Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
dan.gutu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cistigi timp.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu e iPhone 5, e un 3GS stoc cu iOS 6. Ce e cu dublarea de pe bara de sus? Sa fie bug? Ati mai vazut asa ceva?
This post has been edited by 2dor: 5 Dec 2012, 11:43 Attached thumbnail(s) 2012_12_05_11.27.35.jpg ( Size: 1.6mb ) Number of downloads: 532 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
da, pe vremuri, la crt-uri. se numea "burn-in". din cauza asta s-au inventat screen-saver-ele.
ceva de genul asta: http://eirikso.com/images/IMG_0116-2.jpg |
-------------------- |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' cat sa stea si telefonul ala cu 100% batt ca sa ajunga sa marcheze ecranul?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E iPhone, deci destul!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De ce? Nu e tocmai lung cablul cu care vine...
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
Scrie Orange.
|
--------------------
DS
5H
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"De ce? Nu e tocmai lung cablul cu care vine... "
De unde stii? Parea scurt in pozele pe care le-ai vazut pe net? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Ce glume de autobaza... Banuiesc ca iti sunt caracteristice.
![]() |
--------------------
DS
5H
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai gluma e in ton cu personajul caruia ii este adresata, deci cam ai dreptate.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Eu bag de seama ca-s la nivelul celui care face gluma, bagandu-se-n vorba, ca musca-n... miere, sa zicem.
|
--------------------
DS
5H
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nici să mai lauzi nu mai poți dom'le?
Cât despre pusul mâinii, mă abțin. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
A l e x |
![]()
|
R19: Tu vorbesti de bagat aiurea in discutii? Hai ca asta e buna. Cine se baga 'ca musca' in discutii despre obiecte sau masini pe care nu le-a vazut decat in poze, evident toate fiind 'naspa'?
Nu fi ipocrit. Esti multe, macar ipocrit incearca sa nu fii ![]() edit: Hai si on-topic: Referitor la 'problema' de mai sus, nu cumva e un wallpaper cu 100% si Orange? Bara aia neagra e usor transparenta, deci daca si-a pus un screenshot ca wallpaper, asa se vede. Deci ori posesorul e prost, ori face o gluma. ![]() edit2: Facut screenshot, pus ca wallpaper, facut din nou un screenshot in Airplane mode. A se observa transparenta sus. Myth busted! IMG_2314.png ( Size: 1.26mb ) Number of downloads: 432 This post has been edited by A l e x: 5 Dec 2012, 15:27 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Te joci asa mult Angry Birds ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ciudat , ma asteptam sa apara in prtscn si https://itunes.apple.com/us/app/amazing-ale...d524333886?mt=8
![]() This post has been edited by M i h a i: 5 Dec 2012, 16:22 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
Shush: Sincer? Aproape deloc. M-am plictisit de Angry Birds de cand aveam Android. Star Wars si Space de exemplu au fost deschise o singura data. Dar totusi cumpar fiecare joc nou de la ei, nu stiu de ce. Din traditie?
Jetpack Joyride in schimb joc la greu. Si Cut The Rope cand primeste update. M i h a i: Pai mai am si alte jocuri, nu sunt toate pe ecranul ala ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da da, jetpack e genial!
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
Cat de penibil sa fii sa te zgarcesti la 0.89 euro? Cand ii aud pe aia cu 'Nu imi iau iPhone ca nu exista aplicatii moca' ma apuca rasul. In primul rand, e plin de aplicatii gratis si pe iOS, in al doilea rand, daca ai bani de un smartphone, n-ai cativa euro sa iti cumperi si aplicatii?
edit: Iulikk, ce scor ai? This post has been edited by A l e x: 5 Dec 2012, 16:43 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 5 Dec 2012, 07:38) Cum adica il platesc in rate? ![]() Costa vreo 300 de euro. Daca te referi la faptul ca trebuie sa-mi fac abonament de date, asa e, dar indiferent daca iau sau nu un telefon, de abonament de date tot am nevoie. QUOTE(dan.gutu @ 5 Dec 2012, 09:25) Ca sa il ei la pret convenabil iti trebuie abonament de cel putin 50 de euro pe 24 de luni,nu cred ca te avantajeaza sa il vinzi.iPhone este convenabil daca ai deja abonament mare si nu vrei sa pleci din retea cel putin 24 de luni. Nici vorba de 50 de euro, nu stiu de unde ai scos pretul asta. Am primit deja oferta de la Orange, si suma este cu mult mai mica. Nu te lua dupa preturile de pe site, ca sunt doar orientative. Atat Orange cat si Vodafone fac niste reduceri consistente, de ordinul a 50%. Si daca e vorba de o firma cu mai multe abonamente, preturile devin extrem de atractive. Intr-adevar cu 24 de luni perioada de abonament. Dar avand in vedere reducerile, am facut calculele si este foarte convenabil. Eu oricum am nevoie de 4 abonamente de date si ar fi pacat sa nu profit de oportunitatea de a lua telefoane la preturi speciale. This post has been edited by paul_p: 5 Dec 2012, 18:43 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
A l e x |
![]()
|
Am observat si eu ca multi isi fac o estimare pe site, si apoi cred ca toti cei care isi cumpara iPhone 5 de la Vodafone sau Orange platesc cat au vazut ei acolo.
Cand ai multe abonamente, si ai nevoie oricum de ele, si oricum ramai pe retea, sa semnezi inca pe un an (sau doi, in functie de client) nu inseamna absolut nimic, iar daca asta iti aduce un telefon scump gratis, sau foarte ieftin, de ce nu? Evident ca reducerea aia pe care o ai tu, pana la urma ei si-o scot din sumele pe care le platesti lunar. Dar pe alea oricum le platesti, oricum ai nevoie de numere si abonamente, deci care e problema? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
If it doesn't look right, if it doesn't smell right, it's probably not right
![]() http://www.news.com.au/technology/apples-l...0-1226533592620 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
M i h a i |
![]()
|
Hai sa fim seriosi, daca zice gps-ul sa mergi inainte si inainte este o prapastie tu ce faci? Am patit treaba asta in Bv, cu un gps clarion si igo
![]() This post has been edited by M i h a i: 10 Dec 2012, 13:55 Attached thumbnail(s) 343.jpg ( Size: 41.25k ) Number of downloads: 218 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
adip e suparat ca nu a gasit la timp crescatoria de canguri, si acum cauta un vinovat
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
acum ceva ani in Germania au ajuns nu stiu cati in padure si apoi intr-un rau pt ca asa le arata tomtom-ul (parca). eu ma intreb cat de batut in cap erau aia sa nu se opreasca si chiar sa incerce sa treaca raul pt ca asa zicea GPS-ul
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In AppStore nu exista si aplicatii de navigatie dedicate, cum ar fi iGo/Sygic?
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
Ba da.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 17:12 |