Vreau sa cumpar Logan, am gasit o asa-zisa ocazie
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa cumpar Logan, am gasit o asa-zisa ocazie
ionutctn |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 14 Sep 2012, 16:45) un Logan 2005 (cred ambition, ca e o combinatie ciudata de dotari) 1.4 MPI 77.000 km (asa zice proprietara) rosie nemetalizata, AC, ABS, servodirectie, geamuri electrice fata-spate, are echiparea pregatita de proiectoare dar are bara fata fara proiectoare. A avut proiectoare, a lovit-o in fata, a schimbat bara fata cu una fara proiectoare si e sparta chiar si bara asta de acum. Probleme, ce mi le-a spus deja: - bara fata sparta - necesita ambreiaj: a mers femeia care o si vinde, o sa vad daca e vrajeala aia cu "a avut-o o femeie" - necesita distributie - necesita baterie noua Mi-a zis amicul asta care o cunoaste si a vazut masina ca nu e frecata la interioare, vopseaua e toata matuita, mai putin bara fata care e si schimbata. Pret: 2.000 euro, numai lasa nimic in jos. Va astept cu pareri, cei care aveti si cei care nu aveti. Multumesc! Deci: Ambition 1.4MPI nu exista! ABS nu exista pe 1.4MPI! In 2005! Dar Ambition 1.6MPI exista. This post has been edited by IRONICK: 14 Sep 2012, 15:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
la 2000 ia-o.. mai bagi in ea.. cat? 25 mil... merita...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca ii place pe jpl nu ii iei una cu jpl din fabrica?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 14 Sep 2012, 16:57) Ptr. ca probabil n-are omu' de 3 sau 4 x 2000 coco cat costa una noua ![]() This post has been edited by Kojak: 14 Sep 2012, 16:32 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Vezi ca in 2005 nu aveau pentru 1.4 ABS fiindca au aparut incepand cu ianuarie 2006 ca Laureate Plus, iar daca sa spunem ca avea verifica in compartimentul motor sub pompa de frana prezenta distribuitorului. In rest ca pret e OK si nu investesti mult ca sa o readuci la normal. Vezi ca daca este Laureate Plus acestea obligatoriu au proiectoare si la ITP nu stau la discutii daca nu sunt sau sunt sparte.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vopseaua matuita e "must have" la Logan cu aceasta culoare. Nu am vazut pana acu' Logan rosu nemetalizat cu vopseaua lucioasa.
Distributia si bateria sunt consumabile... bara fata... merge si asa crapata. Daca masina este ca lumea la partea mecanica... merita 2000 de euro. Mai bagi in ea sa zicem... 600 de euro si cu 100 si un pic de milioane si-a luat batranul masina. 14 Sep 2012, 17:39: QUOTE(iulian'71 @ 14 Sep 2012, 17:36) Vezi ca daca este Laureate Plus acestea obligatoriu au proiectoare si la ITP nu stau la discutii daca nu sunt sau sunt sparte. ![]() This post has been edited by Iulikk: 14 Sep 2012, 16:39 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Vorba lui iulian'71, in 2005 parca doar modelul Ambition era dotat cu ABS iar Ambition era doar cu motor 1,6 MPi.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
stati usor cu laureate plus ca aia era abia prin 2007 si oricum n-avea geamuri electrice spate.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 14 Sep 2012, 17:37) de parca stie ala daca e Laureat plus sau Laureat minus si ce dotari are... ce dracu ma... Atata timp cat masina s-a vandut cu si fara proiectoare sa fie sanatosi. Nu trebuie sa stie ci doar sa citeasca ...pe stalp ! QUOTE(Steel Tormentor @ 14 Sep 2012, 17:44) Eu am luat Laureate Plus in toamna lu' 2006 si avea geamuri electrica spate..... aceleasi dotari ca Ambition mai putin jante aliaj si motor de 1,4. ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
HSBP, masina mea deja a ajuns "istorica". Deja vorbesc de modelul asta din amintiri...
Chiar ar fi momentul s-o schimb. Inca un pic si castig mai mult pe ea daca o bag in programul rabla decat daca o vand ca SH... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
Breee !!!!!!!te dau banii afara din casa ? Daca merge si esti multumit de ea mai bine bei banii decat sa ii investesti intr-un lucru la care pierzi constant zi de zi.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
Merge snur, chiar n-am nimic sa-i reprosez. Doar cate una alta la tablarie si aia mai mult din vina mea.
P.S. N-am de gand s-o vand in viitorul apropiat, nu incerc sa-i fac reclama! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(l@u @ 14 Sep 2012, 17:53) Eu am luat Laureate Plus in toamna lu' 2006 si avea geamuri electrica spate..... Corect. Cred ca am confundat cu Easy si AbsPlus. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 14 Sep 2012, 16:53) Dar vai, nu pot sa cred...se pare ca nu le stii pe toate ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
De pe un forum prieten:
"L-am luat! E un Laureate Plus 1.4. Faza interesanta e ca pe caroserie are stantata sigla @AMBITION@ " |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
l@u |
![]()
|
Asa au avut toate...argoane ia pune te rog un link oficial nude la un habarnist care nu stie ce vinde, in care sa apara la vanzare Ambition 1,4!
This post has been edited by l@u: 14 Sep 2012, 17:13 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 14 Sep 2012, 16:37) Vopseaua matuita e "must have" la Logan cu aceasta culoare. Nu am vazut pana acu' Logan rosu nemetalizat cu vopseaua lucioasa. Distributia si bateria sunt consumabile... bara fata... merge si asa crapata. Daca masina este ca lumea la partea mecanica... merita 2000 de euro. Mai bagi in ea sa zicem... 600 de euro si cu 100 si un pic de milioane si-a luat batranul masina. <span class='edit'>14 Sep 2012, 17:39:</span> ![]() Tu ei ITP-ul cu spaga? Atat RAR cat si orice statie ITP are obligatia sa verifice totate sistemele masinii care contribuie la siguranta rutiera si proiectoarele daca sunt puse din fabrica atunci trebuie sa functioneze. Fa ITP-ul pe bune si ai sa vezi. <span class='edit'>14 Sep 2012, 17:14:</span> QUOTE(Steel Tormentor @ 14 Sep 2012, 16:44) Era un Ambition cu motorul de 1.4 si jante de tabla si a fost lansat in ianuarie 2006. Am coleg cu un astfel de model cumparat in martie 2006 cu radioCD si geamuri electrice spate. L-am sunat pe coleg si la el tot ambition scrie pe usa. This post has been edited by iulian'71: 14 Sep 2012, 17:17 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Si ce sa inteleg ca sunt obligat sa am proiectoarele in bara daca masina a fost prevazuta cu asa ceva ? Din curiozitate statiile ITP au VIN decoder sa vada cu ce a venit masina din fabrica ? Multe masini nu vin din fabrica cu proiectoare,dar vin precablate pentru ele,deci chiar nu vad o problema la colegul daca nu-si pune proiectoarele inapoi
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
vallyyy: Acelasi lucru vreau sa-l spun si eu.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
iulian'71 |
![]()
|
Daca ii dai 50 de lei lu nea Inginerul si intoarce camera cu care se filmeaza ITP-ul e de bine. Mai pui inca pe atat si le-ai pe masina.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
De unde stie nenea inginerul ca masina a avut sau nu proiectoare din fabrica ?
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Iulikk |
![]()
|
E ca si cum as avea megan cu faruri fara lupa si as monta faruri cu lupa. De unde stie ala de la ITP ca meganu meu nu a venit din fabrica cu farurile alea?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am facut itp cu 7-8 masini, dar de proiectoare nu au fost interesati.
La 77 mii km mai pune un ban deoparte si pt discuri de frana si amortizoare. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(iulian'71 @ 14 Sep 2012, 17:33) Daca ii dai 50 de lei lu nea Inginerul si intoarce camera cu care se filmeaza ITP-ul e de bine. Mai pui inca pe atat si le-ai pe masina. Nu-ti filmeaza nimeni itepeul. Face foto la masina, cand termina. Sau dupa cateva zile, daca nu are masina acolo, cand ii face itepeul... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
iulian'71 |
![]()
|
Mai unde il fac eu de regula il filmeaza. Stiu si eu de faza cu schimbatul masinii si pastratul numerelor pentru poze. Sincer chiar imi doresc sa fie mai "curati" cei de la ITP ca cunosc unii cu salarii de pe statul de plata de 1500-2000lei si isi fac vile cu 6 camere in 2-3 ani si masini de cazi pe spate.
This post has been edited by iulian'71: 14 Sep 2012, 19:08 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Nu schimba nimeni masina.... Azi te duci dupa stampila itp pe certificat, dar trebuie sa treci sa faca poze in cateva zile...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mă enervați, câte chestii știți despre logan
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulian'71 |
![]()
|
Vezi daca nu ai trecut prin faza de posesor de Logan, te nervozezi la culme.
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 14 Sep 2012, 17:37) Vopseaua matuita e "must have" la Logan cu aceasta culoare. Nu am vazut pana acu' Logan rosu nemetalizat cu vopseaua lucioasa. Bai nene n-am vazut asa ceva ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 19:53 |