic, au niste mici probleme, niste mari frustrari, si inteleg doar ce vor ei, mai ales daca vorbesti de bani.
![]() Asta e 1. Si 2, mie parerile despre telefoane mi se par extrem de subiective, pentru ca unul ca Liviu, de exemplu, vrea ceva de la un telefon, unul ca mine vrea altceva de la un telefon, deci plusurile mele pot fi inutile pentru altii, sau invers. Oricum, cred ca am spus, in mare parte, parerea mea despre telefon. Are un display foarte bun, dupa parerea mea, in ciuda rezolutiei cretine. Touch-ul e excelent, ai senzatia ca apesi direct pe ecran, nu pe o sticla din fata ecranului. Ca aspect nu ma da pe spate pentru ca mi se pare acelasi telefon ca design, dar e foarte usor si subtire, cand il ridici ai senzatia ca n-are baterie in el. In rest se misca foarte bine (dar toate aifoanele s-au miscat foarte bine, deci nimic nou), aplicatiile merg bine (si majoritatea sunt optimizate pentru noua rezolutie, defapt cred ca toate aplicatiile pe care le am sunt, in afara de Whatsapp -- ce lenesi). Un lucru care nu-mi place deloc e ca tot se misca butonul ala de sus. E destul de ciudat ca un telefon atat de bine construit si inchegat sa aiba continuare asa o chestie de 'ieftina'. Bine, nu pot sa spun ca ma deranjeaza, dar nu mi se pare normal. Iar aia cu spatele usor de zgariat nu stiu in ce masura e adevarata. Al meu nu a venit zgariat, si am grija de el, daca apar zgarieturi in conditiile in care sunt atent sa nu-l mai bag in buzunar cu tot cu chei, sau sa-l scap pe jos, eu zic ca e aiurea rau, dar asta vedem in cateva luni. In concluzie, daca ai 4S si te costa mult upgrade-ul la 5, nu e necesar. Daca ai 4 de acum 2 ani si vrei ceva nou, eu zic ca va fi o trecere decenta. In principiu nu sunt de acord cu pretul de 3000 ron pe care il are acest telefon, deci nu il pot recomanda decat celor care-l primesc la o oferta decenta, macar sub 2000 ron sa fie. This post has been edited by A l e x: 9 Nov 2012, 12:18 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 9 Nov 2012, 13:08) n-am mai fost necajit de la 18 ani, cand am primit un clio bicorp in loc de ce meritam ![]() lasand gluma la o parte, am patit o prima problema cu i5 azi - mergeam cu masina, am vrut sa caut o strada si telefonul imi spune ca nu am conexiune de date. i-am dat restart si a aparut 3g-ul ca prin minune si legat de baterie, mi se pare ca tine cam cu juma' de zi mai mult. ori il folosesc eu prea putin, ori chiar tine mai mult (cu toate ca majoritatea site-urilor apare cum ca ar avea bateria mai slaba) |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
S-a micșorat ziua, s-a mărit noaptea.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(herculane @ 9 Nov 2012, 12:58) Orange cumva? Daca da, este o chestie care o patesc si eu pe HTC si sotia pe 4s, rar ...d ar se intampla si nu tine de telefon ci de operator ... Pe Vodafone de exemplu nu mi s-a intamplat niciodata ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
A l e x |
![]()
|
E pe Vodafone el, si eu tot pe Vodafone si n-am patit. Abia astept sa vina LTE-ul.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 9 Nov 2012, 13:12) treaba asta o pateam si eu cu 2.3.4 , dadeam restart si apoi mergea, am pus 2.3.6 si a disparut problema asta si alte probleme mici...din pacate m-am ales cu una singura si anume : restart odata la doua zile ![]() This post has been edited by M i h a i: 9 Nov 2012, 13:21 |
--------------------
------
------
------
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cu LTE o sa dai de alte probleme
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
M i h a i |
![]()
|
Exemple de probleme...?
|
--------------------
------
------
------
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Probleme (multe nu din vina telefonului):
- nu atingi viteza de download promisa - gap-uri in throughput in anumite situatii - te deconecteaza din senin - esti pe LTE si vrei sa faci un apel vocal - nu reusesti din cauza ca nu comuta pe 2G/3G (vocea NU merge pe LTE in prezent decat experimental) - nu merge sa faci trafic de date pe LTE Si daca nu s-a schimbat ce stiu eu, ai numai doua benzi de LTE: 750/800 MHZ si 1800 MHz. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
A l e x |
![]()
|
Din cate am inteles va fi o luna gratuit LTE-ul, deci avem timp sa-l testam si sa vedem daca merita banii.
Eu ies de multe ori cu 'echipa' la cafele cu laptopuri, si wireless-ul e de multe ori naspa. Eu am un stick de la Romtelecom, e destul de aiurea. Visez la LTE pentru tethering decent, sper sa mearga bine la Vodafone, si sper sa fie adevarata faza cu o luna gratis, ca sa stiu si eu daca merita suma relativ mare data lunar. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 9 Nov 2012, 21:15) la cafele Ți-e rușine să spui ca la șaormă? ![]() This post has been edited by ssilviu: 9 Nov 2012, 20:26 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Markos |
![]()
|
Și cum comandați? "Un espresso pentru lectocu' meu?"
This post has been edited by Markos: 9 Nov 2012, 20:36 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
A l e x |
![]()
|
Markos: Nu ne distram, muncim, si wireless-ul din Bucuresti e de multe ori prost. Eu personal as fi de acord cu un pret mai ridicat pentru abonament LTE, dar sa mearga bine, macar prin centrul Bucuresti-ului.
ssilviu: Nu, la cafea. Shaorma vine seara ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eipl nu merge cu lucrurile gratis.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:34 |